CoronaBinnenland

Deze bizarre beweringen deden deelnemers van de Denktank Desinformatie over corona

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Er is de laatste dagen veel te doen geweest rond de Denktank Desinformatie. Deelnemers van deze denktank pleitten voor apartheid, scholden mensen uit voor ‘wappie’, wakkerden polarisatie in de samenleving aan en ontnamen via techbedrijven mensen het vrije woord.

In de denktank zat onder meer hoogleraar Marjolein van Egmond. Zij beweerde dat je immuunsysteem het coronavirus niet aankan. Ook niet als je jong, sterk, gezond en een goed functionerend immuunsysteem hebt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De professor zegt het. Professor Marjolein van Egmond bij het Amsterdam UMC, immunoloog en lid van de Denktank Desinformatie. En zij weet wat desinformatie is. Heel goed zelfs. Dus u moet goed naar haar luisteren. Want ook al ben je jong, gezond, sterk en heb je een goed immuunsysteem, jouw immuunsysteem kan dit nieuwe virus niet aan. Echt niet! Geloof haar nou maar! Anders zijn er echt maar een paar kinderen en jongeren die dit virus gaan overleven,” twittert neuroloog Jan Bonte.

That didn’t age well

Hij verwijst naar een studie waaruit blijkt dat de IFR (infection fatality rate) van corona zeer laag is.

Van Egmond beweerde ook dat coronavaccins die waren aangepast om ingezet te worden tegen de omikronvariant een meerwaarde hadden. “In deze nieuwe vaccins zit een component waarmee je een afweer tegen omikron opwekt. We verwachten dat het snelle besmet raken en ziek worden gaat afnemen,” zei Van Egmond.

Bonte: “That didn’t age well either, now did it, Marjolein van Egmond? Met zorg voor u samengesteld, uw liefhebbende overheid: uw immer betrouwbare bron voor propaganda en desinformatie.”

Fluitje van een cent

Van Egmond beweerde verder dat er geen varianten ontstaan als mensen zich gewoon laten vaccineren. Bonte verwijst naar een studie in The Journal of Physical Chemistry Letters over vaccinresistente mutaties.

In de denktank zat ook huisarts Ted van Essen. “Als het oude vaccin niet meer werkt, maak je gewoon een nieuw vaccin. En dat is helemaal niet moeilijk, aldus Ted. Je past ze gewoon even aan. Da’s een fluitje van een cent. Aldus Ted.”

4.7 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
11 maanden geleden

Je vraagt je toch af hoe zo’n waanzinnige (kijk die ogen en gezichtsuitdrukking) professor is geworden. Dat was een studie van lik me vestje. Een schande voor de medische wetenschap.

Ruud
Ruud
11 maanden geleden

Universiteiten zijn bastions van controle opdat nonwelgevallige kennis op tijd onderdrukt wordt.

Comissies van overheidswege iedem.

Een professor is niets anders dan een titel benoemd door iemand anders met eem statustitel, de ‘koning’.

Een huisarts die kritiekloos pharma propageert is een eugenistisch werktuig.

Wat heet wetenschap als dit soort schertsfiguren waanzin van de toren blazen?

Dat zijn pogingen tot levensgevaarlijke misleiding en bedrog.

En moet als zodanig worden aangepakt.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Alweer een duidelijk verhaal toch?

VERTROUW op de overheid, want dan komt alles goed. Of toch niet?

Jammer genoeg waren er drie jaar geleden miljoenen mensen, die de overheid WEL vertrouwde en ongelooflijk in angst leefden, totdat het grote moment daar was: het zogenaamde “vaccin”. Oh wat waren de mensen blij. Zij zouden gelukkig gered worden. En wat waren de mensen, zoals mijn man en ik, ongelooflijke sukkels dat zij een gezond wantrouwen hadden.

Nu…. drie jaar later is de waarheid boven tafel gekomen en hebben veel goedgelovige mensen hun vertrouwen in de overheid moeten bekopen met ofwel de dood of met ernstige gezondheidsklachten.

Maar als je nu denkt, dat het merendeel van de Nederlandse bevolking inmiddels het LICHT hebben gezien, dan kom je nog bedrogen uit ook.

Niets is minder waar. Nog steeds krijgt de overheid, bij monde van zogenaamde wetenschappers, de kans om mensen door middel van psychologische spelletjes de grootste leugens op de mouw te spelden.

Wat ik, tot op de dag van vandaag, nog steeds niet begrijp, is dat deze wetenschappers in hun eigen leugens geloven. Zou dat alleen maar om GELD gaan?

Dat moet haast wel. En dan ben je moreel gezien wel heel erg afgegleden. Die Marjolein van Egmond werkt ook nog eens, als ik het goed heb, met jonge kinderen.

HOE kan je jezelf in vredesnaam ’s avonds nog in de spiegel kijken, in de wetenschap dat je zoveel mensen, jong en oud, de vernieling in hebt geholpen?

Ik had zelf gedacht, dat in de loop van de tijd er wel een aantal artsen, wetenschappers e.d. spijt zou hebben betuigd over alles wat, mede dankzij hun medewerking, fout was gegaan.

Maar…. helaas. Niets is minder waar!

fransje2
fransje2
11 maanden geleden

Deze mensen worden onder de bus gegooid (afleiding) agenda 2030 dendert door

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x