Homepagina » Paranormaal » Oud-medewerker BBC spoort vermiste dieren op met telepathie
Oud-medewerker BBC spoort vermiste dieren op met telepathie

Oud-medewerker BBC spoort vermiste dieren op met telepathie

Baasjes die hun huisdier kwijt zijn kunnen in Engeland terecht bij Jenny Moir. De voormalig productiemanager bij de BBC, beter bekend als Mystic Mog, kan de zoekgeraakte dieren opsoren door middel van telepathie.

Door gebruik te maken van deze vorm van communicatie heeft ze inmiddels al 50 vermiste dieren weten te vinden.

Jenny, alternatief diergenezer en Reiki-master, zegt dat ze altijd al een sterke empathie tussen haar en dieren heeft gevoeld. Ze heeft naar eigen zeggen geleerd hoe ze zich op de huisdieren kan afstemmen door naar foto’s te kijken waar hun ogen op te zien zijn.

Roeping

“Ze communiceren natuurlijk niet door middel van woorden, maar afbeeldingen, die ik met mijn geestesoog zie,” zei Jenny. “Zodoende kan ik omschrijven en soms bepalen waar ze zijn zoekgeraakt, of in sommige gevallen waar ze zijn overleden.”

Jenny komt uit Berkshire en werkte 20 jaar lang in de televisiewereld. Ze werkte mee aan hitseries als Des O’Connor Tonight. Ze verruilde haar carrière in medialand voor een opleiding tot Reiki-master om dieren te behandelen. Zes jaar geleden begon ze vermiste dieren op te sporen.

Het was een enorme verandering, maar Jenny voelde dat het haar roeping was. In 40 procent van de gevallen weet ze de vermiste huisdieren daadwerkelijk te vinden. Ze zegt ook dat ze zieke of gestreste dieren kan genezen.

“Communicatie kan worden toegepast om gedragsproblemen aan te pakken,” zei Jenny. “Het dier laat me zien waar het probleem ligt.”

Ziel

Jenny beweert bovendien boodschappen door te geven van dieren die zijn overleden. “Als je gelooft dat dieren net als mensen een ziel hebben, is het mogelijk om je met de essentie van het dier te verbinden nadat het fysieke lichaam is vergaan.”

Volgens Jenny kan iedereen met dieren communiceren. Ook kan iedereen ze genezen. “Zolang je intentie goed is en je hart er voor openstaat, is er geen reden waarom je die verbinding niet zou kunnen maken.”

Caroline Comer vroeg Jenny om hulp omdat de kat van haar zus onvindbaar was. “Mijn zus was in tranen omdat haar kat Lily al vijf dagen weg was,” zei de 32-jarige Caroline uit Londen.

“Jenny zei dat de kat in een huis zat met een caravan ernaast en dat er kinderen waren. Ze omschreef ook de omgeving,” ging ze verder. “De volgende dag werden we gebeld door de vrouw aan wie de kat was gegeven. Het klinkt misschien gek, maar het is precies gegaan zoals Jenny ons had verteld.”

Bron: Thesun.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je deze info leuk? Deel het dan met je kennissen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Mijn vriendin vertelde mij eens dat de oude kater van haar moeder eens een paar dagen niet meer thuis kwam en die begon zich wat zorgen te maken. De moeder woont niet al te ver van haar af en midden tussen de gras velden. Daarbij voegde ze ook toe dat ze die nacht had gedroomd dat dezelfde kater voor de deur van haar moeder’s huis zat en telepatisch tegen haar zei in duidelijke taal: “Morgen ben ik terug.” En waarempel, hij was de volgende dag gewoon weer thuis. Mijn vriendin is normaal niet zo van dat soort verhalen, maar vond het toch wel opmerkelijk.

  1 likes
 2. Ik kan soms ook dieren of voorwerpen vinden, de methode die ik gebruik heet ‘toeval’, is dat ook het melden waard?

  1 likes
 3. Dit mooie gegeven is in feite zo oud als de mensheid is, net als contact maken met overledenen,of Aura’s zien, dieren kunnen trouwens ook ónze Aura’s zien hoor.
  Veel ‘kennis’ is door de tijden heen in de doofpot gestopt, basis oorzaak..angst Vroeger werden veel ‘begaafde mensen’ op de brandstapel gezet, uit angst/afgunst bij de bevolking voor het ónzichtbare en onwetendheid,helaas komt het ver-oordelen in deze tijd nog steeds voor..en worden wereldwijd vele mensen (ook kinderen) met prachtige gave’s belachelijk gemaakt.
  De ene mens is gevoeliger dan de ander. De ene mens is telepatisch..of/en voelt energieen..of de ander is helderhorerd, helderziend, helderwetend ,etc..in deze ‘tijd-verschuiving’komt dit allemaal weer naar buiten. Andere mensen herkennen dit alles niet, máár..zij hebben b.v zonder het te beseffen wel een sterke intuitie ontwikkelt en daar ze het’gewoon’ vinden, zeggen dan na een gebeurtenis, ‘ach..dat voorgevoel had ik allang hoor’..t’ja..;-)
  Dus..waarom zou je dan een ander ver-oordelen..omdat je toevallig dié kwaliteiten niet kent?
  Er zijn méga tips om onze ‘talenten’ verder te ontwikkelen, b.v een cursus om de hoge energie van Kristallen te leren voelen, of b.v een cursus Reiki healing,zie op google voor informatie.
  Weet je,in feite is alles oké..whatever je doet of wie je bent..maar de Basis is wel belangrijk, RESPEKT te hebben voor elkaars ‘ZIJN’ en voor ieders eigen kwaliteiten en inzichten.en die zijn allemaal even waardevol..’Een mens die ver-oordeelt..veroordeelt in feite zichzelf’ en toond zo altijd zijn/haar eigen ‘kortzichtigheid’.
  Pretendeer nóóit dat je de waarheid in pacht hebt,onze ‘bewustwording’groeit elke sec..en wat vandaag ‘onze waarheid’ is, kan morgen al door nieuwe inzichten moeten worden bijgesteld.

  Weten jullie dat b.v jou kat bereid is jou stres over te nemen..maar wat bij veel stres bij de kat sóms resulteerd in nierklachten.

  Allemaal fijne Paasdagen.
  In Lak’ech

  0 likes
 4. [quote name=”Lil”]Weten jullie dat b.v jou kat bereid is jou stres over te nemen..[/quote]

  Ik heb nog maar een week een kat lopen hier en dat heb ik inderdaad gemerkt…
  very interesting creatures.

  0 likes
 5. Weet ze ook hoe ik van een kater áf kom??

  0 likes
 6. [quote name=”Sander”]Ik kan soms ook dieren of voorwerpen vinden, de methode die ik gebruik heet ‘toeval’, is dat ook het melden waard?[/quote]

  Zeker wel,’Toeval’ bestaat niet, alles in ons leven heeft namenlijk een reden..alles in het leven komt je ‘toe-vallen’.

  0 likes
 7. [quote name=”Theo”]Weet ze ook hoe ik van een kater áf kom??[/quote]
  Die kater een klap het een hamer verkopen.

  0 likes
 8. [quote name=”Sander”]Ik kan soms ook dieren of voorwerpen vinden, de methode die ik gebruik heet ‘toeval’, is dat ook het melden waard?[/quote]
  Jazeker, in mijn geval heet het “MAZZEL” hebben.Die Jenny Moir is aandachts ziek,omdat ze produktie manager was bij de BBC.En je moet toch wat bedenken he,om in de schijnwerpers te staan!!

  0 likes
 9. [quote name=”Lil”][quote name=”Sander”]Ik kan soms ook dieren of voorwerpen vinden, de methode die ik gebruik heet ‘toeval’, is dat ook het melden waard?[/quote]

  Zeker wel,’Toeval’ bestaat niet, alles in ons leven heeft namenlijk een reden..alles in het leven komt je ‘toe-vallen’.[/quote]

  Nou, helemaal geweldig dat jij dat gelooft. Maar ik vergeet ergens in je verhaaltje te zien ”naar mijn mening”. Het is immers jouw mening en niet de feitelijke waarheid (wellicht denk jij dat en is het dat voor jou, maar als het dat zou zijn voor iedereen zou ik het ook moeten geloven, en ik geloof iets heel anders) zodoende.

  0 likes
 10. Leuk artikel, maar wat een aantal achterlijke reacties hier ?!#@

  0 likes
 11. [quote name=”Eurothunder”]Leuk artikel, maar wat een aantal achterlijke reacties hier ?!#@[/quote]

  Of je laat iedereen lekker in zijn waarde?, bedankt.

