Homepagina » Het Complot » De verstrekkende invloed van het Britse Rijk
1702 bbc29473948792834234

De verstrekkende invloed van het Britse Rijk

Het Britse Rijk was het grootste imperium aller tijden. Het Rijk bevatte op zijn hoogtepunt, kort na de Eerste Wereldoorlog, een bevolking van 458 miljoen mensen, een kwart van de toenmalige wereldbevolking.

Het Britse Rijk werd samengevoegd tijdens 300 jaar uitbreiding door middel van handel, kolonisatie en annexatie. Aan het hoofd stond de koning van Groot-Brittannië.

Het Rijk omvatte gebieden op elk continent en in elke oceaan. Het Rijk vergemakkelijkte de verspreiding van Britse technologie, handel, regeringsvormen en de Engelse taal in de wereld. Imperialistische overheersing hielp de Britse economische groei en maakte van het land de invloedrijkste natie ter wereld.

Bijna alle vroegere Britse kolonies hebben zich aangesloten bij het Britse Gemenebest, de organisatie die de culturele erfenis van het Rijk beheert. Het Gemenebest van Naties is een verbindtenis tussen 53 onafhankelijke staten met de Britse koningin Elizabeth II als symbolisch staatshoofd.

Het Rijk werd bijeengehouden door een handige politiek volgens de aloude principes van het verdelen en heersen. Deze strategie zorgde echter voor interculturele conflicten in Ierland, India, Zimbabwe, Soedan, Oeganda, Irak, Guyana en Fiji en economische problemen die nog altijd voelbaar zijn.

City of London

Het Imperialistische Rijk heeft zich sinds de Eerste Wereldoorlog steeds verder uitgebreid. Het is nu beter bekend als de Nieuwe Wereldorde (NWO) en heeft haar hoofdkwartier in de City of London, het historische en financiële hart van Londen.

Deze organisatie bestaat hoofdzakelijk uit zionisten en mensen uit de hogere gradenvrijmetselarij. Zij hebben hun tentakels naar alle uithoeken van het Verenigde Koninkrijk verspreid en houden het vast in een programma van eindeloze conflicten en oorlogen.

De NWO controleert de wereldeconomie, de wereldpolitiek, de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie, het Internationaal Strafhof in Den Haag, het rechtssysteem, het onderwijs, de politie en het leger middels de NAVO.

Chatham House

In het hart van de NWO bevinden zich leden van de Rothschild-familie, de Europese koninklijke families, de Pilgrims Society, hoge vrijmetselaars waaronder veel leden van het Britse parlement en het Hogerhuis, het Royal Institute of International Affairs (Chatham House), Friends of Israel en de Bank of England, de centrale bank van het Verenigd Koninkrijk.

Veel Britse politici leggen regelmatig een bezoek af aan Chatham House om te beloven de zionisten en hun financiers in plaats van het eigen volk te steunen. Onder meer de Britse minister-president David Cameron, vicepremier Nick Clegg, de oud-premiers Gordon Brown en Tony Blair, minister van Justitie Ken Clarke, minister van Buitenlandse Zaken William Hague en minister van Financiën George Osborne bezochten het 18e-eeuwse huis.

BBC

Veel mensen realiseren zich niet dat de BBC ook onderdeel is van de organisatie en dat alles wat we horen en zien wordt gemanipuleerd. De invloed van deze propagandamachine is ongekend, zo blijkt uit de verslaggeving over Syrië, Egypte, Palestina, Libië en de recente bomaanslagen in New Delhi, Tbilisi en Bangkok.

De Verenigde Naties en het Internationaal Strafhof zijn in het leven geroepen om het geopolitieke plan van de NWO te manipuleren. Het zijn de CIA, MI5 en de Mossad die troepen inhuren in Syrië om onrust te veroorzaken. Alleen diplomatieke onderhandelingen kunnen een einde maken aan het conflict omdat de NAVO rechtstreeks wordt aangestuurd door het Britse Gemenebest.

Peter Eyre is adviseur over het Midden-Oosten

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

huisarts

Huisarts: ‘Wat ik heel kwalijk vind, is dat er gezegd wordt dat de coronavaccins veilig zijn’

Huisarts Els van Veen vindt het heel ...

simone

Simone (19) haalde op 1 mei het Moderna-vaccin, nu moet haar moeder haar uitvaart regelen

De 19-jarige studente Simone Scott haalde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x