Homepagina » Gezondheid » “Ik realiseerde me nooit dat deze goedgekeurde ingrediënten mensen compleet vetmesten”
ontwikkeling

“Ik realiseerde me nooit dat deze goedgekeurde ingrediënten mensen compleet vetmesten”

We weten allemaal dat voorverpakte voeding niet altijd gezond is. Maar wist je dat er een aantal goedgekeurde ingrediënten, toevoegingen, zijn die mensen compleet vetmesten? Je kunt de proef op de som nemen. Pak de eerstvolgende keer dat je in de supermarkt je boodschappen in je winkelwagentje legt eens een paar van die producten eruit en lees wat er op de ingrediëntenlijst staat.

Er zijn een paar ingrediënten die grote alarmbellen moeten doen gaan rinkelen bij je. We hebben het over:

Glucose-Fructosesiroop of –stroop
chocola-albert-heijnDit ingrediënt is zeer misleidend, omdat we vaak denken dat fructose fruitsuiker is en dus gezond. Glucose-fructosesiroop is echter iets anders.

Het is een goedkope suikervervanger die gemaakt is van genetisch gemodificeerd maïszetmeel en het zit bijna overal in!

Producenten voegen dit in producten toe om twee redenen:

 1. Het is goedkoper dan suiker
 2. Het verdooft de maag, waardoor het natuurlijke ‘ik zit vol’-signaal later in de hersenen aankomt

Vooral dit laatste effect zorgt ervoor dat je meer eet en drinkt dan normaal. Dit is voordelig voor de producent, want hoe eerder het op is, hoe eerder er nieuw gekocht wordt. Ook is het een middel om voedsel zoeter te maken en het is goedkoper dan suiker. Weet dat elke procent consumptieve verhoging, producenten miljoenen euro’s kan opleveren. Zij zijn er dus bij gebaat dat je zoveel mogelijk consumeert.

E-621 of MSG
chips
Deze toevoeging is uiterst schadelijk en wordt onder vele (schuil)namen in producten verwerkt. Het zorgt ervoor dat de smaak versterkt wordt, waardoor producten als ‘lekkerder’ worden ervaren en waardoor er (veel) meer van gegeten wordt dan wanneer er geen MSG in zou zitten.

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat MSG een grote boosdoener is en MSG heeft inmiddels een slechte naam gekregen. Hierdoor bedenken producenten steeds weer andere (schuilnamen) om tóch stiekem MSG in ons voedsel te kunnen verwerken.

De volgende namen verbergen altijd E-621:

 1. Mononatriumglutamaat
 2. Glutamaat
 3. Glutamaatzuur
 4. Plantaardige gehydrogeneerde oliën en vetten
 5. Gehydrogeneerde eiwitten
 6. Calcium- of natriumcaseïnaat
 7. Toegevoegde gist
 8. Gistextract
 9. Monokaliumglutamaat
 10. Sommige maïsoliën

Namen die vaak ook bedoeld zijn om E-621 te verbergen zijn: moutextracten voor voedingsdoeleinden, bouillons, moutaroma’s, kunstmatige aroma’s, natuurlijke aroma’s, natuurlijke aroma’s van varken of kip, specerijenextracten, eiwitten uit tarwe, vaak ‘overige kruiden of specerijen’, maltodextrine, sojasaus, producten die gefermenteerd of verrijkt zijn met eiwitten, citruszuur (ook geconcentreerd), maïssiroop, karamelaroma (gebruikt voor de kleur).

De volgende producten zouden E-621 kunnen bevatten:

 1. soja-eiwitten (ook geconcentreerd)
 2. soja-eiwit isolaat
 3. eiwitten uit tarwe (ook geconcentreerd)
 4. carrageen
 5. enzymen
 6. melkeiwitten (soms verrijkt) of zelfs nog rijsteiwitten of havereiwitten.

Beide ingrediënten verstoren in ernstige mate het natuurlijke ‘ik zit vol’-signaal

Denk er aan om de eerstvolgende keer dat je in de supermarkt een product pakt te kijken op het etiket. Je zult zien dat één van deze twee of beide ingrediënten bijna overal in zitten. Weet ook dat we hierdoor veel teveel eten en drinken. Zelfs in bier zit tegenwoordig vaak ‘maïs’. Dit is geen echte maïs, maar maïszetmeel, waar glucose-frustosesiroop van gemaakt wordt. Daarom houdt het vaak niet op bij één biertje.

