Paranormaal

Oud-medewerker BBC spoort vermiste dieren op met telepathie

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Baasjes die hun huisdier kwijt zijn kunnen in Engeland terecht bij Jenny Moir. De voormalig productiemanager bij de BBC, beter bekend als Mystic Mog, kan de zoekgeraakte dieren opsoren door middel van telepathie.

Door gebruik te maken van deze vorm van communicatie heeft ze inmiddels al 50 vermiste dieren weten te vinden.

Jenny, alternatief diergenezer en Reiki-master, zegt dat ze altijd al een sterke empathie tussen haar en dieren heeft gevoeld. Ze heeft naar eigen zeggen geleerd hoe ze zich op de huisdieren kan afstemmen door naar foto’s te kijken waar hun ogen op te zien zijn.

Roeping

“Ze communiceren natuurlijk niet door middel van woorden, maar afbeeldingen, die ik met mijn geestesoog zie,” zei Jenny. “Zodoende kan ik omschrijven en soms bepalen waar ze zijn zoekgeraakt, of in sommige gevallen waar ze zijn overleden.”

Jenny komt uit Berkshire en werkte 20 jaar lang in de televisiewereld. Ze werkte mee aan hitseries als Des O’Connor Tonight. Ze verruilde haar carrière in medialand voor een opleiding tot Reiki-master om dieren te behandelen. Zes jaar geleden begon ze vermiste dieren op te sporen.

Het was een enorme verandering, maar Jenny voelde dat het haar roeping was. In 40 procent van de gevallen weet ze de vermiste huisdieren daadwerkelijk te vinden. Ze zegt ook dat ze zieke of gestreste dieren kan genezen.

“Communicatie kan worden toegepast om gedragsproblemen aan te pakken,” zei Jenny. “Het dier laat me zien waar het probleem ligt.”

Ziel

Jenny beweert bovendien boodschappen door te geven van dieren die zijn overleden. “Als je gelooft dat dieren net als mensen een ziel hebben, is het mogelijk om je met de essentie van het dier te verbinden nadat het fysieke lichaam is vergaan.”

Volgens Jenny kan iedereen met dieren communiceren. Ook kan iedereen ze genezen. “Zolang je intentie goed is en je hart er voor openstaat, is er geen reden waarom je die verbinding niet zou kunnen maken.”

Caroline Comer vroeg Jenny om hulp omdat de kat van haar zus onvindbaar was. “Mijn zus was in tranen omdat haar kat Lily al vijf dagen weg was,” zei de 32-jarige Caroline uit Londen.

“Jenny zei dat de kat in een huis zat met een caravan ernaast en dat er kinderen waren. Ze omschreef ook de omgeving,” ging ze verder. “De volgende dag werden we gebeld door de vrouw aan wie de kat was gegeven. Het klinkt misschien gek, maar het is precies gegaan zoals Jenny ons had verteld.”

Bron: Thesun.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eden
Eden
9 jaren geleden

Mijn vriendin vertelde mij eens dat de oude kater van haar moeder eens een paar dagen niet meer thuis kwam en die begon zich wat zorgen te maken. De moeder woont niet al te ver van haar af en midden tussen de gras velden. Daarbij voegde ze ook toe dat ze die nacht had gedroomd dat dezelfde kater voor de deur van haar moeder’s huis zat en telepatisch tegen haar zei in duidelijke taal: “Morgen ben ik terug.” En waarempel, hij was de volgende dag gewoon weer thuis. Mijn vriendin is normaal niet zo van dat soort verhalen, maar vond het toch wel opmerkelijk.

Lil
Lil
9 jaren geleden

Dit mooie gegeven is in feite zo oud als de mensheid is, net als contact maken met overledenen,of Aura’s zien, dieren kunnen trouwens ook ónze Aura’s zien hoor.
Veel ‘kennis’ is door de tijden heen in de doofpot gestopt, basis oorzaak..angst Vroeger werden veel ‘begaafde mensen’ op de brandstapel gezet, uit angst/afgunst bij de bevolking voor het ónzichtbare en onwetendheid,helaas komt het ver-oordelen in deze tijd nog steeds voor..en worden wereldwijd vele mensen (ook kinderen) met prachtige gave’s belachelijk gemaakt.
De ene mens is gevoeliger dan de ander. De ene mens is telepatisch..of/en voelt energieen..of de ander is helderhorerd, helderziend, helderwetend ,etc..in deze ’tijd-verschuiving’komt dit allemaal weer naar buiten. Andere mensen herkennen dit alles niet, máár..zij hebben b.v zonder het te beseffen wel een sterke intuitie ontwikkelt en daar ze het’gewoon’ vinden, zeggen dan na een gebeurtenis, ‘ach..dat voorgevoel had ik allang hoor’..t’ja..;-)
Dus..waarom zou je dan een ander ver-oordelen..omdat je toevallig dié kwaliteiten niet kent?
Er zijn méga tips om onze ’talenten’ verder te ontwikkelen, b.v een cursus om de hoge energie van Kristallen te leren voelen, of b.v een cursus Reiki healing,zie op google voor informatie.
Weet je,in feite is alles oké..whatever je doet of wie je bent..maar de Basis is wel belangrijk, RESPEKT te hebben voor elkaars ‘ZIJN’ en voor ieders eigen kwaliteiten en inzichten.en die zijn allemaal even waardevol..’Een mens die ver-oordeelt..veroordeelt in feite zichzelf’ en toond zo altijd zijn/haar eigen ‘kortzichtigheid’.
Pretendeer nóóit dat je de waarheid in pacht hebt,onze ‘bewustwording’groeit elke sec..en wat vandaag ‘onze waarheid’ is, kan morgen al door nieuwe inzichten moeten worden bijgesteld.

Weten jullie dat b.v jou kat bereid is jou stres over te nemen..maar wat bij veel stres bij de kat sóms resulteerd in nierklachten.

Allemaal fijne Paasdagen.
In Lak’ech

Womb
Womb
9 jaren geleden

[quote name=”Lil”]Weten jullie dat b.v jou kat bereid is jou stres over te nemen..[/quote]

Ik heb nog maar een week een kat lopen hier en dat heb ik inderdaad gemerkt…
very interesting creatures.

Theo
Theo
9 jaren geleden

Weet ze ook hoe ik van een kater áf kom??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x