Gezondheid

De WHO streeft naar absolute overheersing: ‘Onthutsend wat hier wordt blootgelegd’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Op dit moment wordt op internationaal niveau besproken hoe een organisatie als de WHO de grondwet van landen opzij kan schuiven. Dat is waar het in essentie op neerkomt.

We zitten midden in een staatsgreep, waarschuwde bioloog Bret Weinstein in gesprek met Tucker Carlson.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

In mei dit jaar tekent Nederland hoogstwaarschijnlijk een overeenkomst die de WHO in het geval van een ‘volksgezondheidscrisis’ heel veel bevoegdheden geeft.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gentherapie

De WHO en de WHO-lidstaten zouden zelf kunnen bepalen wanneer er sprake is van een volksgezondheidscrisis en de bevoegdheid krijgen om maatregelen te treffen, waaronder vaccins – gentherapie-technologie wordt letterlijk genoemd – en reisbeperkingen (lees: paspoorten). Daarnaast kunnen de WHO en de aangesloten landen bepaalde medicijnen verbieden. Denk aan hydroxychloroquine en ivermectine. Verder zal ‘desinformatie’ worden bestreden (lees: censuur).

Het lijkt er dus op dat ze zich voorbereiden op een reprise.

Het is altijd erger dan u denkt

“Het is onthutsend wat Weinstein bij Carlson blootlegt,” reageert partijleider van BVNL Wybren van Haga. “De WHO streeft naar absolute overheersing. Onze vrijheden staan op het spel. Wij moeten deze tirannieke machtsgreep afwijzen en onze soevereiniteit met vuur verdedigen. Nederland moet direct uit de ongekozen WHO.”

Oud-senator René Dercksen (BVNL) voegt toe: “Het is altijd erger dan u denkt. De WHO kan onder elk mom onze democratie uitschakelen als wij niet in opstand komen en ook bij de Europese verkiezingen het kartel volledig kaltstellen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
6 maanden geleden

De WHO kan zoveel willen, wij als wereldbevolking bepalen dit en wij als wereldbevolking moeten die criminelen uitroeien. Dit is onze plicht voor onze kinderen en kleinkinderen.

Andre
Andre
6 maanden geleden

Ik luister niet naar deze flapdrollen, dat er een paar sukkels van onderdrukking houden, want o o o je zou maar buiten de boot vallen, die hou je toch. Dat zijn mooie kanaries in de mijn.

zona
zona
6 maanden geleden

Wanneer ,wanneer komen de burgers in opstand? Ik wil wel beginnen maar kan het niet alleen, heb daar miljoenen Nederlandse burgers voor nodig. Wie o wie durft zich hierbij aan te sluiten en gaan we met zijn allen naar Den haag om dit demissionaire kabinet weg te jagen,want zolang zij er nog zitten gaan ze gewoon door.

Jojo
Jojo
6 maanden geleden

NON COMPLYING!!!!!

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x