BuitenlandCorona

India: er bestaat niet zoiets als een Indiase coronavariant

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Indiase regering zegt in een officiële verklaring dat berichten over de verspreiding van een Indiase coronavariant ‘volkomen onjuist’ zijn. Het ministerie van Volksgezondheid verklaarde daarnaast dat de WHO dit nooit zo heeft gecommuniceerd en de term ‘Indiase variant’ niet associeert met B.1.617.

Nederlandse media waarschuwen al weken voor de ‘bijzonder gevaarlijke’ Indiase variant, een mutatie die is aangeduid als B.1.617. Volgens de Indiase regering zijn berichten dat een ‘Indiase coronavariant’ zich in veel landen verspreidt onwaar. Het land verzoekt de media om alle verwijzingen naar de ‘Indiase coronavariant’ onmiddellijk te verwijderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Vaccinatieteam wordt verjaagd

In India zitten ze ook niet te wachten op vaccinatieteams. Er zijn beelden opgedoken die laten zien hoe dorpsbewoners een team verjagen dat eropuit werd gestuurd om mensen in de regio in te enten tegen corona.

Het incident deed zich voor in het dorp Malikhedi in de deelstaat Madhya Pradesh. Er raakten tenminste twee mensen gewond. “We gingen erheen om mensen te vaccineren, maar ze wilden niet gevaccineerd worden,” zei een man die gewond raakte tegen Asian News International.

De dorpsbewoners zeiden dat ze niet gevaccineerd hoeven te worden omdat ze gezond zijn. Ze waren ook sceptisch vanwege geruchten over sterfgevallen gerelateerd aan het vaccin, aldus de man.


Dorpsbewoners slaan op de vlucht

In een ander dorp sloegen mensen op de vlucht toen een vaccinatieteam het dorp binnenkwam. Sommige mensen sprongen in een nabijgelegen rivier. “We weten dat we zullen sterven als we dit vaccin nemen,” zeiden dorpsbewoners volgens Jagran News. Veel van hen zeiden dat het ‘gifspuiten’ zijn.

[Wochenblick via RT, Infowars]

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Die mensen daar in India zijn heel wat slimmer dan de meeste mensen hier in Europa. Ik had de beelden vanuit India al gezien: sommige zogenaamde hulpverleners met hun gifspuiten werden met stokken en stenen het dorp uitgejaagd en er waren in een ander dorp mensen die inderdaad in de rivier sprongen en er pas uitkwamen, toen hun verzekerd werd dat ze niet ingeënt zouden worden.
Wat betreft die zogenaamde Indiase variant: bullshit. Een ander woord is er niet voor.
Ik heb ook het nodige gelezen over, dat er heel veel Indiërs ná “vaccinatie” komen te overlijden. Die aantallen overstijgen inmiddels ruimschoots de overlijdens vanwege corona. Het middel is dus duidelijk erger dan de kwaal. Geen verrassing natuurlijk.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 jaren geleden

Hahaha…als meer landen volgen stort dat hele Corona-Kaartenhuis nog sneller in elkaar….gewoon Boycotten die hele handel…

Patrick
Patrick
3 jaren geleden

Al is de leugen nog zo snel…
De waarheid achterhaalt hem wel.

Tungsten
Tungsten
3 jaren geleden

De dorpsbewoners zeiden dat ze niet gevaccineerd hoeven te worden omdat ze gezond zijn.

Klaar next!

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x