We consumeren door deze toevoegingen veel meer dan normaal

Als dit een enkele keer gebeurt, zou er weinig aan de hand zijn, buiten dat het uiterst ongezond is. Maar als we deze goedjes elke dag naar binnen werken tegelijk met ons eten en drinken, dan betekent dit dat we dagelijks teveel eten.

En dit gebeurt al tientallen jaren lang. Mensen eten stelselmatig te veel doordat ons spijsverteringssysteem elke keer een beetje verdoofd wordt. Als we elke dag, jaar in jaar uit, onze maag elke keer een beetje oprekken, dan kan het niet anders dat die maag uiteindelijk VEEL groter groeit. Zo groot dat we steeds meer voedsel erin moeten stoppen om dat ‘ik zit vol’-signaal te krijgen. Daarom worden we steeds dikker en is afvallen niet echt gemakkelijk. De voedselindustrie is ons aan het vetmesten!

Wat kun je doen om dit op te lossen?

Waar we het over hebben is dat het ‘ik zit vol’-signaal, dat van de maag naar het brein verstuurd wordt, gecorrigeerd moet worden. Dit signaal moet eenvoudigweg EERDER verstuurd worden.

Michel Lejeune van Trancewerk heeft een hypnosesessie ontwikkeld waarmee je dit proces 100% onder controle krijgt. Alles dat met gevoel te maken heeft, dus ook het gevoel dat je verzadigd bent, kan met een eenvoudige hypnosesessie positief beïnvloed worden. De Trancewerk hypnosesessie ‘Virtuele Maagband’ realiseert dit snel voor je.

Lejeune zegt: “Na één of enkele keren luisteren zul je merken dat je sneller ‘vol’ zit. Hierdoor heb je op dat moment geen honger of trek meer en ben je klaar met eten. Veel mensen die deze sessie deden voelen ook echt dat ze al na een paar happen vol zitten. Zij hoeven niet meer. Zij kunnen niet meer. Zij willen niet meer, want vol is vol!

De maag is op dat moment echter fysiek nog niet echt vol, maar het signaal dat de maag vol zit wordt wel al gegeven. Hierdoor heb je een bevredigende, natuurlijke en 100% gezonde hoeveelheid gegeten.”, aldus Lejeune.

Door dit proces eet je dus minder, omdat je sneller vol zit en dat betekent dat het lichaam minder brandstof binnenkrijgt dan het gewend is. Daardoor zal het lichaamsvet gaan verbranden en ga je vanzelf afvallen zonder honger!

Verder zegt Lejeune: “Een interessant neveneffect is dat je maag op den duur echt gaat krimpen. Dit komt doordat er vanaf dat moment minder voedsel in komt om hem verder op te rekken of opgerekt te houden. Je maag gaat van nature krimpen. Uiteindelijk zorgt de virtuele maagband ervoor dat je kilo’s kwijtraakt.”

Natuurlijk zou het het beste zijn als deze toevoegingen niet meer in ons voedsel verwerkt zouden mogen worden. De realiteit is echter dat het in zoveel producten zit, dat de schappen zo goed als leeg zouden zijn als je alles waar dit in zit uit de winkels weghaalt. Je ontkomt er bijna niet aan dat je deze toevoegingen binnenkrijgt.

Daarom is deze hypnosesessie een sublieme mogelijkheid om het effect dat dit spul op je heeft te elimineren, waardoor je gezonde hoeveelheden gaat eten en je vanzelf weer af gaat vallen.

De sessie ‘Virtuele Maagband’ is tijdelijk van 47 voor slechts 17 euro verkrijgbaar:

Klik hier om de sessie te downloaden.

[Neee.nu, Trancewerk.nl]


Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. LS…

  Naast het bancaire systeem, de farmaceutische maffia is ook de levensmiddelen industrie een criminele organisatie… Kan er niets anders van maken…

  40 likes
  • De levensmiddelenindustrie is een tak van dezelfde loot.
   Het draait allemaal om de “BIG 5”

   BIG Pharma
   BIG Meda
   BIG Chema
   BIG Oil
   BIG Agrobiz

   Waarom denk je dat mensen als Dr. Royal Lee, Linus Pauling, Matthias Rath, Lima Rainbow worden verguisd en besmeurd door deze 5?
   Waarom denk je dat zaken als gratis energie, gratis vervoer, schoon water, etc. niet “normaal” zijn? – Bekijk eens werken van Nikola Tesla, Viktor Schauberger, Lester Hendershot, Bob Teal, Peter Lindemann en vele vele anderen.
   Bekijk eens documentaires als Food Inc. en Food Matters.

   We hebben een voedingsindustrie die ons samen met de agrarische industrie ziek maken, een ziekte industrie die ons ziek houdt een Petrochemische industrie die de molen draaiend houdt.
   Dit zijn de vier pijlers van de daarboven liggende Farmaceutische industrie.

   Het doel? Winst. Ongeacht enige vorm van ethiek en ongeacht de consequenties.

   48 likes
   • Denk dat er nog een belangrijke BIG bij hoort zoiets als BIG IT. Bedrijven als Google (tegenwoordig of binnenkort Aphabet) hebben ook de nodige negatieve impact op belangrijke aspecten van het leven, met name de bagatellisering van privacy verdragen, wetgeving en regels + de vergaande gevolgen.

    14 likes
  • We kunnen er wel degelijk iets anders van maken! Wij hebben de macht alleen maken we er te weinig gebruik van. Koop je spullen bijv. bij een biologische boerderij. Die zijn overal wel te vinden en per saldo niks duurder dan de supermarkt.

   24 likes
   • Precies, blijf weg uit de supermarkt! De biologische boer en de biologische bakker is alles wat je nodig hebt…. Met plezier geef ik daar mijn geld uit, want zij verdienen het.
    De supermarkt krijgt geen piek, de biologische supermarkt misschien n paar centen voor mn wc papier 😉

    3 likes
    • Ik kocht ook veel biologische producten totdat ik zag dat ze in biologische eieren ook fipronil hebben gevonden. Vreemd toch? Koop nu dus vaak niet biologische eieren😒

     1 likes
 2. Hartstikke goed natuurlijk zo’n virtuele maagband, vooral als je overgewicht hebt en wilt afvallen. Maar de kern van het probleem blijft de toevoeging van schadelijke E nummers, die niet alleen zorgen voor het uitblijven van het ‘ik zit vol gevoel’ maar aantoonbaar invloed hebben op de hersenen. ( MSG in babyvoeding is verboden omdat bewezen is dat het hersenoedeem veroorzaakt) Beter is het om deze toevoegingen zoveel mogelijk te vermijden, en dat is helemaal niet zo moeilijk. Elke supermarkt heeft producten van verschillende merken. Daar zitten bijna altijd producten bij die vrij zijn van toevoegingen. In het geval ik geen producten kan vinden zonder toevoegingen dan ga ik zelf aan de slag met kruiden.
  http://www.smaakversterkers.com/

  19 likes
  • Misschien moet je eens een lijst aanmaken van producten die vrij zijn van die toevoegingen (en bij welke winkel). Zou heel handig zijn en beheerders van een site als deze of vergelijkbare willen vast wel een plekje voor zo’n lijst inrichten.

   13 likes
   • Gewoon ALLES zelf maken. Dan weet je wat erin zit. En met een beetje plannen kost het echt niet zoveel meer tijd EN wel lekkerder.

    Dank je wel 9forNews….goed artikel!
    Er ontbreekt nog wel wat (gemodificeerde granen, transvetten, etc), maar dat is voor een volgend artikel?

    14 likes
   • Dat zou ik kunnen doen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf onderzoek doen. Daarnaast is er op internet al genoeg over te vinden!

