Mens en Dier

Komst van David Icke doet Nederland sidderen en beven

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De gemeente Amsterdam noemt de mogelijke komst van David Icke naar een demonstratie op de Dam ‘zeer ongewenst’ en vraagt de IND te onderzoeken of hem de toegang tot het land kan worden geweigerd.

Icke zal één van de hoofdsprekers zijn tijdens de demonstratie van Samen voor Nederland op 6 november. Volgens de Amsterdamse driehoek is ‘de waardigheid van het monument op de Dam in het geding’ als hij daar gaat spreken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De gemeente beweert dat Icke eerder ‘antisemitische uitspraken’ heeft gedaan. Lokale overheden mogen zich niet bemoeien met de inhoud van demonstraties.

Ook het CIDI wil dat Icke wordt geweerd van de demonstratie. De organisatie is van mening dat ‘deze man geen podium moet krijgen in ons land, en zeker niet daar’.

They are shit-scared

Er is veel kritiek op de bemoeienis. “Dit land. Ze kunnen nog geen illegale immigrant weigeren. Maar Icke wel,” schrijft journalist Joost Niemoller. Arts Paul van Hoek voegt toe: “They are shit-scared!”

“Baudet moet monddood gemaakt worden en David Icke mag het heilige Hollandse niet in. Wat zijn de leugenaars en misleide mensen bang! Hun aanval op de waarheid is een strijd die ze zullen verliezen,” stelt Robert Jensen.

Voormalig Tweede Kamerlid Gabrielle Popken twittert: “In Nederland is de elite banger voor iemands mening en het gesproken woord dan voor asielzoekers en illegalen die onze kinderen verkrachten. Bang voor de waarheid. Dan heb je dus heel wat op je kerfstok.”

Te dicht bij de waarheid

Karla zegt: “Om eerlijk te zijn, had ik nog nooit van deze man gehoord. Maar nu ik zie hoe hij afgeschilderd wordt in de media, weet ik gelijk dat hij te dicht bij de waarheid zit volgens al onze WEF-puppets. Anders lieten ze hem wel spreken.”

De demonstratie op zondag 6 november is tegen de oorlog, tegen het kabinet Rutte, tegen de hoge energierekeningen, tegen de permanente coronawet, tegen de Europese digitale identiteit, tegen de onteigening van de boeren en tegen de Europese dictatuur.

Sinds de jaren negentig claimt Icke dat de mensheid heimelijk geregeerd wordt door reptilians, een machtige groep buitenaardse reptielen die eruitzien als mensen.


4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

203 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Dat moeten ze niet in dat ’toffe’ Amsterdam.

semper amici
semper amici
1 jaar geleden

Er had propaganda gemaakt moeten worden, dat Icke gaat praten over BLM, extinction rebellion en pro wef. Dat had hij een staats banket gekregen!

Leroy Smith
Leroy Smith
1 jaar geleden

Hieruit blijkt dus dat als je criminelen binnen Joodse Gemeenschap (niet alle mensen van Joodse afkomst zijn heilig) benoemd, je wordt weggezet als antisemiet. Dan voel je je wel heel erg uitverkoren.

Maia
Maia
1 jaar geleden

Opeen andere site las ik hierover en meteen werd gemeld dat Icke een holocaust denier is. De toon is al gezet.

Back to top button
203
0
We lezen graag je reactie!x