Buitenaards

De Stoel – Ans Hoornweg over buitenaards contact (video)

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tussen 1990 en 2004 ontmoette Rik Felderhof in De Stoel markante personen met een bijzondere levensstijl. Het ging om mensen die ‘anders’ waren en niet tot de grijze massa behoorden.

Felderhof interviewde deze paradijsvogels op een stoel die hij bovenop zijn auto naar de plaats van bestemming bracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De presentator ontmoette onder meer een poppenspeler die besloot kluizenaar te worden, een oude vrouw die in een berghut in de Pyreneeën woont en een kunstenares die indiaan wil zijn.

In één van de afleveringen mocht Ans Hoornweg plaatsnemen op de stoel, die te bezichtigen is in het Rotanmuseum in Noordwolde. Hoornweg maakt poppen van buitenaardse wezens en vertelt over haar buitenaardse contacten.

Ze reist naar eigen zeggen vaak naar ‘andere werelden’. Dit doet ze veelal astraal door uit haar lichaam te treden, maar soms wordt ze ook fysiek meegenomen in een ruimteschip. Eén van de taken die Ans meekreeg toen ze incarneerde op aarde, was om de mensen te vertellen over buitenaardse wezens, over hun werelden en hun bedoelingen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patricia Müller
Patricia Müller
11 jaren geleden

Dit staat al lang op youtube. Ans heeft ook een website, maar die wordt al vanaf eind 2011 niet meer gepleegd en bijgehouden. Er is ook een contactveld op die website, maar je krijgt er niets verstuurd (bevestiging getallencode komt altijd fout) en natuurlijk ook geen antwoord. Ik zoek al enkele maanden de contact voor een interview met haar voor mijn eigen Duitstalig DVD productie. Heb bijna alle Hoornwegs in Rotterdam doorgebeld, maar uiteindelijk zonder succes. Kan iemand hulp geven?

Ans website:

http://www.anshoornweg.nl/

Timothy Drake
Timothy Drake
11 jaren geleden

Wat een mooi verhaal. Lieve vrouw ook

Spira80
Spira80
11 jaren geleden

Ik zou het zo graag willen geloven. Rationeel zou het ook logisch zijn dat er meer ‘intelligent’ leven moet zijn in het universum. Alleen is het zo moeilijk te geloven, omdat het zover van de ‘werkelijkheid’ staat die wij kennen.

Ik herkende trouwens één van de wezens op de bank….die komt van Larga, tenminste, als je het boek van stefan Denaerde voor waar aan neemt (Buitenaardse beschaving). Erg mooi boek overigens

T R Hunter
T R Hunter
11 jaren geleden

[quote name=”Spira80″]Ik zou het zo graag willen geloven. Rationeel zou het ook logisch zijn dat er meer ‘intelligent’ leven moet zijn in het universum. Alleen is het zo moeilijk te geloven, omdat het zover van de ‘werkelijkheid’ staat die wij kennen.

Ik herkende trouwens één van de wezens op de bank….die komt van Larga, tenminste, als je het boek van stefan Denaerde voor waar aan neemt (Buitenaardse beschaving). Erg mooi boek overigens[/quote]
Ja dat zag ik ook meteen van Larga of Iarga van Denaerde lang geleden gelezen dat boek. Dat betekend dus dat Ans die poppen niet (allemaal) maakt uit eigen herinnering of ontmoeting met ze maar ze dus ook gewoon namaakt vanaf een plaatje, beetje plagiaat plegen vind ik dat. En ze moet niet komen vertellen dat ze die wezen van Iarga zelf gezien heeft want daar trap ik niet in.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x