Homepagina » Straling » Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is
Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is

Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is

Deeltjesfysica Katherine Horton heeft een andere mening over de uitrol van 5G dan de meeste mainstream wetenschappers.

Dr. Horton werkte onder meer met de deeltjesversnellers van het Duitse nationale laboratorium voor deeltjesfysica DESY en de Large Hadron Collider (LHC) in Zwitserland.

In onderstaande video vertelt ze dat de gemiddelde mens geen idee heeft waarom 5G werkelijk wordt uitgerold en wat de wereldelite van plan is.

Compleet ander systeem

De meeste mensen denken dat 5G een betere versie van 3G en 4G is en dat ze kattenfilmpjes dan supersnel op hun telefoon kunnen laden.

“Dat is niet wat 5G is,” zei dr. Horton. “5G is een compleet ander systeem.”

Volgens haar kan deze nieuwe technologie het beste worden vergeleken met een energiewapen.

Doden

“Het 5G-systeem doet alles wat de huidige wapensystemen kunnen doen, en je kunt er dus ook mensen mee doden,” zei ze.

De overheid, of althans de schaduwgroep die de overheid heeft overgenomen, wil op iedere plek op aarde van deze verborgen machinegeweren plaatsen die op jou gericht zijn en die jou en je familie volgen, aldus Horton.

“Indien gewenst kunnen ze je doden wanneer ze maar willen,” benadrukte ze. “Zo kun je het 5G-systeem het beste omschrijven.”

Bekijk de video hieronder:

[CE]
4.4 7 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

In het kader van de waarneembare onophoudelijke oorlog tegen de menselijkheid van de psychopathische op totale macht geilende elite, is dit een zeer aannemelijk scenario. Het is aan ons of we hen hier willens en wetens mee weg laten komen. Ze hebben onze onvoorwaardelijke en vrijwillige medewerking altijd weer nodig.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Richplanet aflevering met Dr.Barrie Trower zoek op en schrik zoals al eerder hier vermeld.Als wij de gewone mensen psychopatologie niet beteugelen en uitbannen in politiek,wetenschap , directiekamers en religieuze leidinggevenden dan zullen zij ons nog meer beteugelen en ongestraft vermoorden dan nu al gebeurd.
Mvrg,Marcel

wolfje
wolfje
1 jaar geleden

Ze doen maar. Als ik maar niet reïncarneer tussen dat klootjesvolk vind ik alles best.

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  wolfje
1 jaar geleden

Lol…. ook niet voor wraak? 🙂

keesromijn
keesromijn
1 jaar geleden

Dat wij ooit nog eens monsters en fascisten in de regering en in de schaduwregering zouden gaan krijgen, wie had dit ooit kunnen voorspellen aan het eind van de vorige eeuw ?

Evert Jan Poorterman
Evert Jan Poorterman
Reactie op  keesromijn
9 maanden geleden

Beste Kees Romein,

dat was niet aan het einde van de vorige eeuw! De plannen zijn eeuwen oud en stap voor stap sluiten ze ons in. Zie onder andere ‘De Geheime Protocollen van de Wijzen van Sion’. Ook de vorige eeuw al was in handen van dit volk, die in opdracht van de ‘goden’ onder de grond (DeepState) de blanken moeten uitroeien. Precies op tijd hebben ze de noodzakelijke pionnen op de juiste plekken gezet; in de politiek, in de partijen, in de ambtenarij, in de rechtsspraak en in de universiteiten, laboratoria enzovoorts… We kunnen hopen op hulp van buitenaf omdat hulp van binnenuit zeer beperkt is. De Goden zijn mogelijk de Draco’s die mogelijk de zelfden zijn als de Reptilians die mogelijk de zelfden zijn als de Anunnaki; amfibische- en/of reptielwezens uit duistere werelden… die ons op hun menu hebben staan… en mogelijk zijn de Anunnaki de goeien en zijn die ook aan handen en voeten gebonden. We kunnen alleen maar hopen op interventie van de Galactische Federatie en hun militante afdeling het Asthar Commando. Verder kan ik zeggen dat de tweede ster RA (Abuisivelijk overal Nibiru genoemd) of ANU of GUD eerder komt dan anders, waardoor de machtselite onvoldoende tijd heeft hun plannen volledig uit te rollen… Daarom ook de grote haast die ze nu lijken te hebben!

Evert Jan Poorterman

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Telecom Megacorporaties die G5 promoten, oprollen en verhangen!

Bewust
Bewust
1 jaar geleden

Ik heb het al vanaf het begin gezegd , die hele 5G deugt van geen meter . Maar Nederland kan niet achterblijven in de race naar technische vooruitgang , dus moet de uitrol van dit moordwapen ook in NL plaatsvinden . Wie is die Rutte , die dit maar eventjes beslist ?! Een Bilderberger en dus een gevaarlijke psychopaat .En de gemeenten moeten verplicht meewerken ?????A Knight in Satans Service .Ik heb persoonlijk een keer een proef met deze giftige straling ondergaan , en de koeien werden doldriest , de vogels stierven massaal en ik dacht dat ik knettergek werd , nog liever dood dan dit te moeten ondergaan . Dus STOP 5G !!!

Joanne
Joanne
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Wat zijn de eerste gezondheidsklachten die jijzekf hebt opgemerkt bij 5g straling?

Bewust
Bewust
Reactie op  Joanne
1 jaar geleden

Het is de vibratie van de hel , je wordt er knettergek van , het is gif en voelbnaar , anders dan radioactieve straling , want die merk je niet , Via de 5G zijn er opties om deze gittige staring te activeren . pas op , het is echt dodelijk , je hersenen worden gekookt .

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Geef het een naam, maar 1 ding is zeker…. aldie f*cking dingen mbt technologie die er de afgelopen jaren zijn gekomen… of in je huiskamer…. en in je straat… en in de winkel…. in het Openbaar vervoer…. in de lucht…. buiten deze planeet…. etc. etc…. is maar voor 1 doel: volledige controle van de mens… en waar ze niet rijker van worden, die niet meewerkt…te “bewust” is… etc.. …. die kan…. weg… Mark my words.

Rebel Mina
Rebel Mina
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Vele situaties uit de meest bekende SF films worden echt onze realiteit… of zijn het al met een aantsl dingen! En geloof me…. ik was een trouwe Trekkie (Star Trek-fan) met dat moraal en gelijkwaardigheid… geweldig… .ja Starfleet bedoel ik, maar dat zit niet in onze huidige situatie van het echte leven… en toekomstige wereld. Nopes

Elise
Elise
1 jaar geleden

We moeten gewoon iets verzinnen om onszelf te beschermen. Iets wat ontlaadt of werkt zoals een bliksemafleider. In de modebranche zijn er al kledingstukken voor gemaakt, maar of dat ook helpt.
Heel vroeger werd er barnsteen op de hutten vastgemaakt om de bliksem niet in te laten slaan. Of dat echt werkt weet ik niet.
We moeten gewoon iets hebben om ze voor te zijn, want anders komt die tekst op de Georgia Guidestones wel uit.
De mens op de lijst zetten van bedreigde diersoorten gaat niet helpen.

pavel
pavel
1 jaar geleden

oude videobanden , de bruine tapes strepen op da muren plakken, schermt af

Elise
Elise
1 jaar geleden

Wat men wil met deze duistere agenda is letterlijk de klok stilzetten/terugdraaien. Via ultraviolet licht kan men alles wat leeft uitschakelen. Led lampen zijn dus niet goed. De mens kan namelijk geen infrarode straling zijn, maar wel ultraviolette straling. Hierdoor kun je dus al kanker krijgen.
Stoffen die niet goed geleiden: gewoon lucht(stromingen kunnen dit wel, vandaar geoengeneering), plastic, hout, steen, keramiek, textiel, rubber en piepschuim.
Zou zeggen: ga eens creatief aan de slag. Nu kan het nog.
Leuke/goede oplossingen worden hopelijk hier geaccepteerd zonder winst/geld bejag. Het is nu of nooit.

salvar
salvar
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

@elise

inderdaad hout geleid niet goed , daarom moeten er zo meteen bomen of de kruinen worden gekapt.

salvar
salvar
1 jaar geleden

ik zie opmerking dat ze ons onvoorwaardelijk nodig hebben, fout nog even en alles wordt gedaan door robots.
ja een handvol misschien zoals beschreven staat.
ik hoor en zie we moeten deze lui naar de kl.te helpen of we gaan het zooitje (5g) neerhalen wat ik zelf ook zou willen.
ik denk dat we te laat zijn omdat we (ondanks) alles maar gepikt hebben.
het land laten vollopen met buitenlanders en gaat nog even door.
niet meer roken ook op terrassen niet meer en de woningverenigingen willen ook dat je niet meer in hun woning rook, hoe gek kan je zijn.
elke motorclub moet uit gebannen worden (misschien zijn ze te gevaarlijk voor de elite) .
alles van het gas af want dan hoeven ze alleen maar de knop om te draaien.
nu 5G je bent gewoon overgeleverd en zie je massa,s mensen bij het torentje of malieveld,nee niemand en je zal ook niemand zien.
de mens (althans de meesten) is verzwolgen in zijn mobieltje en fietsen als een blind paard door het verkeer.
we zijn al gehersenspoeld en zo erg is het geworden met de gewone burger.

rob
rob
1 jaar geleden

Als het werkelijk zo schadelijk is ..dan heeft ook elk mens wie het ook is ,er nadelige gevolgen eraan..ook hij of zij op welke maatschappelijk gebied ze ook bezig zijn ,,zal gevolgen ondervinden van die straling..

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x