Homepagina » Binnenland » Nederlander huiverig voor coronaprik: ‘Aantal bellers tot nu toe: 0!’
corona
Foto: The National Guard CC BY 2.0

Nederlander huiverig voor coronaprik: ‘Aantal bellers tot nu toe: 0!’

Er waren de afgelopen week niet genoeg mensen die een coronaprik wilden komen halen. Dat is de verklaring van het RIVM voor het niet halen van het doel van ruim 400.000 inentingen. Van de 100.000 beschikbare afspraken zouden er afgelopen week maar 36.000 zijn geboekt.

Vanmiddag plaatste Adam Cohen op social media een foto die hij in het vaccinatiecentrum in Alphen had gemaakt. “We hebben nog wel wat capaciteit over om te prikken,” schreef hij bij de foto, die een zo goed als lege hal toont.


“De mensen staan te springen om zich te laten vaccineren! Het is namelijk geheel risicovrij en beschermt je permanent tegen het intens dodelijke killervirus (met een mortaliteit van 0,23% – dezelfde mortaliteit als de griep)!” reageerde FVD-voorman Thierry Baudet sarcastisch.

Ik ben een beetje klaar met mijn mond houden

Vaccinatie-coördinator Van Delden zei dat het probleem vooral zit bij het coronavaccin van AstraZeneca. Wat volgens hem ook niet geholpen heeft, is de lange wachttijd bij het callcenter voor een prikafspraak. Dus er belden weinig mensen, maar ze stonden wel lange tijd in de wacht.

Student Tijmen Evers, die bij de vaccinatielijn werkt, schetst een heel ander beeld. Op voorhand zegt hij erbij: “Als ik hierom word ontslagen, het zij zo. Ik ben een beetje klaar met mijn mond houden. Ik wil ook gewoon mijn werk doen.”

De hele dag geen telefoontjes

“Ik zit al bijna een uur zonder telefoontjes bij de vaccinatielijn,” schrijft hij op social media. “Verschillende collega’s vertelden me dat zij eigenlijk al de hele dag geen telefoontjes krijgen. Vorige week maandag zaten we nog met wachtrijen van 200.” Even later: “Het is 17.45 uur en ik heb pauze. Aantal bellers tot nu toe: 0!”

Uiteindelijk kreeg hij zijn eerste telefoontje: “Tijdelijk geschorst en er wordt onderzoek gedaan! Wellicht dus dat mijn Twitter binnenkort weg is.” Coronaminister Hugo de Jonge maakte zojuist bekend dat het aantal priklocaties van 80 naar 120 gaat. “Overcapaciteit dus, bewust. Een geoliede machine.”

corona

Beeld: Screenshot Twitter

4.7 66 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacob
Jacob
18 dagen geleden

Ontwaakt Nederland eindelijk uit zijn winterslaap?

Arnold
Arnold
Reactie op  Jacob
18 dagen geleden

Ik hoop het van harte !!

Eddy Elyn
Eddy Elyn
Reactie op  Jacob
18 dagen geleden

voor ieder die zich ondanks alles toch wil laten inenten:

VACCINATIE-VERKLARING Ik – de arts, die dit ondertekend heeft – verklaar hiermee bindend, dat het volgend vaccin ——————————————————————— (naam) van ——————————————— (naam van de producent) ter voorkoming en bescherming tegen volgende ziekte(s) —————————————————————————– toegediend is en uit volgende bestanddelen bestaat: —————————————————————————– —————————————————————————– —————————————————————————– Dit vaccin is vrij van schadelijke stoffen, vervuiling of vergif. Ik heb het vandaag aan de volgende persoon toegediend: Naam: ———————————————————————- Adres: ——————————————————————— Woonplaats: ————————————————————— Geboortedatum: ———————————————————- Ten tijde van de vaccinatie was de ontvanger gezond, met uitzondering van ———————————————————————————————————————— ——————————————————————————————–waarvan ik mij na uitgebreid en zorgvuldig onderzoek heb kunnen overtuigen. Ik verzeker, dat de ontvanger voor de vaccinatie geen krampen, neurologische storingen of allergieën heeft. Ik verzeker, dat het toegediende vaccin volkomen ongevaarlijk is voor het leven en de gezondheid van de ontvanger en/of zijn directe omgeving en geen directe of indirecte schade, ongewenste reacties en/of gevolg van ziekte veroorzaakt, zoals verlammingen, hersenletsel, blindheid, tuberculose, multiple sclerose, kanker op de plek van de injectie, nierschade, leverontsteking, diabetes enz., met of zonder dodelijke gevolgen. Ik verklaar verder, dat het vaccin ——– jaren de genoemde ziekte, waar het tegen gegeven wordt, voorkomt. Zou de ziekte, waartegen het vaccin gegeven wordt toch in deze tijd optreden, stel ik mij vrijwillig, zonder enkele vorm van proces, met mijn privévermogen aansprakelijk. Mocht door de vaccinatie fysieke of psychische schade ontstaan, ben ik verplicht het slachtoffer, diens familie of nabestaanden financieel te ondersteunen. Voor de vaccinatie werd de ontvanger, de ouders of de voogd over de precieze samenstelling van het vaccin geïnformeerd en ook werd de bij het vaccin horende bijsluiter overhandigd. Datum, plaats: ————————————————————- Titel, naam en handtekening van de arts: —————————————————————————– Getuige: ——————————————————————

