Homepagina » Straling » Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is
Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is

Ze kunnen je doden wanneer ze maar willen. Deeltjesfysica onthult waarom 5G het ultieme energiewapen is

Deeltjesfysica Katherine Horton heeft een andere mening over de uitrol van 5G dan de meeste mainstream wetenschappers.

Dr. Horton werkte onder meer met de deeltjesversnellers van het Duitse nationale laboratorium voor deeltjesfysica DESY en de Large Hadron Collider (LHC) in Zwitserland.

In onderstaande video vertelt ze dat de gemiddelde mens geen idee heeft waarom 5G werkelijk wordt uitgerold en wat de wereldelite van plan is.

Compleet ander systeem

De meeste mensen denken dat 5G een betere versie van 3G en 4G is en dat ze kattenfilmpjes dan supersnel op hun telefoon kunnen laden.

“Dat is niet wat 5G is,” zei dr. Horton. “5G is een compleet ander systeem.”

Volgens haar kan deze nieuwe technologie het beste worden vergeleken met een energiewapen.

Doden

“Het 5G-systeem doet alles wat de huidige wapensystemen kunnen doen, en je kunt er dus ook mensen mee doden,” zei ze.

De overheid, of althans de schaduwgroep die de overheid heeft overgenomen, wil op iedere plek op aarde van deze verborgen machinegeweren plaatsen die op jou gericht zijn en die jou en je familie volgen, aldus Horton.

“Indien gewenst kunnen ze je doden wanneer ze maar willen,” benadrukte ze. “Zo kun je het 5G-systeem het beste omschrijven.”

Bekijk de video hieronder:

[CE]


Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Ik heb het al vanaf het begin gezegd , die hele 5G deugt van geen meter . Maar Nederland kan niet achterblijven in de race naar technische vooruitgang , dus moet de uitrol van dit moordwapen ook in NL plaatsvinden . Wie is die Rutte , die dit maar eventjes beslist ?! Een Bilderberger en dus een gevaarlijke psychopaat .En de gemeenten moeten verplicht meewerken ?????A Knight in Satans Service .Ik heb persoonlijk een keer een proef met deze giftige straling ondergaan , en de koeien werden doldriest , de vogels stierven massaal en ik dacht dat ik knettergek werd , nog liever dood dan dit te moeten ondergaan . Dus STOP 5G !!!

  36 likes
  • Wat zijn de eerste gezondheidsklachten die jijzekf hebt opgemerkt bij 5g straling?

   6 likes
   • Het is de vibratie van de hel , je wordt er knettergek van , het is gif en voelbnaar , anders dan radioactieve straling , want die merk je niet , Via de 5G zijn er opties om deze gittige staring te activeren . pas op , het is echt dodelijk , je hersenen worden gekookt .

    6 likes
  • Geef het een naam, maar 1 ding is zeker…. aldie f*cking dingen mbt technologie die er de afgelopen jaren zijn gekomen… of in je huiskamer…. en in je straat… en in de winkel…. in het Openbaar vervoer…. in de lucht…. buiten deze planeet…. etc. etc…. is maar voor 1 doel: volledige controle van de mens… en waar ze niet rijker van worden, die niet meewerkt…te “bewust” is… etc.. …. die kan…. weg… Mark my words.

   3 likes
  • Vele situaties uit de meest bekende SF films worden echt onze realiteit… of zijn het al met een aantsl dingen! En geloof me…. ik was een trouwe Trekkie (Star Trek-fan) met dat moraal en gelijkwaardigheid… geweldig… .ja Starfleet bedoel ik, maar dat zit niet in onze huidige situatie van het echte leven… en toekomstige wereld. Nopes

   0 likes
 2. In het kader van de waarneembare onophoudelijke oorlog tegen de menselijkheid van de psychopathische op totale macht geilende elite, is dit een zeer aannemelijk scenario. Het is aan ons of we hen hier willens en wetens mee weg laten komen. Ze hebben onze onvoorwaardelijke en vrijwillige medewerking altijd weer nodig.