    4 likes
    • Dat is erg redundant wat mijn punt ook is, dus dat het nogal onzinnig is als iedereen dat apart en feitelijk steeds weer opnieuw moet gaan uitzoeken. Daarnaast is dat in mijn ogen nogal onbegonnen werk maar jij ziet blijkbaar wel nog de bomen door het bos…

     3 likes
 3. En waardoor komt dat allemaal? Omdat de vrouwen zonodig buitenshuis moeten gaan werken en geen tijd meer hebben om een natuurlijk gezonde maaltijd voor kinderen, manlief en henzelf op tafel te leggen.
  De industrie stimuleert vrouwen om te gaan werken opdat mensen zo min mogelijk natuurlijke middelen gaan gebruiken (zoals vroeger) en zij (fabrikanten) hun gif op allerlei manieren kunnen verkopen.
  Sinds vrouwen buitenshuis als loonslaaf zijn gaan werken voor de industrie zijn er:
  x meer mismaakte mensen
  x meer zieken
  x meer geestelijk gehandicapten
  x meer geweld op de wereld
  x meer oorlogen
  x meer verkrachtingen
  x verval van normen en waarden
  x gebrek aan respect voor elkaar
  x meer onfatsoen en geweld
  x meer pornofilms dan ooit
  x meer geflipte en gestresste mensen
  x meer alohol en drugsgebruik
  x meer medicijnengebruik
  x meer ‘lege’ mensen
  Om maar enkele voorbeelden te geven.
  Vrouwen zijn de hoeders van menselijkheid en als zij zich door de slang, de industrie, laten verleiden, dan zal het niet lang meer duren of het is gedaan met de mensheid.

  15 likes
  • “Omdat de vrouwen zonodig buitenshuis moeten gaan werken en geen tijd meer hebben om een natuurlijk gezonde maaltijd voor kinderen, manlief en henzelf op tafel te leggen.”

   Heel ouderwets om te denken dat de vrouw een gezonde maaltijd op tafel moet zetten.
   Ik weet niet hoe het bij jullie thuis gaat, maar bij ons kookt degene die het eerst thuis is.

   Het heeft verder ook niets met geen tijd “hebben” te maken, maar met geen tijd “maken”..
   Bij ons staat er elke dag (sowieso op een doordeweekse dag) een gezonde maaltijd op tafel en dat kost niets meer of minder tijd dan een pakjes maaltijd. Als je een dag/avond van te voren zorgt dat bijvoorbeeld je groentes gesneden zijn (waar nodig) kan het eten binnen het kwartier op tafel zijn. Al snij je het niet van te voren, dan kost het je misschien een kwartiertje meer..

   Heeft dus niets met geen tijd hebben te maken, maar vooral met gemakzucht..
   Dat lijstje wat je verder opsomt lijkt me ook zeer onwaarschijnlijk, of kan je hier statistieken van laten zien?

   6 likes
  • Ik zie de logica niet dat als vrouwen buitenshuis werken ze hun gezin voorzien van ongezonde voeding.
   Betekend dat dat als een vrouw buitenshuis gaat werken.haar verstant in haar kont zakt of is het werken de oorzaak van de verleidingen in de supermarkt niet te kunne weerstaan.
   Ik werk zelf maar geef de kinderen bv voor de ochtendpauze altijd fruit mee en water als dinken. Ik zie daarentegen een heleboel “lieve” moeders die thuis zijn voor de kinderen en hun kinderen een koekje en ranja meegeven.
   Daarnaast mag een een huisdier van een ander of de dieren op een kinderboerderij niet voeren maar het schijnt wel normaal te zijn dat jan-en-alleman onze kinderen veel te vaak iets lekkers (leessuikerhoudend) toestopt.
   Ook wordt het normaal gevonden dat als een kind jarig is het trakteert op cake of snoepjes op zowel school, de buitenschoolse opvang, en elke (sport)club waar het kind naartoe gaat. In mijn omgeving heb ik niet de indruk dat veel mensen nadenken over het aantal suikermomenten van een kind op een dag.

   2 likes
 4. Als de dollar valt, dan ligt het systeem plat en dan moeten we wel uit armoede weer basis voedsel gaan kopen/zelf telen. Hoop wel dat de boeren het nog even vol houden(lijden verlies), want die hebben we dan hard nodig om ons zelf te voorzien.