Dubito
Dubito
Reactie op  Eddy Elyn
18 dagen geleden

Aanvulling:

Ik verklaar dat ik de ontvanger geheel en zonder voorbehoud heb geïnformeerd over het experimentele karakter van voornoemde behandeling en dat hij/zij volledig op de hoogte is van de gevolgen van het deelnemen aan een zeer riskant medisch experiment. De ontvanger is volledig geïnformeerd over de wettelijke aansprakelijkheid van de toediener van de injectie op grond van de Wet Medische Experimenten en de Code van Neurenberg.

(zo helpe mij godallemachtignogantoe.)

Axel M.
Axel M.
Reactie op  Eddy Elyn
17 dagen geleden

hoi Eddy Elyn
een goed, rechtsgelding form. ik heb het gekopieerd en door gestuurd naar vescheidenen
bedankt
groetjes
Axel M.

Vlinder
Vlinder
18 dagen geleden

Tegenvaller voor de politiek van rutte en de jonge! De Nederlanders zijn gelukkig wakker aan het worden en laten zich dus niet volspuiten met gen therapie!

Arnie
Arnie
18 dagen geleden

Ook in Duitsland zit niemand te wachten op een vaccin, ze hebben sinds oktober vorig jaar tot op heden maar zo’n twee miljoen mensen geprikt, en dan te bedenken dat tachtig procent van de Duitser voor de corona maatregelen zijn……

Realistic
Realistic
Reactie op  Arnie
18 dagen geleden

80%??? Ik heb veel duitse familie en niet eentje is het er mee eens.Ze vinden het volledige onzin en denken hetzlfde als wij.(maar dan in het duits voor de azijnpissers.)

John
John
Reactie op  Arnie
16 dagen geleden

Je kan niet vóór het een zijn, en tegen het ander.

Annette
Annette
18 dagen geleden

Dat is goed nieuws om te lezen. Zouden de schaapjes dan inmiddels wakker worden? Dit is tenminste een heel ander bericht dan hetgeen ik vandaag op ew magazine las. Ik had een abonnement voor 3 jaar afgesloten. Oorspronkelijk, voordat het in Belgische handen overging en een linkse eenheidsworst werd, was Elsevier een leuk rechts blad, waarbij ook veel gelijkgestemden reacties plaatsten. Dat is definitief voorbij. Alle goede mensen hebben afgehaakt. Wat er nu overgebleven is, zijn een stelletje angsthazen die aan het klagen zijn over hoelang het wel niet duurt voordat zij die gifprik kunnen halen. Ik had tussen al deze reacties één persoon met een kritisch geluid gehaald. Een echte held, als je wat anders durft te schrijven. Ik heb toen ook maar een duit in het zakje gedaan en werd door zo’n flapdrol afgedroogd. Dan vind ik het al met al veel leuker om op deze site te reageren. Hier zitten veel gelijkgestemden.

Twan
Twan
Reactie op  Annette
18 dagen geleden

Leuk om te lezen Annette.

HugodeClown
HugodeClown
Reactie op  Annette
18 dagen geleden

Je moet je ook afvragen of websites van dat soort overgenomen bladen nog echt veel oorspronkelijke reaguurders heeft. Vaak zitten ze van begin tot eind tjokvol door de overheid ingezette staatstrollen die iedereen die een ander geluid laat horen meteen gaan lopen afbranden, hebben ze ook opdracht toe. De internetRomeo,s zeg maar.
Het Groot Machiavellistische TrukenBoek der vuil spel gehanteerd door deze corrupte Ordo ab Chao overheid kent helaas nogal wat hoofdstukken.

Annette
Annette
Reactie op  HugodeClown
18 dagen geleden

Ja, daar ben ik het 100% mee eens. Ik ben al zeker 6 jaar abonnee van (nu) ew magazine en de meeste lezers hebben inmiddels afgehaakt. Wat er voor teruggekomen is, zijn inderdaad trollen van het ergste soort.

Dubito
Dubito
Reactie op  Annette
18 dagen geleden

Over naar Wynia’s week dus. (oud-hoofdredacteur uit de ‘goede’ EW-tijd)

https://www.wyniasweek.nl/

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Annette
18 dagen geleden

Maar toch moeten we doorgaan met het waarschuwen van mensen. Dat zijn wij verplicht aan ons zelf. In de herfst zullen veel gevaccineerden overlijden, helaas.