  22 likes
  • Richplanet aflevering met Dr.Barrie Trower zoek op en schrik zoals al eerder hier vermeld.Als wij de gewone mensen psychopatologie niet beteugelen en uitbannen in politiek,wetenschap , directiekamers en religieuze leidinggevenden dan zullen zij ons nog meer beteugelen en ongestraft vermoorden dan nu al gebeurd.
   Mvrg,Marcel

   9 likes
 3. ik zie opmerking dat ze ons onvoorwaardelijk nodig hebben, fout nog even en alles wordt gedaan door robots.
  ja een handvol misschien zoals beschreven staat.
  ik hoor en zie we moeten deze lui naar de kl.te helpen of we gaan het zooitje (5g) neerhalen wat ik zelf ook zou willen.
  ik denk dat we te laat zijn omdat we (ondanks) alles maar gepikt hebben.
  het land laten vollopen met buitenlanders en gaat nog even door.
  niet meer roken ook op terrassen niet meer en de woningverenigingen willen ook dat je niet meer in hun woning rook, hoe gek kan je zijn.
  elke motorclub moet uit gebannen worden (misschien zijn ze te gevaarlijk voor de elite) .
  alles van het gas af want dan hoeven ze alleen maar de knop om te draaien.
  nu 5G je bent gewoon overgeleverd en zie je massa,s mensen bij het torentje of malieveld,nee niemand en je zal ook niemand zien.
  de mens (althans de meesten) is verzwolgen in zijn mobieltje en fietsen als een blind paard door het verkeer.
  we zijn al gehersenspoeld en zo erg is het geworden met de gewone burger.

  13 likes
 4. Ze doen maar. Als ik maar niet reïncarneer tussen dat klootjesvolk vind ik alles best.

  11 likes
 5. We moeten gewoon iets verzinnen om onszelf te beschermen. Iets wat ontlaadt of werkt zoals een bliksemafleider. In de modebranche zijn er al kledingstukken voor gemaakt, maar of dat ook helpt.
  Heel vroeger werd er barnsteen op de hutten vastgemaakt om de bliksem niet in te laten slaan. Of dat echt werkt weet ik niet.
  We moeten gewoon iets hebben om ze voor te zijn, want anders komt die tekst op de Georgia Guidestones wel uit.
  De mens op de lijst zetten van bedreigde diersoorten gaat niet helpen.

  11 likes
 6. Telecom Megacorporaties die G5 promoten, oprollen en verhangen!

  9 likes
 7. oude videobanden , de bruine tapes strepen op da muren plakken, schermt af

  8 likes
 8. Dat wij ooit nog eens monsters en fascisten in de regering en in de schaduwregering zouden gaan krijgen, wie had dit ooit kunnen voorspellen aan het eind van de vorige eeuw ?

  7 likes
  • Evert Jan Poorterman

   Beste Kees Romein,

   dat was niet aan het einde van de vorige eeuw! De plannen zijn eeuwen oud en stap voor stap sluiten ze ons in. Zie onder andere ‘De Geheime Protocollen van de Wijzen van Sion’. Ook de vorige eeuw al was in handen van dit volk, die in opdracht van de ‘goden’ onder de grond (DeepState) de blanken moeten uitroeien. Precies op tijd hebben ze de noodzakelijke pionnen op de juiste plekken gezet; in de politiek, in de partijen, in de ambtenarij, in de rechtsspraak en in de universiteiten, laboratoria enzovoorts… We kunnen hopen op hulp van buitenaf omdat hulp van binnenuit zeer beperkt is. De Goden zijn mogelijk de Draco’s die mogelijk de zelfden zijn als de Reptilians die mogelijk de zelfden zijn als de Anunnaki; amfibische- en/of reptielwezens uit duistere werelden… die ons op hun menu hebben staan… en mogelijk zijn de Anunnaki de goeien en zijn die ook aan handen en voeten gebonden. We kunnen alleen maar hopen op interventie van de Galactische Federatie en hun militante afdeling het Asthar Commando. Verder kan ik zeggen dat de tweede ster RA (Abuisivelijk overal Nibiru genoemd) of ANU of GUD eerder komt dan anders, waardoor de machtselite onvoldoende tijd heeft hun plannen volledig uit te rollen… Daarom ook de grote haast die ze nu lijken te hebben!

   Evert Jan Poorterman

   3 likes
 9. Wat men wil met deze duistere agenda is letterlijk de klok stilzetten/terugdraaien. Via ultraviolet licht kan men alles wat leeft uitschakelen. Led lampen zijn dus niet goed. De mens kan namelijk geen infrarode straling zijn, maar wel ultraviolette straling. Hierdoor kun je dus al kanker krijgen.
  Stoffen die niet goed geleiden: gewoon lucht(stromingen kunnen dit wel, vandaar geoengeneering), plastic, hout, steen, keramiek, textiel, rubber en piepschuim.
  Zou zeggen: ga eens creatief aan de slag. Nu kan het nog.
  Leuke/goede oplossingen worden hopelijk hier geaccepteerd zonder winst/geld bejag. Het is nu of nooit.

  4 likes
 10. Zijn er hier mensen die dit echt serieus geloven?

  4 likes
  • @Stijn

   Vertel Stijn, wat mag je dan wel of niet geloven of beter, voor waar of niet voor waar aannemen.

   Waar zijn de objectieve onderzoeken en rapporten die vertellen hoe schadelijk of onschadelijk 5G is.

   Het hullen in stilzwijgen over de gezondheidsgevolgen van 5G maakt dat de wildste verhalen opduiken, maar betekent nog niet dat deze verhalen niet zouden kunnen kloppen.

   Het uitrollen van 5G is voor de overheid (controle burgers), industrie (zelfrijdende auto’s) en telecombedrijven dermate belangrijk dat men op zeker gezondheidsrisico’s durft te downplayen of waarheden rond schadelijke effecten van 5G als onzin wegzet.

   Geef openheid van zaken en toon aan dat 5G geen enkel gevaar vormt voor de volksgezondheid, noch voor mens of dier. Maar denk niet dat de overheid en ondernemingen dat zullen doen.

   Persoonlijk heb ik al sterke bedenkingen bij 4G en heb in het buitenland noodgedwongen een jaarlang op korte afstand van een 4G mast gewoond, maar kon niet zeggen dat mijn slaap, concentratie en welbevinden daar er op vooruit gingen.

   Met de slechte ervaring van 4G en het onder de pet houden van eventuele schadelijke gevolgen van 5G, wat moeten mensen dan serieus nemen?

   4 likes
 11. Als het werkelijk zo schadelijk is ..dan heeft ook elk mens wie het ook is ,er nadelige gevolgen eraan..ook hij of zij op welke maatschappelijk gebied ze ook bezig zijn ,,zal gevolgen ondervinden van die straling..

  5 likes
 12. We zullen het zien. Ondanks de tientallen doemdenk artikelen over van alles en nog wat, wat de elite van plan zijn of doen om ons uit te moorden gaat het nog steeds redelijk goed hier. Ik zie het meer alsof we in een avontuurlijke film beland zijn en wacht op de acties van de (elte/NWO) zodat we eindelijk zelf reacties kunnen geven. Er is altijd wel een mogelijkheid om te ontsnappen aan de waanvoorstellingen en bovendien vind ik het wel leuk, anders wordt het zo’n saai leven

  1 likes
 13. :adrianus-johannes.

  in een magnetron zijn nog veel plaatsen waar je kan vertoeven zonder ook maar last te hebben van de energie, op het h20 front waar wij voor 80% uit bestaan..
  wanneer jij jou laat verleiden om op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats te zijn.. jij slapende bent en de ontwaking je echt nooit zal komen..
  het is zo verdraaid simpel als de ogen open zijn..

  1 likes
 14. Kinderen leren op school soms om zelf een boog met pijlen te maken. Het is maar net hoe professioneel je dit wilt/kunt maken en wat je ermee wil doen. Je kunt bijv. oefenen tegen een lantaarnpaal of een boom.

  1 likes
 15. Aan het filmpje te zien kan 5G er ook voor zorgen dat de bewegingen van je lippen niet overeenkomen met de woorden die je uitspreekt 😀 Manmanman

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

5g

‘Stop nu de uitrol van 5G en doe eerst serieus onderzoek, voor het te laat is’

Stop nu de uitrol van 5G en ...