Internet

Digitale Controle is verleden tijd met de Snowden Smartphone – NU TE KOOP!

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het digitale controlesysteem waar we op afstevenen lijkt onontkoombaar. De Big Tech giganten hebben ons verraden. We kunnen ze absoluut niet meer vertrouwen. Moeten we de technologie, die ons ook zoveel gebracht heeft, volledig in de prullenbak gooien? Bij Android-Privacy.com denken we van niet. We moeten onze relatie met technologie gaan veranderen. Hoe doen we dat? Bekijk onderstaande video!

De Snowden Smartphone is van 2 t/m 6 november weer te koop. Wil jij als eerste een reminder ontvangen op het moment dat we de verkoop openen? Laat dan je e-mailadres achter via Snowdenphone.nl

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Laat je e-mailadres achter via Snowdenphone.nl

4.7 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Connor
John Connor
1 jaar geleden

Ik heb er een en ben echt zeer zeer tevreden! Was even wennen maar ik kan inmiddels alles wat nodig is met de telefoon, let op, nodig is… 🙂

rrr
rrr
1 jaar geleden

Met wat handigheid is de infoterrorisme van google,microsoft te omzeilen. Via een dichtgetimmerde linuxvariant zoals mint cinnamon, manjaro KDE, MX-linux en een zoekmachine zoals Searxing komt geen ongevraagde/opgedrongen “gratis” informatie meer door, zelfs geen weerinfo. Zo keer je het informatiemodel om en bepaal jezelf welke informatie je zinvol en nuttig vindt.

Johan Duinkerken
Johan Duinkerken
1 jaar geleden

De afluister functionaliteit zit in de hardware ingebakken en elke software die je gebruikt kan dit niet tegenhouden. Wat je wel kan doen, zoals Snowden zelf doet, is de microfoon uitschakelen door deze los te solderen en een hoofdtelefoon met microfoon combinatie gebruiken die je in kan steken wanneer jij dat wilt. Ook wil je een telefoon waar jij altijd de batterij uit kan halen of dat je hem in een omhulsel kan doen dat elektromagnetische straling tegenhoud. Dan pas heeft de telefoon als deze Snowden phone pas de volledige veiligheid die je zou willen.

Maar het aparte daar weer van is dat je dan juist opvalt dat je geen smartphone hebt die allerlei data laat slingeren. Dan kan je er ook voor kiezen om sporadisch data te laten slingeren op de moment dat het jouw uitkomt en je de telefoon deactiveert wanneer je bijv gaat reizen of bij mensen op bezoek gaat.

Jan Papparazzi
Jan Papparazzi
1 jaar geleden

Ik gebruik nu al vanaf dag1 GrapheneOS toen het beschikbaar kwam voor de Pixel 6. Ik wil nooit meer anders.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x