Homepagina » Buitenaards » De Stoel – Ans Hoornweg over buitenaards contact (video)
De Stoel - Ans Hoornweg over buitenaards contact

De Stoel – Ans Hoornweg over buitenaards contact (video)

Tussen 1990 en 2004 ontmoette Rik Felderhof in De Stoel markante personen met een bijzondere levensstijl. Het ging om mensen die ‘anders’ waren en niet tot de grijze massa behoorden.

Felderhof interviewde deze paradijsvogels op een stoel die hij bovenop zijn auto naar de plaats van bestemming bracht.

De presentator ontmoette onder meer een poppenspeler die besloot kluizenaar te worden, een oude vrouw die in een berghut in de Pyreneeën woont en een kunstenares die indiaan wil zijn.

In één van de afleveringen mocht Ans Hoornweg plaatsnemen op de stoel, die te bezichtigen is in het Rotanmuseum in Noordwolde. Hoornweg maakt poppen van buitenaardse wezens en vertelt over haar buitenaardse contacten.

Ze reist naar eigen zeggen vaak naar ‘andere werelden’. Dit doet ze veelal astraal door uit haar lichaam te treden, maar soms wordt ze ook fysiek meegenomen in een ruimteschip. Eén van de taken die Ans meekreeg toen ze incarneerde op aarde, was om de mensen te vertellen over buitenaardse wezens, over hun werelden en hun bedoelingen.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Patricia Müller schreef:

  Dit staat al lang op youtube. Ans heeft ook een website, maar die wordt al vanaf eind 2011 niet meer gepleegd en bijgehouden. Er is ook een contactveld op die website, maar je krijgt er niets verstuurd (bevestiging getallencode komt altijd fout) en natuurlijk ook geen antwoord. Ik zoek al enkele maanden de contact voor een interview met haar voor mijn eigen Duitstalig DVD productie. Heb bijna alle Hoornwegs in Rotterdam doorgebeld, maar uiteindelijk zonder succes. Kan iemand hulp geven?

  Ans website:

  http://www.anshoornweg.nl/

  0 likes
 • Timothy Drake schreef:

  Wat een mooi verhaal. Lieve vrouw ook

  0 likes
 • Spira80 schreef:

  Ik zou het zo graag willen geloven. Rationeel zou het ook logisch zijn dat er meer ‘intelligent’ leven moet zijn in het universum. Alleen is het zo moeilijk te geloven, omdat het zover van de ‘werkelijkheid’ staat die wij kennen.

  Ik herkende trouwens één van de wezens op de bank….die komt van Larga, tenminste, als je het boek van stefan Denaerde voor waar aan neemt (Buitenaardse beschaving). Erg mooi boek overigens

  0 likes
 • T R Hunter schreef:

  [quote name=”Spira80″]Ik zou het zo graag willen geloven. Rationeel zou het ook logisch zijn dat er meer ‘intelligent’ leven moet zijn in het universum. Alleen is het zo moeilijk te geloven, omdat het zover van de ‘werkelijkheid’ staat die wij kennen.

  Ik herkende trouwens één van de wezens op de bank….die komt van Larga, tenminste, als je het boek van stefan Denaerde voor waar aan neemt (Buitenaardse beschaving). Erg mooi boek overigens[/quote]
  Ja dat zag ik ook meteen van Larga of Iarga van Denaerde lang geleden gelezen dat boek. Dat betekend dus dat Ans die poppen niet (allemaal) maakt uit eigen herinnering of ontmoeting met ze maar ze dus ook gewoon namaakt vanaf een plaatje, beetje plagiaat plegen vind ik dat. En ze moet niet komen vertellen dat ze die wezen van Iarga zelf gezien heeft want daar trap ik niet in.

  0 likes
 • Rien schreef:

  Hallo Patricia.

  Bij mijn weten woont Ans in Rhoon. Wellicht kom je daar verder mee.
  Succes.

  0 likes
 • soufian schreef:

  ik zoek ook haar mail adres kan niks vinden contact via website werkt niet
  iemand een mail adres ofzo

  0 likes
 • gekkeedjuh schreef:

  hier ook nog wat van haar
  http://www.manbijthond.nl/fragmenten/buitenaardse-wezens
  2 of 3 filmpjes

  0 likes
 • Eden schreef:

  @Patricia:

  Ik zou zeggen ga naar detelefoongids.nl en neem Google Maps erbij om met Street View de adressen te vergelijken met de stukjes beeldmateriaal dat te zien is van haar huis in de filmpjes van Man Bijt Hond (vermeld door gekkeedjuh (#7). Succes!

  0 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Een van die filmpjes zegt, Ans zit ergens in Rotterdam-Poortugaal of Albrandswaard. Bij de recherches heb ik iemand gevonden, die familie van haar is. Ik denk, ze kan bij het contacteren hulp geven.

  Is er iemand daar buiten, die meer weet, wees zo vriendelijk en stuur een mailtje!

  0 likes
 • Sheyan schreef:

  Mooi hè.

  0 likes
 • FFHK schreef:

  Telepathy of te wel dromen is erg effectief

  0 likes
 • Aurelia schreef:

  @Patricia:
  Een paar jaar geleden heeft Niburu haar ook geinterviewd, daar zijn nog wel filmpjes van op youtube te vinden, denk ik.
  Wellicht dat er binnen Niburu nog iemand is die een adres van haar heeft, je zou ze ff kunnen mailen.

  0 likes
 • Patricia Müller schreef:

  An alle lezeres hier van harte bedankt voor alle die lieve tips om Ans te bereiken, ik heb ze over clipboard opgeslagen (de tips, niet Ans;))

  0 likes
 • Peter Cernjavski schreef:

  Vertel niet aan een troep schapen dat de hond en de herder samenwerken…

  0 likes
 • Patricia Müller schreef:

  @Peter Cernjavski:
  Wat bedoel je? Mijn producties hebben niets te maken met de producties van de mainstream media. Maar oordeel zelf, proefjes vind je op:

  http://vimeo.com/user6288816/videos/page:1/sort:plays

  en

  http://www.youtube.com/user/DieMedienManufaktur?feature=mhee

  0 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Kleine verslag: In de tussentijd was ik bij Ans. Ze zit in Poortugal-Valckesteijn. Toevallig heb ik haar zus gevonden en ze heeft me dit contact mogelijk gemaakt. Het interview – eigenlijk meer een monoloog – gaat over 46 minutes en ze praat over alles, over buitenaardsen, over de zwarte meeesters, over men in black, electrosmog, de devolutie van de mens als gevolg van te veel technologie … noem maar op. Voor hier – Duitsland zal een gesynchroniseerde versie uitkomen (want van ondertitels houden de mensen hier totaal niet). Ik ben van plan een website op te zetten (www.paravideo.net), maar die bestaat nog niet. Contact: para-info(at)web.de

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >