CoronaMens en Dier

Kijk: Het moment waarop Denk doorkrijgt dat het allemaal toneel is

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Woensdag verliet een aantal fracties het debat over de omstreden mondkapjesdeal met Sywert van Lienden uit onvrede over de antwoorden van minister Helder (Langdurige Zorg).

Caroline van der Plas (BBB) deed dat als eerste. PVV, Denk, FVD en Van Haga volgden haar voorbeeld. Van der Plas had naar eigen zeggen genoeg van ‘de enorme poppenkast’.

Geblokkeerd

Minister Helder herhaalde keer op keer dat minister Hugo de Jonge geen politieke druk heeft uitgeoefend om de deal te sluiten. Volgens de oppositie is het overduidelijk dat De Jonge de deal heeft doorgedrukt.

De oppositie wilde De Jonge naar de Kamer halen, zodat hij zelf tekst en uitleg kan geven, maar dat verzoek werd geblokkeerd door de regeringspartijen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik weet gewoon niet wat ik aan het doen ben hier

“Ik heb echt enorme frustratie over deze beantwoording. We spreken hier met elkaar omdat eerst Hugo de Jonge volhoudt dat hij er totaal niets mee te maken heeft, vervolgens blijkt uit appjes dat hij bijna dagelijks zijn DG (directeur-generaal, red.) aanspoort om zelfs in het weekend door te werken om toch maar die deal te sluiten, zelfs voorstellen die Sywert doorstuurt zelf doorstuurt en dan zeggen we met elkaar: eigenlijk kunnen we geen conclusie trekken waar die politieke druk vandaan komt,” vatte Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan samen.

“Ik vind dit echt… Dit is gewoon toneel. En ik vraag de minister om te stoppen met toneelspelen,” zei Azarkan, terwijl hij stapels documenten oppakte en op tafel smeet. “Dat meen ik echt. Dat is echt uit de grond van mijn hart. Ik weet niet wat ik als Kamerlid aan het doen ben hier. Ik weet gewoon niet wat ik aan het doen ben hier.”

4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Logisch denken is totaal niet de bedoeling van de “heersers”, enkel eigen belang telt, je kan er donder op zeggen dat er heel wat Eurotjes aan de vingers van die gluiperd de Jonge zijn blijven kleven!

Toppie
Toppie
3 maanden geleden

Nu de rest van die kwasten nog!

Greet Resist
Greet Resist
3 maanden geleden

het doek is gevallen

joost
joost
3 maanden geleden

Beter laat dan nooit, alleen sommige hebben wel heel veel tijd nodig voordat het kwartje valt !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x