Homepagina » Buitenland » Ophef over ‘coronakampen’ in Nieuw-Zeeland: ‘Dit is beangstigend’
coronakampen
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Ophef over ‘coronakampen’ in Nieuw-Zeeland: ‘Dit is beangstigend’

Victor Davis Hanson van het beroemde Hoover-instituut heeft zich op Fox News scherp uitgesproken tegen de quarantaine- of ‘coronakampen’ in Nieuw-Zeeland.

Premier Jacinda Ardern van de Nieuw-Zeelandse Labour-partij kondigde in een video aan dat mensen die naar de coronakampen worden gestuurd 14 dagen langer moeten blijven als ze zich niet willen laten testen. Ze noemde deze waarschuwing ‘een goede stimulans’ om een test te ondergaan.

“Je laat je testen of we houden je langer vast in een faciliteit,” zei ze. “Ik denk dus dat de meesten zich wel zullen laten testen.”

Hanson zei in het programma van Laura Ingraham dat zulke draconische maatregelen nergens op slaan aangezien Nieuw-Zeeland nauwelijks is getroffen door de pandemie. “Er wonen 5 miljoen mensen. Er zijn – hoe tragisch ook – slechts 25 mensen gestorven. Dat is een ontzettend laag getal,” legde Hanson uit. Hij vindt het vreemd dat mensen hun vrijheid moeten opgeven vanwege 25 sterfgevallen.

Fascisme

Ingraham merkte op dat het Europees Parlement en de Europese Commissie Chinese warmtecamera’s gebruiken in een poging de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het bedrijf dat deze camera’s maakt, wordt er ook van beschuldigd technologie te leveren die Peking gebruikt om interneringskampen in de provincie Xinjiang te beveiligen, onthulde DW.

“Kunnen we dit soort scenario’s verwachten als Biden president wordt?” vroeg ze aan Hanson. “Ja, het is beangstigend,” antwoordde hij. “Het virus verspreidde zich vanuit China en nu biedt China het Westen de methodologie en technologie van het fascisme om het in de kiem te smoren.”

5 35 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
10 maanden geleden

Ik woon zelf in NZ. Wat een idioten daar in NL. Het is even doorbijten en we zitten lekker op het strand. Europa zijn een stelletje dooedenkers en wat NL betreft, Rutte en de Jong zijn erger.

mee 2
mee 2
10 maanden geleden

zij (elite)hebben goed kunnen leren van WO II
Auschwitz concentratiekampcomplex

AlbertV
AlbertV
10 maanden geleden

Ik heb nog wel eens overwogen om naar Nieuw Zeeland te vluchten, heb daar familie wonen, een bijzonder mooi en lief land… tot voor kort dus. Koffers maar weer uitgepakt.

Richard
Richard
10 maanden geleden

Trump moet hoe dan ook winnen vandaag,anders is de wereld echt verloren

x

Check Also

gates

Bill Gates: bij de VOLGENDE pandemie beschikken we over gigantische mRNA-fabrieken

Miljardair Bill Gates denkt niet dat de ...

advocaat

Advocaat slaat alarm: prikplicht is misdaad tegen de menselijkheid

De Amerikaanse president Joe Biden wil bedrijven ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x