Het Complot

De grootste aanslag ooit gepleegd en de grootste leugen ooit verteld. Een nieuw theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

George van Houts overdonderde met ‘Kom Plot’, een theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de hiermee samenhangende complotten.

Na 75 voorstellingen en ruim 150.000 weergaven op YouTube is het tijd voor een vervolg: Kom Plott.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vroeger was het NOS Journaal heilig. Burgers waren gezagsgetrouw en daardoor goedgelovig. Dankzij het internet kunnen we zien hoe de media ons allerlei dingen op de mouw spelden.

Duiding

De nieuwe voorstelling Kom Plott gaat over misleiding, één van de oudste strategieën op aarde.

De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding, aldus Van Houts op zijn website.

Reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rond de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11.

Gladio-affaire

De theatermaker gaat verder in op een aantal complotten uit de jongste geschiedenis die achteraf wel degelijk waarheid zijn gebleken, zoals de Gladio-affaire.

Operatie Gladio was een netwerk onder leiding van de CIA, NAVO en nationale geheime diensten dat al sinds de Tweede Wereldoorlog terreuraanslagen pleegde, waarvan de schuld steevast in de schoenen van de communisten geschoven werd.

Het bestaan van dit geheime netwerk werd in 1990 onthuld door de Italiaanse premier Giulio Andreotti.

Vernietigd

Kort na Andreotti openbaarde ook de Nederlandse premier Ruud Lubbers dat er een geheime zusterorganisatie van Gladio in Nederland actief was, met de naam Operatiën & Inlichtingen.

De archieven van deze club bleken vreemd genoeg vernietigd.

Verbazing

Van Houts benoemt ook enkele andere samenzweringen: waren er niet eigenlijk twee Titanics? En heeft Stanley Kubrick in 1968 de in scène gezette maanlanding gefilmd?

Wederom een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing, aldus Van Houts.

Kaarten bestel je hier.

Bekijk hieronder alvast een teaser:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De GROOTSTE
De GROOTSTE
4 jaren geleden

Wel een grote leugen maar niet de grootste.
Deze is gemakkelijk te bewijzen want er is geen bewijs voor de kromming van de aarde en er is geen wetenschappelijk bewijs voor de rotatie van de aarde, geen kromming betekent geen bol.
Zie ook wat de waarheid is met betrekking tot satellieten, als ze echt in de ruimte waren dan zouden deze beelden ook niet bestaan.
911 komt ook aan bod meneer van Houts en Stanley Kubrick heeft alles te maken met de nep afbeelding van de aarde die ons toen is gegeven in 1969.

Our Flat Earth Journey

https://www.youtube.com/watch?v=BplqzcTr1eI

https://www.newsweek.com/undersea-cables-transport-99-percent-international-communications-319072

Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

Wat vandaag een leugen is, is morgen een waarheid!

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Erg hoor als je niet geloofd word.Heb hem gezien op bnn ,waar ie uitgelachen word door erg domme schapen..Erg erg erg,hij komt met feiten en als daar geen antwoord op gegeven kan worden ,word er gelachen…..Waarom durft de nederlander niet te geloven wat logisch is ipv wat er als nieuws word afgeschilderd..
Ga zo door George,ik kijk..

Freba
Freba
4 jaren geleden

Gladio=Vuurwerkramp Enschede? Daar heeft natuurlijk meer gelegen dan een paar rotjes. Er bestaat een luchtfoto waarop te zien is dat voor de explosie een partytent op het terrein aanwezig was met een rookpluim, kennelijk als voorbereiding op een BBQ. Aan de zijkant van het terrein staan verscheidene deuren open van de opslagloodsen! Via via deze info doorgespeeld aan diverse personen, waaronder ons aller Petertje van RTL4. Geen interesse; te link. Ooit ingebroken in mijn huis. Was te keurig gedaan…………..op zoek naar DE foto????? Bij deze: ik heb de foto nooit in mijn bezit gehad. En ook geen kopie. Ik kom maar tot 1 conclusie op mijn oude dag. Het Nazi-regime was een padvinderij t.o.v. van het huidige “Vrije Westen”.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x