Blog

De wereld positief blijven bekijken

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel veel huishoudens deze dagen in de kou zitten en veel mensen hun geld misschien wel anders besteden dan ze hiervoor deden, is het belangrijk om positief te blijven denken. Dit kun je doen door je focus te verleggen en je te focussen op de positieve dingen in je leven.

Dit kunnen kleine dingen zijn zoals je baan, je kleding of die mooie tote bag waarmee je al jouw waardevolle spullen kunt vervoeren. Ook je gezondheid en de mensen om je heen behoren tot deze positieve punten van je leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Richt je focus dus niet langer op wat negatief is zoals de hoge prijzen maar kijk juist naar wat er op dit moment positief is in je leven.

Jouw gemaakte keuzes leiden de weg

In het leven ben je op de plek waar je nu bent, door de keuzes die je zelf hebt gemaakt. Jij hebt gekozen voor die baan, dat huis en jouw partner. De mooie reizen die je hebt gemaakt of de kleding, de schoenen of dat heuptasje die je in de kast hebt hangen. Die heb jij gekocht met het geld dat jij hebt verdient. Dit is allemaal vrije wil geweest.

Je kunt die vrije wil ook inzetten om te bereiken wat je maar wilt. Jij kunt kiezen wat je voelt, hoe je een situatie aanpakt en hoe je de wereld om je heen waarneemt. Wanneer jij denkt dat je iets kunt, dan kun je het ook. Gebruik dus jouw vrije wil om een wereld te creëren waar jij blij van wordt.

Verander de uitkomst van de situatie

Twee mensen die in precies dezelfde situatie zitten kunnen deze situatie compleet anders ervaren. De een ziet het glas als halfleeg en is ongelukkig en ontevreden met de situatie. De ander ziet het glas halfvol en is, ondanks alles, tevreden met de situatie.

Je kunt dus zelf bepalen hoe jij met een situatie omgaat en wat jij denkt en voelt op dat moment. Je kunt dus letterlijk gelukkiger zijn door je denkpatroon aan te passen en de wereld op een positieve manier te benaderen. Je kunt een mooi leven lijden door terug te keren naar pure liefde. In essentie ben jij dit zelf.

Jij schrijft jouw verhaal

Het kan lastig zijn om altijd maar positief te zijn. In het begin zal dit ook even wennen zijn. Na verloop van tijd merk je dat je hier niet meer over na hoeft te denken. Het gaat vanzelf. Hierdoor sta jij positiever in het leven en kun je veel situaties beter verwerken. Je kunt dus als het ware jouw eigen verhaal schrijven met de manier waarop jij denkt en hoe jij omgaan met de situatie.

Om positiever in het leven te staan kun je van alles gaan houden om je heen en puur liefde voelen. Alles in het leven is opgemaakt uit pure liefde. Zelfs haat en andere heftige emoties die je iedere dag terug ziet op het nieuws of die je leest in de krant zijn een bron van diepe en pure liefde.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x