CoronaBuitenland

Hoeveel vaccindoden hebben overheden op hun geweten? Bekijk dit gesprek met Bret Weinstein

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Hoeveel vaccindoden hebben overheden op hun geweten? Dat is een vraag die veel mensen bezighoudt. Bioloog Bret Weinstein zocht het uit en komt tot de conclusie dat er door de COVID-vaccinaties al 17 miljoen doden zijn gevallen. Dat zei hij in gesprek met Tucker Carlson op X.

Dat zijn net zoveel slachtoffers als bij een wereldoorlog, reageerde Carlson verbaasd. “Ja, absoluut,” zei Weinstein, die sprak van een ‘grote tragedie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Pfizer en Moderna evenals medicijnwaakhond FDA wisten al minstens sinds juli 2021 dat de mRNA-vaccins ernstige bijwerkingen veroorzaakten met mogelijk fatale afloop. Maar toch gingen ze ermee door, merkt advocaat Carine Knapen op.

Misdrijf

Overheidsexperts en overheden kunnen volgens haar niet terugvallen op de bewering ‘wir haben es nicht gewusst’. “Het is verdomme hun taak om het te weten en zich te informeren. Liegen over de veiligheid en efficiëntie en zich verschuilen achter het argument ‘de nadelen wegen niet op tegen de voordelen’ – wat ook een pertinente leugen is – is een misdrijf,” benadrukt ze.

Veel mensen vinden het interview met Weinstein een aanrader. Wat hij zegt, klopt helemaal, stelt de Britse cardioloog Aseem Malhotra, die erop wijst dat deze gevaarlijke technologie nog altijd gepusht wordt en dat tot dusver niemand zich hoeft te verantwoorden voor een prik die volgens hem nooit goedgekeurd had mogen worden.

“Iedereen wil Covid vergeten, maar er is genoeg reden om dat niet te doen. Eén ervan is dat we leerzame lessen moeten trekken uit deze bizarre tijd. Vaccins, early treatment, grondrechten, de rol van de media en WHO, et cetera,” schrijft Europarlementariër Rob Roos. “Weinstein zet hier een aantal belangrijke punten uiteen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Duistere agenda

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zegt: “Prachtig gesprek over de duistere agenda van de WHO die door globalisten is en wordt gebruikt voor het vernietigen van onze grondrechten en het bewerkstelligen van een wereldwijde machtsovername.

Ook huisarts Frank Peeters raadt mensen aan het interview met de oud-professor biologie te kijken. “Er wordt teruggekeken op de desastreuze aanpak van Covid en vooruitgekeken op wat kan mislopen als het pandemieverdrag van de WHO werkelijkheid wordt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

ZEVENTIEN MILJOEN DODEN!!!

Dat zijn praktisch ALLE inwoners van het kleine Nederland.

Wow. Dat is absoluut een respectabel aantal, maar…. IK denk dat het er véél meer zijn. Je moet daar ook alle “plots” doden nog bijtellen en dan zijn het er veel meer.

Voor de satanisten is dat aantal van zeventien miljoen natuurlijk helemaal niets. Er was laatst zo’n troela van het World Economic Forum, die vertelde, dat wat de WEF betreft de hele prikcampagne een totale mislukking was geworden.

Ja…. daar heeft zij natuurlijk een punt. Aan onze kant zijn veel te veel slachtoffers gevallen. Heel veel families hebben hun geliefden verloren. En dat verdriet gaat nooit meer over.

Aan de kant van het WEF is het ook een mislukking geworden, want in plaats van miljarden slachtoffers (wat de bedoeling was) zijn het er “maar” 17 miljoen.

Vervolgens vertelde zij ook nog even, dat de klimaathoax OOK was mislukt, omdat de mensen dit allemaal veel te abstract vinden.

Dus moet er wat nieuws komen. En ja hoor, DAT hebben ze dus ook al bedacht.

Het toverwoord is WATER. Dus na het prikken, het klimaat is nu het water aan de beurt.

Dat zien wij, as I speak, ook duidelijk gebeuren. WIE nu nog denkt, dat chemtrails en weermanipulatie een complottheorie is, moet zich maar eens heftig in zijn ogen wrijven.

WATER kan natuurlijk prachtig als wapen gebruikt worden. Bij een gebrek aan water krijg je droogte, wat consequenties heeft voor de landbouw. En bij een overvloed aan water krijg je, met een beetje pech, overstromingen.

En dat zien wij dus nu gebeuren. Zoals ik al vaker heb geschreven: het worden nog stormachtige tijden.

Meine
Meine
4 maanden geleden

Prima interview, verhelderend, maar ook schokkend….

Quintijn
Quintijn
4 maanden geleden

En aan de onderzijde van het verhaal hoeveel dood geborenen en hoeveel zijn er onvruchtbaar geworden?

Edward
Edward
4 maanden geleden

Zijn Mark, Hugo, Ernst, Atje en de rest van het tuig al opgepakt ?

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x