Homepagina » UFO » UFO-organisatie Tom DeLonge heeft materiaal van ‘onbekend, geavanceerd ruimtevaartuig’ in handen. Is het buitenaards?
UFO-organisatie Tom DeLonge heeft materiaal van 'onbekend, geavanceerd ruimtevaartuig' in handen. Is het buitenaards?

UFO-organisatie Tom DeLonge heeft materiaal van ‘onbekend, geavanceerd ruimtevaartuig’ in handen. Is het buitenaards?

De UFO-organisatie van voormalig Blink-182-zanger en ufoloog Tom DeLonge claimt onderzoek te doen naar exotische materialen die mogelijk een buitenaardse oorsprong hebben.

In een recente verklaring schrijft de organisatie te hopen de ‘exotische eigenschappen van de metamaterialen’ te bewijzen.

Meerdere

De structuur en samenstelling van deze materialen lijken in niets op die afkomstig van bestaande militaire of commerciële luchtvaartuigen, klinkt het.

Op Twitter laat de ‘To the Stars Academy of Arts and Sciences’ van DeLonge weten meerdere metamaterialen in handen te hebben, naar verluidt afkomstig van een geavanceerd ruimtevaartuig van onbekende oorsprong.

Reverse engineering

Het doel is nu om de materialen na te maken aan de hand van reverse engineering en er vervolgens meer te produceren.

Het is nog onduidelijk om welke materialen het precies gaat of waar ze vandaan komen. Wordt vervolgd dus.

[Vice]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Wel knap dat je aan zo’n stukje onbekend materiaal kan zien dat het van een geavanceerd voertuig afkomstig is en niet van een of andere vliegende bolderkar.

  16 likes
 2. //The structure & composition of these materials are not from any known existing military or commercial application,” says COO Steve Justice //

  Lijkt me onwaarschijnlijk dat hun kennis van “any known existing military application” ernistig beperkt is en een dergelijke opmerking dus niet kan rechtvaardigen

  1 likes
 3. En vervolgens hoorden we er geen moer meer van.

  4 likes
 4. Een bolderkar kan niet vliegen….
  Wel opvallend, zo’n stukje materiaal..

  3 likes
 5. Weer een slap onsamenhangend verhaal dus hij heeft dit stuk metaal gekregen ….laat mij niet lachen dit zou voor hem levensgevaarlijk zijn andere landen en inlichtingendiensten zouden dit dan graag in handen willen krijgen ! Hoe verzinnen ze dit het gaat om dit zogenaamde Bismut. Er zijn eerder onderzoeken naar geweest ik herken het uit een eerdere docu die ik heb gezien. Een man had hier een stuk van hij vertelde dat het van het roestel dat hij zag afdroop. Hij had een stuk hiervan weten te bemachtigen {wel waarschijnlijk na afkoeling hahahah}

  1 likes
 6. Moet dus uit een andere legering bestaan dan een aardse, op soort gelijke wijze hebben een aantal regeringen in ‘t geheim wel al een aantall repli-ufo’s gemaakt en zijn daarmee al in ‘t geheim reisjes door ‘t universum gemaakt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

studie

Studie: Melkweg huisvest meer dan 30 actieve buitenaardse beschavingen

Er kunnen meer dan 30 buitenaardse beschavingen ...