ProAsfalt
ProAsfalt
18 dagen geleden

Kijk, in Duitsland stoppen toch met het prikken van 60minners met het astracenica pseudovaccin: https://www.telegraaf.nl/nieuws/792160044/duitsland-stopt-met-astra-zeneca-bij-60-minners
In Nederland gaan wij gewoon door want het is veilig volgens de totalitaire subleider Hugo de J: https://www.telegraaf.nl/nieuws/970991314/ministerie-geen-aanpassingen-astra-zeneca-vaccinatie-in-nederland
Nederlandse bedrijven in Myanmar proberen te overleven na de staatgreep https://www.telegraaf.nl/financieel/365393962/nederlandse-bedrijven-proberen-na-staatsgreep-in-myanmar-te-overleven (betaalmuur), alsof het in Nederland zelf beter is (maar dat lees je natuurlijk niet in de krant van de Cabal).

In ieder geval heeft een lid van de Koninklijke familie, Prins Bernard, zoveel vertrouwen in het prikje tegen het killer cojonavirus dat hij dat prikje heugelijk heeft laten inspuiten: https://www.telegraaf.nl/entertainment/2044014110/prins-bernhard-krijgt-coronavaccin

Just me
Just me
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

Hij is toch die huisjesmelker? las laatst iets over dat hij iets niet goed deed qua belastingen?o.i.d .misschien een akkoordje als hij de gifspuit propageert? Die laten zich echt niet met wat anders dan water “vaccineren” hoor..

hamala57
hamala57
Reactie op  Just me
18 dagen geleden

Die prins zetten ze in om mensen over te halen maar deze slimme vent weet véél meer dan wie nog slapende is dus wees wakker en laat je nooit!! met dit gif inspuiten hij doet dat gewoon met water😄

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

Prins Bernhard staat bij de entertainment, voor de show krijgt hij een zoutoplossing ingespoten. Wat een misleiding, weer.

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

MOOI!!!

charles
charles
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

nou nog even wachten tot die bernhard doodziek wordt ff in de gaten houden…

Dubito
Dubito
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

De spuit van een huisjesmelker werkt net andersom: die trekt de gevaccineerde leeg.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

Geloof er niets van. Zal wel iets anders zijn geweest, vitamine b.v.

Casper
Casper
18 dagen geleden

Aahahahaha! Maar we stemmen wel allemaal massaal op het VVD, CDA en D666? Want die leugenaar met z’n huichel kabinet heeft het zo goed gedaan tijdens de “crisis”! Deze keizers hebben geen kleren aan!

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Casper
18 dagen geleden

Hallo ik moet nog slapen dus klere leiders 😱🥶aan die kleren zit niet te wachten op een nachtmerrie en jaren lang trauma🤣😂ook bijwerkingen krijg je ervan🥵😡🤮

Ertje
Ertje
Reactie op  Casper
18 dagen geleden

hebben we echt massaal op die partijen gestemd? Ik denk dat de helft op die partijen heeft gestemd en de andere helft op de rest.

Jacky
Jacky
18 dagen geleden

Komt niet alleen door Astra Zeneca!!
In drie maanden tijd richten de drie belangrijke vaccins volgens de officiële EU statistieken (dus waarschijnlijk zijn t er nog veel meer) een ware slachting aan in Europa.
Astra Zeneca 837 doden en 80.098 niet herstelde zieken.
Phizer 3268 doden en 50.699 niet herstelde zieken.
Moderna 1256 doden en 4723 niet herstelde zieken.

Waarschijnlijk zijn t er nog vele malen meer want t overgrote deel van de sterfgevallen na vaccinatie wordt toegeschreven aan andere (medische oorzaken)

Hopelijk laten de mensen zich niet meer als schapen naar de slachtbank voeren.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Jacky
18 dagen geleden

En hartfalen, wat nu plotsklaps doodoorzaak nr 1 is onder ouderen in zorghuizen, wordt als natuurlijke doodoorzaak geregistreerd. En wordt daardoor dus niet aan Lareb doorgegeven en komt zo doende niet in de statistieken, als die de cijfers ook al niet afromen. Onder de zorghuizen is een ware slachting gaande met telkens hetzelfde verloop. 1e vaccin dan ineens plots een covid uitbraak (de nieuwe variant) en vervolgens krijgen 20-25% een hartstilstand binnen 4-6 weken na de 1e spuit. Medewerkers krijgen een zwijgplicht en familie wordt het bos ingestuurd. Het is een stille genocide want de meeste mensen zijn ver in de 80 of 90 jaar. En als er wel iets over een overlijden wordt gezegd komt ineens de comorbiditeit weer om de hoek kijken die bij corona zelf nooit relevant was.

