BuitenlandCorona

Ophef over ‘coronakampen’ in Nieuw-Zeeland: ‘Dit is beangstigend’

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Victor Davis Hanson van het beroemde Hoover-instituut heeft zich op Fox News scherp uitgesproken tegen de quarantaine- of ‘coronakampen’ in Nieuw-Zeeland.

Premier Jacinda Ardern van de Nieuw-Zeelandse Labour-partij kondigde in een video aan dat mensen die naar de coronakampen worden gestuurd 14 dagen langer moeten blijven als ze zich niet willen laten testen. Ze noemde deze waarschuwing ‘een goede stimulans’ om een test te ondergaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Je laat je testen of we houden je langer vast in een faciliteit,” zei ze. “Ik denk dus dat de meesten zich wel zullen laten testen.”

Hanson zei in het programma van Laura Ingraham dat zulke draconische maatregelen nergens op slaan aangezien Nieuw-Zeeland nauwelijks is getroffen door de pandemie. “Er wonen 5 miljoen mensen. Er zijn – hoe tragisch ook – slechts 25 mensen gestorven. Dat is een ontzettend laag getal,” legde Hanson uit. Hij vindt het vreemd dat mensen hun vrijheid moeten opgeven vanwege 25 sterfgevallen.

Fascisme

Ingraham merkte op dat het Europees Parlement en de Europese Commissie Chinese warmtecamera’s gebruiken in een poging de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het bedrijf dat deze camera’s maakt, wordt er ook van beschuldigd technologie te leveren die Peking gebruikt om interneringskampen in de provincie Xinjiang te beveiligen, onthulde DW.

“Kunnen we dit soort scenario’s verwachten als Biden president wordt?” vroeg ze aan Hanson. “Ja, het is beangstigend,” antwoordde hij. “Het virus verspreidde zich vanuit China en nu biedt China het Westen de methodologie en technologie van het fascisme om het in de kiem te smoren.”

5 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
3 jaren geleden

Ik woon zelf in NZ. Wat een idioten daar in NL. Het is even doorbijten en we zitten lekker op het strand. Europa zijn een stelletje dooedenkers en wat NL betreft, Rutte en de Jong zijn erger.

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

zij (elite)hebben goed kunnen leren van WO II
Auschwitz concentratiekampcomplex

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Ik heb nog wel eens overwogen om naar Nieuw Zeeland te vluchten, heb daar familie wonen, een bijzonder mooi en lief land… tot voor kort dus. Koffers maar weer uitgepakt.

Richard
Richard
3 jaren geleden

Trump moet hoe dan ook winnen vandaag,anders is de wereld echt verloren

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x