Internet

Digitale Controle is verleden tijd met de Snowden Smartphone – NU TE KOOP!

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het digitale controlesysteem waar we op afstevenen lijkt onontkoombaar. De Big Tech giganten hebben ons verraden. We kunnen ze absoluut niet meer vertrouwen. Moeten we de technologie, die ons ook zoveel gebracht heeft, volledig in de prullenbak gooien? Bij Android-Privacy.com denken we van niet. We moeten onze relatie met technologie gaan veranderen. Hoe doen we dat? Bekijk onderstaande video!

De Snowden Smartphone is van 2 t/m 6 november weer te koop. Wil jij als eerste een reminder ontvangen op het moment dat we de verkoop openen? Laat dan je e-mailadres achter via Snowdenphone.nl

Laat je e-mailadres achter via Snowdenphone.nl

4.7 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Connor
John Connor
3 maanden geleden

Ik heb er een en ben echt zeer zeer tevreden! Was even wennen maar ik kan inmiddels alles wat nodig is met de telefoon, let op, nodig is… 🙂

rrr
rrr
3 maanden geleden

Met wat handigheid is de infoterrorisme van google,microsoft te omzeilen. Via een dichtgetimmerde linuxvariant zoals mint cinnamon, manjaro KDE, MX-linux en een zoekmachine zoals Searxing komt geen ongevraagde/opgedrongen “gratis” informatie meer door, zelfs geen weerinfo. Zo keer je het informatiemodel om en bepaal jezelf welke informatie je zinvol en nuttig vindt.

Johan Duinkerken
Johan Duinkerken
3 maanden geleden

De afluister functionaliteit zit in de hardware ingebakken en elke software die je gebruikt kan dit niet tegenhouden. Wat je wel kan doen, zoals Snowden zelf doet, is de microfoon uitschakelen door deze los te solderen en een hoofdtelefoon met microfoon combinatie gebruiken die je in kan steken wanneer jij dat wilt. Ook wil je een telefoon waar jij altijd de batterij uit kan halen of dat je hem in een omhulsel kan doen dat elektromagnetische straling tegenhoud. Dan pas heeft de telefoon als deze Snowden phone pas de volledige veiligheid die je zou willen.

Maar het aparte daar weer van is dat je dan juist opvalt dat je geen smartphone hebt die allerlei data laat slingeren. Dan kan je er ook voor kiezen om sporadisch data te laten slingeren op de moment dat het jouw uitkomt en je de telefoon deactiveert wanneer je bijv gaat reizen of bij mensen op bezoek gaat.

Jan Papparazzi
Jan Papparazzi
3 maanden geleden

Ik gebruik nu al vanaf dag1 GrapheneOS toen het beschikbaar kwam voor de Pixel 6. Ik wil nooit meer anders.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x