Homepagina » Buitenland » India: er bestaat niet zoiets als een Indiase coronavariant
indiase
Foto: Premier Narendra Modi (Narendra Modi CC BY 3.0)

India: er bestaat niet zoiets als een Indiase coronavariant

De Indiase regering zegt in een officiële verklaring dat berichten over de verspreiding van een Indiase coronavariant ‘volkomen onjuist’ zijn. Het ministerie van Volksgezondheid verklaarde daarnaast dat de WHO dit nooit zo heeft gecommuniceerd en de term ‘Indiase variant’ niet associeert met B.1.617.

Nederlandse media waarschuwen al weken voor de ‘bijzonder gevaarlijke’ Indiase variant, een mutatie die is aangeduid als B.1.617. Volgens de Indiase regering zijn berichten dat een ‘Indiase coronavariant’ zich in veel landen verspreidt onwaar. Het land verzoekt de media om alle verwijzingen naar de ‘Indiase coronavariant’ onmiddellijk te verwijderen.


Vaccinatieteam wordt verjaagd

In India zitten ze ook niet te wachten op vaccinatieteams. Er zijn beelden opgedoken die laten zien hoe dorpsbewoners een team verjagen dat eropuit werd gestuurd om mensen in de regio in te enten tegen corona.

Het incident deed zich voor in het dorp Malikhedi in de deelstaat Madhya Pradesh. Er raakten tenminste twee mensen gewond. “We gingen erheen om mensen te vaccineren, maar ze wilden niet gevaccineerd worden,” zei een man die gewond raakte tegen Asian News International.

De dorpsbewoners zeiden dat ze niet gevaccineerd hoeven te worden omdat ze gezond zijn. Ze waren ook sceptisch vanwege geruchten over sterfgevallen gerelateerd aan het vaccin, aldus de man.


Dorpsbewoners slaan op de vlucht

In een ander dorp sloegen mensen op de vlucht toen een vaccinatieteam het dorp binnenkwam. Sommige mensen sprongen in een nabijgelegen rivier. “We weten dat we zullen sterven als we dit vaccin nemen,” zeiden dorpsbewoners volgens Jagran News. Veel van hen zeiden dat het ‘gifspuiten’ zijn.

[Wochenblick via RT, Infowars]
4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Die mensen daar in India zijn heel wat slimmer dan de meeste mensen hier in Europa. Ik had de beelden vanuit India al gezien: sommige zogenaamde hulpverleners met hun gifspuiten werden met stokken en stenen het dorp uitgejaagd en er waren in een ander dorp mensen die inderdaad in de rivier sprongen en er pas uitkwamen, toen hun verzekerd werd dat ze niet ingeënt zouden worden.
Wat betreft die zogenaamde Indiase variant: bullshit. Een ander woord is er niet voor.
Ik heb ook het nodige gelezen over, dat er heel veel Indiërs ná “vaccinatie” komen te overlijden. Die aantallen overstijgen inmiddels ruimschoots de overlijdens vanwege corona. Het middel is dus duidelijk erger dan de kwaal. Geen verrassing natuurlijk.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Hahaha…als meer landen volgen stort dat hele Corona-Kaartenhuis nog sneller in elkaar….gewoon Boycotten die hele handel…

Patrick
Patrick
6 maanden geleden

Al is de leugen nog zo snel…
De waarheid achterhaalt hem wel.

Tungsten
Tungsten
6 maanden geleden

De dorpsbewoners zeiden dat ze niet gevaccineerd hoeven te worden omdat ze gezond zijn.

Klaar next!

x

Check Also

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x