Channelings

Gelukkig voelen, wanneer zul je het beginnen te ervaren? – Channeling 21-06-2022

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. Wij zijn verheugd om weer bij je te zijn, en we kijken er altijd naar uit om wat van de Goddelijke Wijsheid met jullie te delen. Wij weten dat velen van jullie zich afvragen: Hoe lang? Hoe lang zal het duren voordat we ervaren dat we gelukkig zijn?

Hoe lang voordat we vrede zullen zien? Hoe lang voordat we niet langer worden overheerst door regeringen die oorlogszuchtig, wraakzuchtig en gevaarlijk voor de bevolking zijn?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Tegenvraag

We begrijpen waarom je die vraag stelt, maar wij willen daar graag een andere vraag tegenover stellen: Hoe lang duurt het nog voordat jij gaat zien, dat je alles wat je nodig hebt al tot je beschikking hebt? Hoe lang duurt het nog voordat je jouw paradijs, jouw Hemel op Aarde gaat ervaren, door alle weerstand en verhalen die je elke dag met je meedraagt los te laten?

We zeggen dit zonder oordeel, we hebben geen enkel oordeel over jou of je overtuigingen, of hoe je je leven leidt. We willen je alleen laten zien dat het in je eigen handen ligt, om je gelukkig, vrij, welvarend en overvloedig te voelen.

Niemand kan je dat geven. Niemand kan iets doen om je gelukkig te maken, om je op je gemak te laten voelen, of om je gemoedsrust te geven. Jij, en alleen jij, bent daartoe in staat.

Pasgetrouwden en verwachtingen

pasgetrouwdenWe zien het vaak bij pasgetrouwden. Ze hebben een bepaalde tijd verkering gehad, dan verloven ze zich en dan gaan ze trouwen. En zoals in veel romantische verhalen, gaan ze er vaak van uit dat de trouwdag het begin is van hun ‘nog lang en gelukkig leven’, en dan komt de schok.

De ruzies, het leren kennen van een andere kant van hun echtgenoot. En ze beginnen zich teleurgesteld te voelen. Want plotseling beseffen ze dat hun echtgenoot niet precies is wat ze dachten dat hij of zij was.

Misschien heeft hij of zij bepaalde gewoonten die ze nooit eerder hebben gezien, misschien zegt hun echtgenoot dingen die ze nog nooit op die manier hebben gehoord, of heeft hij of zij trekjes waar ze zich niet van bewust waren.

Natuurlijk overkomt dit niet elk pasgetrouwd stel, maar we zien het wel vaak gebeuren.

En dan begint de frustratie. En de weerstand, soms zelfs wrok.

Geluk komt van binnenuit

Maar wat is er eigenlijk veranderd? In de meeste gevallen is er niets echt veranderd, het was hun verwachting van een leven na het tekenen van de huwelijksakte. Want veel mensen verwachten dat ze zich na het huwelijk compleet en gelukkig zullen gaan voelen.

En dat is precies ons punt: niemand kan je gelukkig maken, als je zelf niet gelukkig bent. Je moet je waardig voelen, je moet gelukkig zijn met jezelf, en als je dat niet bent, zul je je ongelukkig voelen, wat er ook gebeurt in je leven, of om je heen in je wereld.

Je zult moeten werken om je waarde te gaan zien, om te gaan zien wat de dingen zijn die je gelukkig maken van binnenuit, niet van buitenaf. Want geluk dat alleen wordt verkregen door de dingen buiten je, is altijd oppervlakkig. Het is geen echt geluk.

Iets om aan te werken

Als je ineens een grote som geld zou hebben, denk je misschien van waar je nu bent, dat je dan gelukkig zult zijn. Maar zodra je die grote som geld hebt, zul je beginnen te vrezen het te verliezen. Dat is wat er gebeurt met de meeste mensen.

Nogmaals, het geluk vanwege het ontvangen van het geld, zal niet erg lang duren. Omdat het een geluk is dat niet uit je kern komt, uit je Ziel.

innerlijk gelukkigDus moet je beginnen het geluk van binnenuit te vinden, door te erkennen wie je werkelijk bent, door je je waardigheid te herinneren, door toe te staan liefde voor jezelf van jezelf te ontvangen.

En dat, lief mens, is iets wat je moet leren, waar je naar moet streven, aan moet werken. Zeg “Ik hou van je” tegen jezelf, zeg het in de spiegel, kijk jezelf in de ogen, en voel de liefde voor jezelf.

Je bent het waard

Vergeef jezelf voor alles wat je in het verleden hebt gedaan waar je je voor schaamt, of wat je afkeurt. Je bent het waard om geliefd te worden, door jezelf, door anderen, en je bent zeker al diep en onvoorwaardelijk geliefd door Source.

Welnu, dat is onze les voor jou vandaag. Vind geluk, vrijheid, overvloed in jezelf, en je zult niet langer nodig hebben dat de wereld zich aanpast zodat jij gelukkig kunt worden. Je hebt alles wat je nodig hebt al binnen handbereik, want het zit in jezelf.

En daarbij laten we het voor vandaag. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
1 jaar geleden

Na jaren van zoeken en gelukkig al jong begrijpen dat alles wat buiten mij is,kleding,geld,auto,huis,partner en status enz.niet mij iets geeft maar mij belast en mij ook behoorlijk dwingt tot een houding die voor mij niet goed voelt en telkens gedoemd was mislukken. Tot ik jaren geleden ging denken zoals net is verteld. Ik ben de gelukkigste man en ik heb teveel ik kan doen en laten wat ik wil en dat tevreden gevoel verlaat mij niet meer en de eeuwige glimlach krijgt niets en niemand meer weg. Alles gaat daardoor ook veel makkelijker en ik heb geen problemen meer. Mijn ware ik komt steeds meer tot ontwikkeling en is mooi. Ik wens ieder die het wil dit te beleven en blij te zijn dat je mens bent en te kunnen genieten. Waar je gedachten zijn dat word jou weg. Mijne zijn positief en gezondheid maar daar werk ik al jaren aan op mijn manier. Ik weet dat er ellende bestaat,ook in mijn leven maar dat overheerst niets meer. Ik zie het als een drol op de stoep ga er met je neus lang boven hangen dan het is het grootste probleem wat er is en verdwijnt niet,loop eromheen,of als je kan ruim het op en ga vrolijk verder genieten.

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Het ‘ware geluk’ is van niets afhankelijk….Het geluk dat Ben je Zelf. Het is als de kat die in zijn eigen staart bijt…

Rose
Rose
1 jaar geleden

❤❤❤💓💓💓💖💖💖👍

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
1 jaar geleden

LIEFDE. en Goedheid kunnen wij aan elkaar doorgeven kost niets en je voelt geluk !

Back to top button