Homepagina » Buitenland » Nummer 10 van DENK: “Terreurgroep IS opgezet door Israëliërs”
Nummer 10 van DENK: "IS opgezet door Israëlische en Amerikaanse geheime dienst"

Nummer 10 van DENK: “Terreurgroep IS opgezet door Israëliërs”

Op nummer 10 van de DENK-kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen staat Ali Tsouli uit Breda.

Volgens Tsouli is terreurgroep IS opgezet door de Israëliërs en IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi een Israëlische spion.

Hij vindt dat de Nederlandse regering Hamas als democratisch verkozen verzetspartij moet erkennen en Palestina het recht moet geven zich te beschermen.

Keiharde sancties

Tsouli wil bovendien dat het kabinet ‘keiharde sancties instelt tegen Israël’.

Eind vorige maand werd een VN-resolutie tegen het bouwen van Israëlische nederzettingen op bezet grondgebied aanvaard.

“Waarom valt ISIS Israël niet aan als ‘so-called’ islamitische beschermheren?” schreef hij op 14 augustus 2014 op Facebook.

Geheime dienst

“Waarom slachten ze in plaats daarvan juist alleen moslims, christenen en Arabieren af?” klonk het verder.

Twee dagen eerder, op 12 augustus, schreef Tsouli:

“Christenen en anderen (in Nederland) zullen het niet geloven als Nederlandse moslims zeggen dat ISIS is opgezet door de Israëlische en Amerikaanse geheime dienst.”

“De oorlog voor macht en grondstoffen (de New World Order) wordt over de ruggen van vele onschuldigen en onwetenden gevoerd.”

Trump

Tsouli, die voorheen bij D66 zat, is in tegenstelling tot partijleider Tunahan Kuzu wel blij met Trump en hoopt dat de aankomend president van Amerika meer met Rusland gaat samenwerken.

“Trump wil in ieder geval met de Russen samenwerken en zegt openlijk dat het Midden-Oosten (Irak) de Amerikaanse steun moet betalen met olie,” zei hij.

“Ik denk dat Europa hierdoor een toontje lager gaat zingen betreffende de ‘honger’ naar Oekraïne en vijandschap jegens Rusland (de democratische manier van ‘zakendoen’) en dat Amerika wat ‘openlijker’ gaat handelen en hopelijk de nieuwe wereldmachten in Azië hierdoor zal accepteren zonder oorlogsretoriek,” voegde hij toe.

[DDS]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • droogtrommel schreef:

  ISIS doet alles wat Saudi Arabie zegt. Israel, Saudi Arabie, VS, vormen een alliantie, En Rusland, Syrie, en Iran vormen een alliantie, Turkije hangt er een beetje tussen. Het vreemde aan dit verhaal is dat de VS toch betere betrekkingen wilden hebben met Iran, terwijl Iran en Saudi Arabie niet samen door een deur kunnen. Trump zal de betrekkingen met Rusland verbeteren, en met Iran verslechteren. Ik vind de VS maar een heel onbetrouwbare partner.

  24 likes
 • Defixiones schreef:

  Tsouli heeft gelijk, dit is voor het eerst dat een politicus het uitspreekt. Echter is Trump één van de grootste Israël supporters dus verwacht niet dat hij tegen de wensen van Netanyahoer ingaat. En het is bekend hoe die griezel over alles en iedereen denkt die geen zionist is.

  16 likes
 • En iemand van DENK moet ik geloven? Hou het liever op een politici die eerlijk en oprecht is,is DENK dat?

  3 likes
 • Pietka schreef:

  Het is grappig om te zien dat ISIS aan de grens met Israël zit op de golan hoogte , en dat zij aanwezig zijn in Sinaï woestijn waar ze het Egyptisch leger op hinderlagen trackteren , maar Israël heeft er anders weinig last van! alleen Syrië en Egypte in dit geval tevens zit ISIS ook in Libië dus Egypte zit tussen twee vuren !
  Voor wat betreft turkeye en ISIS nou in de bazaar van Istanbul kan je zonder problemen de ISIS vlaggen kopen ,maar nu dat Turkeye een alliantie met Iran Rusland en China aan het smeden is , worden de ene na de andere ISIS aanslagen gepleegd in Turkeye !
  http://www.voltairenet.org/en

  11 likes
 • Elise49 schreef:

  De Final countdown 2017: geldsysteem blaast zichzelf op(schulden worden vereffend/graanschuren zijn volgestouwd/shemitah), Tegelijkertijd gaat de aarde door de doorwaadplaats(zie earthwatch) en krijgen we met vuurballen enz te maken en om alles te verbloemen zeggen ze, dat we met een Alien invasie te maken hebben.
  Onlangs filmpje gezien: Israël gaat binnenkort Syrië binnenvallen. Als ik de Palestijnen was zou ik me gewoon nog een jaar gedeisd houden. Ook Hamas wordt door iemand gefinancierd. Er gaan filmpjes rond die zeggen dat Israël Hamas financiert. Als dit zo is, dan teken je je eigen doodvonnis bij een aanval op Israël.
  Als je iets wilt verbeteren, doe het dan van binnenuit. Maak een vredelievend onzichtbaar schild. Zo kun je duistere krachten het beste tegenhouden. Voor de gelovigen vertrouw op God. Als je een ander iets aandoet, krijg je het vroeg of laat altijd wel een keer terug. Zo werken natuurwetten nu eenmaal.
  Je kunt wel iets van Nederland zeggen(slechterik), maar lang geleden heeft Nederland geprobeerd om een vliegveld op te zetten in bezet Palestijns gebied. Geheel weg gebombardeerd. En nog steeds vind ik het raar, dat de Rotterdamse haven werd aangepast waar een deel voor de Russen bestemd waren(Willem Alexander met biertje bij Poetin) en dat dit op het laatste moment is afgeketst. Dit zijn 2 voorbeelden, dat Nederland van buitenaf is gedwarsboomd qua relaties/handel.(volgens mij zijn Poetin en Willem(oranje) Alexander(de grote) familie van elkaar) Zou graag willen weten hoe dit nu precies in elkaar steekt? Het verwijst naar de agenda20/30/EU/NWO. Ik bedoel meer het onderdrukkingsmiddel destijds.

  6 likes
  • Eelke Piers schreef:

   Elise49
   Hamas is een terroristische organisatie en wordt betaald door de EU(dus ook door Nederland ) en de USA. Precies zoals de IS. Op de dag van de beëdiging van Trump heeft Obama nog gauw 225 miljoen aan de Hamas overgemaakt.
   Palestina bestaat niet en heeft nooit bestaan. Het zijn gewoon Arabieren die in Israël wonen en zich daar een eigen staat willen vestigen. Palestina ia een landstreek precies zoals de Kempen en dat wil niet zeggen dat de Kempenaren een ras is of een eigen staat. Trouwen de volkerenbond en later de UNO hebben diverse keren vastgesteld dat de Westbank Israël is. Stel je voor dat Amsterdam zich afscheidt van Nederland omdat meer dan de helft buitenlander is of zich buitenlander voelt. Enerzijds zou dat erg gunstig voor ons zijn

   0 likes
 • Kadafi schreef:

  Sinds het bestaan van ISIS en al die andere groepen is in Israle geen 1 aanslag geweest die is opgeeist door ISIS …………… ruik ruik ………ja het stinkt aan alle kanten .

  4 likes
 • loeky123 schreef:

  Volgens Obama waren de Russen het…:))

  3 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  De Taliban en Al Qaida en ISIS en Al Nushra worden allemaal door het westen van wapens voorzien en werken voor het westen Koeweit Qatar en Saudi Arabië!

  1 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Net als Wilders zegt deze man wel eens iets zinnigs. Behalve als het over Trump gaat want deze man is zo veranderlijk als hert weer !

  0 likes
 • Hnek schreef:

  Ik zie een groot gevaar optreden. Of dit wel of niet juist is is minder interessant dan wat er op maatschappelijk front gebeurt: DENK stuurt met dit soort mensen een gevaarlijke segregerende koers.

  Wanneer er FEITEN zijn die BEWIJZEN dat het is zoals DENK stelt, stel ik voor deze publiek te maken. Dit hele verhaal is wat ik noem gelal aan de borreltafel.

  0 likes
 • Jahua schreef:

  God is vermoord in het Midden Oosten.

  0 likes
 • louis schreef:

  Is zeker nog niet zo lang met z,n hoofd uit het zand !!!

  0 likes
 • ferry schreef:

  ik geloof een hoop maar begin t vertrouwen niet alleen hier een beetje te verliezen teveel complot theorieen

  0 likes
 • Maartje schreef:

  Eindelijk een politicus die zich openlijk afvraagt wat er zich eigenlijk achter alle ellende afspeelt. ( zouden meer politici moeten doen )

  De globalisering( dat alleen de superrijken zich verrijken ), oekraine ( MH 17 ), IS en alkaida ( zijn die dan echt sterker en slimmer dan alle wereldmachten bij elkaar ?? ), Trump, Brexit, etc.

  Deze politicus Tsouli citeert trouwens Edward Snowden, een Amerikaanse ex-werknemer vd geheime dienst CIA.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >