Buitenland

Klokkenluider: overheid is ’tussenpersoon’ in enorme kindersmokkeloperatie

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse overheid is betrokken bij kinderhandel, beweert een klokkenluider. Tara Lee Rodas zei voor de House Judiciary Committee dat de Amerikaanse overheid optreedt als ‘tussenpersoon’ in een geraffineerd netwerk voor kinderhandel.

“Ik dacht dat ik zou helpen om kinderen te plaatsen bij liefhebbende ouders,” zei ze. “Ik ontdekte in plaats daarvan dat kinderen worden verhandeld via een geraffineerd netwerk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Duistere realiteit

Rodas bood aan om de regering-Biden te helpen bij het oplossen van de crisis bij de zuidelijke grens. Ze dacht in eerste instantie dat ze zou helpen om kinderen bij een liefhebbend pleeggezin te plaatsen, maar werd al snel geconfronteerd met de duistere realiteit.

De kinderen kwamen niet terecht bij pleeggezinnen, maar vielen in handen van criminelen, smokkelaars en leden van transnationale criminele organisaties. Sommigen van hen zien kinderen als goederen die kunnen worden verhandeld om geld te verdienen.

Verschrikkelijke onthulling

Rodas zag met eigen ogen hoe kwetsbare kinderen werden uitgebuit. Uit haar getuigenis blijkt dat de Amerikaanse overheid medeplichtig is aan een enorme kindersmokkeloperatie.

We boden de kinderen niet de Amerikaanse droom, maar onderwierpen hen aan moderne slavernij, aldus de klokkenluider. “Dat was een verschrikkelijke onthulling.”

“Ik was persoonlijk getuige van de verschrikkingen van kinderhandel en -uitbuiting. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn na wat ik heb gezien.”

4.7 187 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
11 maanden geleden

bewering van een klokkenluider, terwijl het in nederland gewoon een feit is.
alleen heet kinderhandel hier “toeslagenaffaire“.

Vlinder
Vlinder
11 maanden geleden

Het zal nog wel even duren voordat dit stopt maar het begin is er! Niet meer tegen te houden.

eric
eric
11 maanden geleden

vuile ratten> hoe slapen jullie??

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Dit was volgens MSM ook een complottheorie,dus niet dit is wereldwijd .ook in Nederland verdwijnen kinderen binnen de zogenaamde kinderbescherming want waar zijn de kinderen van de toeslagen affaire,velen zijn niet meer traceerbaar zogenaamd.Die hele WEFRATTEN kliek moeten wereldwijd achter de tralies👹👹👹👹

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x