  0 likes
 12. Lekker gemakkelijk he deze mensen ridiculiseren en als je in toeval geloofd, ga dan vooral je gang.
  Ik help de mensen en dieren in mijn naaste omgeving en verder niet om dit soort belachelijke bekrompen mensen met hun opmerkingen te vermijden.
  Het leven kan zo simpel zijn maar de meeste mensen laten zich gemakkelijk alles wijsmaken door de zogenaamde wetenschap die betaald worden door de industrie, veel succes ermee.
  En hunting wolf, jij noemt jezelf een indiaan, wie zoekt er nu aandacht.

  0 likes
 13. [quote name=”kengai”]Het leven kan zo simpel zijn maar de meeste mensen laten zich gemakkelijk alles wijsmaken door de zogenaamde wetenschap die betaald worden door de industrie, veel succes ermee.
  [/quote]

  Liever laat ik me wat wijzer maken door de wetenschap die -onderbouwd met argumenten en bewijs- zaken aan kan tonen, dan dat ik me wat laat wijsmaken in het ‘geloofmenou’circuit.
  Geen kritiek geven op mw. Moir. Nee, laten we ‘de wetenschap’ aanvallen! 😉

  En over betaald worden: gelukkig werkt mevrouw Moir op basis van liefde voor haar medemens en dieren en níet in eerste instantie voor persoonlijke roem en haar eigen portemonnee..

  Met dat tarief lult ze je binnen de kortste keren failliet. En dat zónder enig bewijs van haar kunnen.
  http://www.animalhealingandcommunication.com/consultation_fees.html

  0 likes
 14. Theo, dit soort dingen gaan we denk ik nooit bewijzen, maar wat is het probleem van de wetenschap aanvallen, dat is in deze tijd helemaal niet raar.
  De wetenschap plaats zichzelf boven alles, maar laat zich ondertussen dik betalen door de industrie, dus hoe objectief kun je zijn, maar natuurlijk als je mensen en dieren helpt met telepathie of geneest met energie dan mag je geen geld vragen, maar de wetenschapper wel, komt een beetje jaloers over.

  0 likes
 15. [quote name=”kengai”]Theo, dit soort dingen gaan we denk ik nooit bewijzen, maar wat is het probleem van de wetenschap aanvallen, dat is in deze tijd helemaal niet raar.
  De wetenschap plaats zichzelf boven alles, maar laat zich ondertussen dik betalen door de industrie, dus hoe objectief kun je zijn, maar natuurlijk als je mensen en dieren helpt met telepathie of geneest met energie dan mag je geen geld vragen, maar de wetenschapper wel, komt een beetje jaloers over.[/quote]
  Ik vond het apart dat je ‘de wetenschap er bij haalde, daar ging het hele artikel niet over namelijk.

  En over de betalingen aan mevr. Moir, daar ben ik niet jaoers op hoor.
  Maar gezien jouw opmerking over wetenschap en betalen, leg ik wél even een link naar mevr. Moir:
  ‘de wetenschap’ zal met reproduceerbaar onderzoek moeten komen, willen haar uitspraken geaccepteerd worden.
  Bij mevr. Moir lijkt dat niet het geval.
  Je schrijft dat dit soort gevallen waarschijnlijk nooit bewezen gaan worden. Ik denk dat zij dat heel simpel kan doen:

  zij kan een nieuwe zaak die bij haar wordt gemeld, vanaf het begin GOED en controleerbaar documenteren.
  Achteraf kan dan worden onderzocht wát ze heeft gezegd en hoeveel wérkelijke treffers daar tussen zaten die niet aan toeval geweten kunnen worden.

  Dan mag ze daar zéker geld mee verdienen. Ik gun het haar van harte.

  Het is nu allemaal een beetje te veel ‘van horen zeggen’. En dán is een uurtarief van 60 pond aardig aan de hoge kant.

  (en nogmaals: de industrie en de wetenschap hebben tot dusver weinig te maken met haar zogezegde vermogens, ik begrijp dus nog steeds je offtopic sneer richting wetenschap niet)

  0 likes
 16. Hier in Nederland zijn ook zat mensen die dat doen…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

hugo de jonge

Hugo de Jonge zegt het echt: Nederland krijgt er tot 2030 een MILJOEN mensen bij

CDA-minister Hugo de Jonge heeft een opmerkelijke ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...