Buitenland

Door linkse politici geliefde Antifa-beweging gelinkt aan terroristen van Al Qaida en IS. Geheim FBI-onderzoek onthult alles

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een geheim FBI-onderzoek blijkt dat linkse bewegingen zoals Antifa samenzweren met terroristen van IS en Al Qaida.

“Er is overweldigend bewijs dat er nauwe banden zijn tussen Amerikaanse radicalen en IS,” aldus de veiligheidsdienst in een rapport dat op 11 juli 2017 werd gestuurd naar toenmalig directeur Andrew McCabe.

Het rapport is opgenomen in het nieuwe boek ‘All Out War: The Plot to Destroy Trump’ van Edward Klein, oud-hoofdredacteur van het New York Times Magazine.

Uit de wind gehouden

Uit het rapport blijkt dat islamitische terroristen actief Antifa-leden rekruteren.

Ondanks het feit dat Antifa zich openlijk afficheert als gewelddadige beweging, liepen SP, GroenLinks, PvdA en FNV zij aan zij met ze.

“Het patroon is glashelder,” schreef Robert Bor voor OpinieZ. “De linkse bovenwereld marcheert samen met de linkse onderwereld.”

“De linkse onderwereld mag zich een beetje misdragen en wordt tot op zekere hoogte uit de wind gehouden,” vervolgde hij. “Gaan ze te ver, dan trekt de bovenwereld haar handen ervan af. Tenminste, in woorden. En voor even. Niet in het echt en zeker niet voor lang.”

Bewijs

Afgelopen zomer stuurde de FBI een taakgroep naar Europa om onderzoek te doen naar massale demonstraties door radicale groepen zoals de Antifascistische Aktion, tegen de komst van president Trump.

Het bleek dat Amerikaanse radicale groepen naar Duitsland waren afgereisd om daar deel te nemen aan de gewelddadige betogingen, aldus de FBI.

“Er is ook bewijs voor ontmoetingen tussen deze individuen en groepen die gelinkt zijn aan IS,” klonk het.

De Amerikaanse radicalen en terreurgroep IS blijken verder steeds verder naar elkaar toe te groeien.

Weigerde

Daarnaast weigerde de regering-Obama de FBI de hulpmiddelen te geven om de radicale groepen te infiltreren en in de gaten te houden, zo zei een bron binnen de FBI.

“Connecties tussen de radicale islam – een term die de mensen van Obama zoveel mogelijk vermeden – en Amerikaanse extremisten werden steevast weggelachen,” aldus de bron.

“Dat veranderde onder Trump,” zei hij. “Iedereen weet dat er een verzetsbeweging is die Trump op welke manier dan ook probeert weg te krijgen.”

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
3 jaren geleden

Dit bewijst trouwens meteen waarom linkse deugers zo innig verliefd op alles wat islam is, heulen met de vijand zal ze ooit fataal worden.
Links is als een gezwel…

Erde
Erde
3 jaren geleden

En ondertussen worden wel 1% MC’s verboden.
O ja! Die zijn natuurlijk te mannelijk en te macho.

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Gaan we nu opeens de FBI serieus nemen, gewoon omdat wat ze zeggen goed in het anti-linkse plaatje past?
Denk even na zeg.

freddy
freddy
3 jaren geleden

heel verstandig dat men trump weg wil hebben

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x