Binnenland

Rutte: ‘Wij zijn zeer rechts als het gaat om het dichthouden van de grens voor gelukszoekers’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Zondag hebben honderden mensen in Albergen geprotesteerd tegen het plan om asielzoekers onder te brengen in een hotel. De deelnemers liepen met de omgekeerde Nederlandse vlag. Ze hadden ook een spandoek bij zich waarop stond: zonder overleg neemt het kabinet onze stem weg.

Het kabinet wil de gemeente waar Albergen onder valt dwingen in het hotel asielzoekers op te vangen. Elke week komen zo’n 1000 asielzoekers Nederland binnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tweede Kamerlid Wybren van Haga is uiterst kritisch. Over premier Rutte zei hij: “Onder zijn leiding zijn er de afgelopen 10 jaar bijna een miljoen nieuwkomers bijgekomen. VVD-staatssecretaris Eric van der Burg boekt het ene na het andere immigratierecord. Alleen al over de eerste zes maanden van 2022 bijna 200.000 migranten erbij.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gebroken verkiezingsbeloften

“Het aantal gebroken verkiezingsbeloften is niet aan te slepen en Rutte hangt slaafs aan de klimaat- en stikstofleiband van D66,” aldus Van Haga.

Hij heeft op Twitter beelden gezet van uitspraken die Rutte in 2006 heeft gedaan. “Wij zijn zeer rechts als het gaat om filebestrijding, om economie, staatsschuld, het dichthouden van de grens voor gelukszoekers. Op dat soort thema’s zult u [van] mij uit volle overtuiging de rechtsere teksten horen.”

Ziel verkocht

Van Haga vraagt aan Rutte: “Waar van 2006 tot nu ben je jezelf verloren? Het is inmiddels wel duidelijk dat de VVD compleet haar ziel heeft verkocht aan het D66 van Sigrid Kaag. Want rechts is de VVD allang niet meer. De infrastructuur loopt vast, alles is duur en grenzen hebben we niet meer.”

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

169 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
1 jaar geleden

Men bedoeld;
Rutte en coalitiepartijen hangen slaafs aan de klimaat- en stikstofleiband van hun sekteleider ClauSSwaab.

johannes
johannes
1 jaar geleden

Rustte heeft z’n ziel verkocht aan swap en hangt aan een chip verbonden met AI. Deze man kan enkel nog reageren via z’n app. Hoe vaak zit ie op z’n GSM? Verslaafd aan AI omdat dat ding intelligenter is han hemzelf?

King of light
King of light
1 jaar geleden

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa Dat ie dat uit zijn bek krijgt.. HAHAHAHAHAHAHa

Annette
Annette
1 jaar geleden

ALS er, zoals in dit artikel staat, in het eerste halfjaar 200.000 gelukszoekers zijn binnengekomen, dan zou dat betekenen, dat er geen 1000 (is wat mij betreft al 1000 TE VEEL), maar liefst 7692 nieuwe uitvreters per week zijn binnengewandeld.

DAT is maar liefst bijna 8 x meer dan er constant wordt beweerd. Geen wonder dat alles, maar dan ook alles hartstikke vast loopt.

De bewoners van Albergen zijn natuurlijk de wanhoop nabij. Zij zijn óók niet gek en zien, zeker als ze de alternatieve kanalen volgen, wat er daar bij Ter Apel al weken, zo niet maandenlang gebeurt.

Het leven in dat rustige dorp in Overijssel zal compleet veranderen. EN de rust zal voor altijd voorbij zijn.

Maar…. niet alleen daar in Albergen wordt een hotel aangepast om die o zo “zielige” gelukszoekers zo comfortabel mogelijk op te vangen.

Ik ken niet alle plaatsen, maar weet in ieder geval wel, dat in Purmerend hetzelfde gaat gebeuren. Uiteraard hebben ook daar de inwoners geen moer meer in te brengen. Dat noemen ze in onze regering “het nieuwe normaal”. Ik noem het “het nieuwe ABNORMAAL”.

En dan moet je ook nog eens kijken naar WAT voor “vluchtelingen” er in ons land binnenkomen. Allemaal jonge kerels uit Afrika en het Midden-Oosten, die, in plaats van in hun eigen land de handen uit de mouwen te steken, liever hier de hand gaan ophouden en liever lui dan moe willen zijn.

Eén ding staat voor mij als een paal boven water: DIT zal niet lang zo door kunnen gaan. De kruik gaat net zo lang te water tot ie barst.

En DAT is volgens mij ook precies de bedoeling van diegenen, die dit allemaal over ons uitstorten. Dan zal er chaos ontstaan en vanuit die chaos moet er dan orde komen.

En de orde die zij voor ogen hebben zal vast en zeker niet de orde zijn die WIJ willen met z’n allen.

Back to top button
169
0
We lezen graag je reactie!x