Jacky
Jacky
Reactie op  MdeFilosoof
18 dagen geleden

Inderdaad, die elite hufters draaien hun handen er niet voor om, een moord meer of minder.
Het doet hun gevoel van macht alleen maar groeien.
Mensen vermoorden die dit land mede opgebouwd hebben.
Hoe diep kun je zinken.
Macht, geld en misbruik gaan hand in hand.

Joris
Joris
Reactie op  Jacky
18 dagen geleden

interessante cijfers, wat is de bron?

Vraagtekens?
Vraagtekens?
18 dagen geleden

Al het medische personeel welke meewerken aan deze vaccinatie persoonlijk aansprakelijk stellen voor de gevolgen.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Vraagtekens?
18 dagen geleden

Het punt hierin is dat als medisch personeel kan aantonen dat de klant (want is op dat moment geen patiënt, althans heeft geen covid19) goed is geïnformeerd door hen, dus met alle vorens en tegens, dan zijn zij in beginsel niet aansprakelijk.
Het verhaal wordt natuurlijk anders als dat niet is gebeurd. En dat laatste is het meest aannemelijke want in de pseudovaccinstraat is er geen gesprek meer mogelijk, laat staan goede informatie geven.
Dus willen zij aansprakelijkheid ontlopen dan zou alle relevante informatie bij de uitnodiging gevoegd moeten zijn. Voor zover ik weet gebeurt dat niet. En wie is zij? Is dat de prikker? Is dat een eventuele arts aanwezig op de achtergrond? Is dat de oproepende instantie?
Als een huisarts een oproep tot pseudovaccinatie heeft gedaan, dan is hij/zij de aansprekende persoon lijkt mij.

Ik heb zomaar het vermoeden dat het de truc is van het totalitaire regiem om dit soort dingen via zoveel mogelijk lijntjes te laten lopen dat of iedereen aansprakelijk is of dat niemand aansprakelijk is te stellen. Dat laatste is natuurlijk de bedoeling, echter het tribunaal zou er wel eens anders mee om kunnen gaan en dan wordt het druk in Scheveningen.

Sjakie
Sjakie
18 dagen geleden

Eindelijk beginnen mensen in te zien dat we al een heel jaar belogen worden!😡

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Sjakie
18 dagen geleden

Maar het punt is dat de massa wisselt tussen geloof en cynisme (Hannah Arendt)

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

De reakties op , wat voor nieuws dan ook, Nieuws,nl zijn bijna allemaal! van `goedgelovigen.

Edward
Edward
Reactie op  Sjakie
18 dagen geleden

Er zijn nog heel veel schapen gehersenspoeld, hoor. Maar als de bereidheid tot het nemen van de gifspuit zo laag is, dan gaan de dictators misschien wel de volgende stap zetten richting de verplichte vaccinatie.

Ikke
Ikke
Reactie op  Edward
18 dagen geleden

Maar dangaan ze te ver ,want eris geen noodtoestand en dat is oplichting en gaan ze de bak ik

Marischu.
Marischu.
Reactie op  Ikke
18 dagen geleden

Wel een zeer naïeve reactie van u.

Willem
Willem
Reactie op  Edward
18 dagen geleden

Er is geen andere weg. Ik blijf zeggen, wat hun tot nu toe gezien hebben was nog niks. Als ze doorgaan, gaat het x1000. Dat voel je gewoon er is nu feitelijk niks, maar als het gaan verplichten (voor onze kinderen) gaat die politie capaciteit heel erg licht blijken. Geen politie meer 3 weken erna. Wordt heel ernstig. hun denken nu dat er een dode kan vallen, wat die agent zei. Maar de stemming is echt 10 voor 1. Andersom dus. Nu kwamen er 25 veteranen, tegen 2500 staan is echt andere koek

Jopie
Jopie
Reactie op  Edward
18 dagen geleden

Dan krijg je totale opstand.

Tom
Tom
Reactie op  Sjakie
18 dagen geleden

In Roemenië gaan ze nu al dagen helemaal los, ze zijn de maatregelen zat. https://www.youtube.com/watch?v=bmZM0DqeYNE

levitas
levitas
18 dagen geleden

ja logisch je laat je toch niet dood spuiten.

mikkie
mikkie
Reactie op  levitas
18 dagen geleden

Mijn nicht en haar man hebben KEIHARD moeten protesteren tegen de prik die mijn tante van 98 MOEST! hebben van de dokter en de zorgverleners. Het is gelukkig afgewend.
Ik moet zeggen: ik zie ze er wel voor aan dat ze het stiekem toch doen. Onder het mom van `O?..hoefde uw moeder geen prik? dat is niet aan ons doorgegeven.

x

Check Also

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

90
0
We lezen graag je reactie!x