  16 likes
  • Waarom zouden boeren voor jou werken als je er niets voor teruggeeft in de vorm van geld of goud. Of denk je dat de dollar valt en jij op je kont kan gaan zitten en niets meer hoeft te doen… Typisch new age denken, naar een ander wijzen en jezelf vooral fantastisch vinden!!

   2 likes
  • Waarom wachten tot de dollar valt en niet vanaf nu groenten, fruit, vlees, eieren en melk direct bij de boer kopen. Lekkerder, gezonder en zonder de tussenhandel die een deel van de winst mee moet pakken en er trucs mee moet uithalen om de producten enigszins toonbaar bij de consument te krijgen?

   2 likes
 5. Wel moet je onthouden dat je gewoon vrije wil hebt. Je kan ook besluiten GEEN dikmakers te eten.

  Als je nou geen andere keus had, dan had ik gezegd “oké”… Maar je bent echt helemaal vrij om te doen wat je wilt. Dus wat is het probleem dan precies? Dat er ongezonde producten worden aangeboden? Moeten we dan stoppen met ongezonde producten aan te bieden? Dat je VERPLICHT gezond moet eten? Dat vind ik eerder een probleem… Eerlijk gezegd.

  3 likes
  • @Roeland, wat heb je aan die vrije wil als je als welwillende argeloze burger door een zeer sluwe overheid (geheel ten onrechte) wordt wijsgemaakt dat ze je belangen zorgvuldig behartigen, dat ze je beschermen, dat ze je gezondheid bewaken door zorgvuldig te controleren wat als voedingswaar wordt aangeboden, dat ze eventuele ziektes met zo probaat mogelijke middelen zullen bestrijden. Ze liegen dus aantoonbaar.

   2 likes
   • Roeland heeft wel een goed punt, niemand zegt dat al deze producten gezond zijn (op uitzonderingen, zie onder, na). Of je deze producten eet is volledig je eigen keuze. Op alle producten staan de ingrediënten en voedingswaarden. Iedereen heeft de mogelijkheid om deze te lezen. Als je twijfelt over bepaalde ingrediënten heeft een ieder beschikking over het internet (thuis of desnoods in een internet cafe) om na te kijken wat dit voor een ingrediënten zijn…

    Ik snap dan weer wel dat men af wilt van het “Ik kies bewust” vinkje/logo.
    Dat vind ik dan weer wel onder misleiding vallen. Op magere chocomel staat een vinkje, maar bevat nog steeds zes klontjes suiker. Andere gezondere producten hebben dan weer geen vinkjes omdat deze niet zijn aangesloten bij de desbetreffende stichting (lees geen geld hebben betaald)

    2 likes
  • Sheeple hebben geen vrije wil….zijn kudde dieren.
   En NA denken is tot kunst verheven, maar ZELF denken zijn we verleerd

   1 likes
 6. Enkele tientallen jaren geleden, toen het zich begon af te tekenen dat de tabaksindustrie in de problemen zou gaan komen wegens groeiend algemeen inzicht tav de ravage die roken aanricht, is de tabaksindustrie haar bakens gaan verzetten. Zij zijn zich toen gaan richten op de voedingsindustrie.

  Je kunt er veel over zeggen, maar niet dat deze ‘mensen’ dom zijn. Maak het volk ziek door zowel voeding als vergifitiging, lever dan zelf een overdaad medicijnen, en zorg vooral ook dat de betalingen -ondanks de steeds verder voortschrijdende privatisering van de sector- geheel gegarandeerd zullen zijn middels een zorgstelsel. Bingo dus!

  In de gemiddelde sigaret zitten ca 5000 (!!) toevoegingen die met name bedoeld zijn om de roker verslaafd te houden. De kennis opgedaan bij het vervaardigen van rookwaar, is natuurlijk makkelijk te implementeren in de voeding.

  De mafia zou het niet beter kunnen.

  1 likes
  • De meeste mensen die longkanker krijgen zijn Niet rokers…. en deze krijgen ook nog eens de meest dodelijke en pijnlijke variant……. 70% van de volwassen Japanners rookt, toch staan ze in de top 10 van meest gezonde landen…. Roken is slecht, maar word nu gebruikt om de kankerexplosie die door voeding, vaccinaties en vervuiling is ontstaan af te schuiven.

   2 likes
  • Zij zijn de mafia!

   1 likes
 7. Allemachtig allemaal al die agressie spat van het scherm af………pffffffff en het ligt allemaal aan de ander……Het jaar is net begonnen en aangezien het een turbulent jaar wordt , zou ik maar even rustig aan doen…….We wonen in een welvarend land en kunnen kiezen hoe en wat we eten en altyd is matigheid de uitkomst……….Dat we door zijn geschoten is een ding wat zeker is ………maar na al die kwantitatieve overvloed is er nu al een verandering gaande naar wat gezondere en kwaliteits voedsel, en dat gaat komende jaren gewoon door….”… Dus zal de voedsel industrie daar in mee gaan , van mij mogen er veel meer kleine eet tentjes of toko’s komen, bv sap, soep, gezonde hapjes e.d………. En beste Eva,…. je hebt best een punt met werkende vrouwen , maar meer in de zin van het belang van het kind……je kunt vrouwen niet overal de schuld van geven……….als ik zie wat mannen (vaders) tegenwoordig allemaal doen……nou dat was vroeger helemaal niet…Bovendien heb ik fam in het buitenland, daar werken vrouwen ook , maar wordt gewoon gekookt …….wel is het zo dat Nederland het minst gediciplineerd is……..alles moet kunnen en mogen, jaaaa meer geld dan andere jaren uitgegeven met kerst……..Bedenk dat je met matigheid ook heel veel kunt en niets lekkerder dan kwaliteit en dat geldt voor alles………het komt echt allemaal zoals hetkomen moet…… en het begint bij en met jezelf………….positief blijven en genieten van het leven….

  2 likes
  • Toen de huisvrouw, huishoudschool deed, én toepaste (kort na de oorlog) kende we deze problematiek niet of nauwelijks….
   Bijna alles wat Mn mond in gaat, neutraliseer ik preventief met ‘Baking Soda’ wassings alvoorens te consumeren.

   2 likes
  • …. ….. …. …… ….. ….. . . …. … …. ….. ………………………, enz.

   0 likes
 8. Omdat hier een rijtje apen wordt getoond denk ik dat je deze allen een vracht bananen moet voorhouden.
  Wij, de mens, stammen niet van de apen!
  Wat die voorste mens in het rijtje wil dat is een aap worden, en hij is goed onderweg.
  Dat heeft te maken met het feit dat de aap voort is gekomen uit de mens. Anders om ja.Juist.
  Door allerlei vergiften die overal in zitten worden wij net als die voorste mens; terug naar een gedresseerde aap gefokt. En.. willen wij dat.?
  Het gaat lukken, echt lukken. Of toch niet. Hoe wakker wil je zijn.?

  3 likes
 9. Glucose-Fructosesiroop of –stroop
  Het is een goedkope suikervervanger die gemaakt is van genetisch gemodificeerd maïszetmeel en het zit bijna overal in!

  Hiermee is alles “duidelijk” gezegd uit het artikel. De rest is reclame.
  Dus je eet of je eet niet. Basta.

  1 likes
 10. Hoewel er een paar dingen kloppen hangt dit artikel ook aan elkaar van de aannames en volledig foutieve informatie.

  Jammer, want als je je punt (wat je zeker hebt) over wilt brengen, dan is het verstandiger om je tot de feiten te beperken. Nu trek je de geloofwaardigheid van het hele artikel naar het nulpunt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Dit veelgebruikte E-nummer blijkt gevaarlijk te zijn voor je lever. Maar dat is nog niet alles

Dit veelgebruikte E-nummer blijkt gevaarlijk te zijn voor je lever. Maar dat is nog niet alles

Het veelgebruikte voedingsadditief mononatriumglutamaat (E621) of MSG ...

Voedselautoriteit wil maatregelen tegen deze beruchte E-nummers. De reactie van de Europese Commissie is veelzeggend

Voedselautoriteit wil maatregelen tegen deze beruchte E-nummers. De reactie van de Europese Commissie is veelzeggend

De Europese voedselveiligheidsautoriteit EFSA wil dat de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.