Homepagina » Buitenaards » Onthuld: “Foto’s van Roswell-alien die bijna 70 jaar geleden in gecrashte UFO werd gevonden”
Onthuld: "Foto's van Roswell-alien die bijna 70 jaar geleden in gecrashte UFO werd gevonden"

Onthuld: “Foto’s van Roswell-alien die bijna 70 jaar geleden in gecrashte UFO werd gevonden”

Onderstaande foto’s tonen naar verluidt het lichaam van een alien die 68 jaar geleden in het wrak van een gecrashte UFO is gevonden. De twee foto’s zijn gisteren tijdens een speciale conferentie onthuld, schrijft de Britse Daily Express.

De Amerikaanse autoriteiten zouden de resten in 1947 hebben gevonden op een ranch in de buurt van Roswell in New Mexico. De gruizige beelden maken deel uit van een verzameling van 40 foto’s die op een zolder van een huis in de staat Texas is gevonden. De verzameling was eigendom van Hilda Blair Ray, een lokale advocaat, en haar echtgenoot Bernerd, een geoloog die werkzaam was in de olie-industrie.

Op de foto’s, die in vergelijking met de rest van de verzameling van uitzonderlijk slechte kwaliteit zijn, is een humanoïde met een groot hoofd in een glazen kist te zien. De onthulling van de foto’s heeft voor de nodige beroering gezorgd. Velen hopen dat ze echt zijn, hoewel sommigen beweren dat het om een hoax gaat.

Foto van de vermeende alien (Slidebox Media)

Onthuld: "Foto's van Roswell-alien die bijna 70 jaar geleden in gecrashte UFO werd gevonden"

Op de tweede foto is een onleesbaar label te zien (Slidebox Media)

De website The UFO Chronicles sprak met Tom Carey en Don Schmitt, auteurs van ‘Witness to Roswell’. “Het [wezen] was 1,20 meter lang. Het hoofd is insectachtig. Het hoofd was gescheiden van de romp en er was een gedeeltelijke autopsie gedaan: de ingewanden waren verwijderd en we denken dat het lichaam was gebalsemd. Ik denk dat het fysiek bewijs is. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.”

Schmitt zei: “Het is geen fysiek bewijs. Een foto kan wel ondersteunend bewijs zijn als bekend is door wie, wanneer en waar de foto is gemaakt. Het is ook belangrijk om te weten met welk apparaat de foto is gemaakt. Daar hebben we in dit geval geen informatie over.”

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Collin schreef:

  Een stelletje vage foto’s is toch geen onthulling, kom op zeg. Ik zie veel foto’s uit het jaar 1900 en later, bijna allemaal zijn ze scherp genomen en is alles goed te zien, maar steeds als het om aliens gaat of om ufo’s gaat dan ineens zijn de foto’s heel vaag. Nou als ik een alien tegenkom en ik zou er een foto maken, dan zou ik er toch zeker opletten dat ik een goed scherp beeld heb, maar nee hoor, deze zijn weer vaag. Volgens mij is dat hele alien verhaal een hoax. Ik wil niet zeggen dat ze niet zouden kunnen bestaan maar ik weet pas zeker dat ze bestaan als ik met mijn eigen ogen een ruimteschip zie landen en er wezens uitkomen, waarmee ik vervolgens ook nog kan communiceren en eventueel kan aanraken. Dan weet ik het praktisch zeker, maar iedereen praat nu over aliens met de overtuiging dat ze er zijn maar er is geen enkel bewijs en er is geen enkel filmpje op YouTube te vinden waarin een alien daadwerkelijk wordt geïnterviewd of waarin een echte ontmoeting plaatsvindt, echt geen enkele. Alleen maar vage beelden en vage teksten en vage geloofsovertuigingen. Het is allemaal vaag, vaag en nog eens vaag.

  Het is volgens mij allemaal geklets in de ruimte !

  29 likes
 • Loki schreef:

  Dit is wel heel frappant; ” Het hoofd was gescheiden van de romp” volgens dhrn Tom Carey en Don Schmitt. Kijk even naar de ze foto het hoofd ontbreekt;

  https://ufolove.files.wordpress.com/2010/12/roswell_incident_alien_body_01.jpg

  Of deze foto echt is of niet, dat is de vraag, maar natuurlijk wel heel toevallig.

  3 likes
  • Collin schreef:

   Maar ook weer een vage en wazige foto, net als alle andere alien en ufo foto’s.
   Mijn grootmoeders oude antieke foto’s zijn nog scherper. Maar er is blijkbaar geen enkel persoon die even de moeite kan nemen om een scherpe en duidelijke foto of video te maken, terwijl dit toch één van de grootste ontdekkingen in de menselijke geschiedenis kan zijn, maar even de camera scherp stellen dat kan dan even toevallig niet.. jaja.

   10 likes
   • Peter C. schreef:

    Scherpe foto’s zijn er wel genomen door (onder andere) Wilhelm Eduard Meier, scherper kan niet en nog wel met één hand. De aliens hadden hem zelf aangeboden om de schijven te fotograferen maar niet zichzelf, om de Thomassen nog een mogelijkheid te bieden zichzelf te blijven en hun geluk van ongeloof te behouden en de believers toch de bevestiging van hun bezoeken te bieden.
    De periode rond 1975 werd bewust gekozen omdat er toen nog geen computer programma’s zoals Photoshop bestonden terwijl de beelden zelf als echt werden bevonden door analysespecialisten waarbij zelfs de afmetingen en de afstand werd afgeleid. In het andere geval zijn de meeste foto’s wazig ofwel gewoon een vuurbal of lichtpunt, dit ten gevolge van hun technologie en vliegwijze.
    Als je de foto’s, de documenten, de talrijke getuigenverslagen niet gelooft, wie geloof je dan wel? Ze kunnen en willen zich niet aan iedereen individueel aanbieden. Wij gaan ons toch ook niet voorstellen aan een mier terwijl deze ons af en toe ziet.
    Bovendien zal het ze ook een worst wezen of wij erin geloven of niet. Ze verkennen het Universum gewoon door zo weinig mogelijk op ons te trappen.

    3 likes
    • Collin schreef:

     Ja je kan wel scherpe beelden maken van namaak aliens natuurlijk. Maar daarom zijn de meeste zo wazig denk ik, het is allemaal nagemaakt. Maar mij hoor je niet zeggen dat er geen echte buitenaardsen bestaan, maar ik weet pas dat ze echt bestaan als ik ze zelf kan begroeten en de hand kan geven, dan weet ik zeker dat ze bestaan. Maar ik kan nooit met zekerheid zeggen dat ze bestaan simpelweg om een paar fotootjes en vage beelden op Youtube (scherp of onscherp). Iedereen kletst elkaar maar wat na wat ze gezien of gehoord hebben op TV of op internet, maar nooit eens iemand die 1 op 1 met een alien aan tafel heeft gezeten en daar een goede opname van heeft gemaakt. Misschien heb ik niet goed gekeken maar ik heb ze nog niet gezien.

     2 likes
 • marcel schreef:

  SERIEUS???????? Heeft de wereld hier zolang op moeten wachten? één of andere idioot die beweert HET bewijs te hebben van de Roswell Alien, en dan voor de dag komt met een rolletje vol met haarscherpe foto’s en uitgerekend die 2 die het bewijs moeten leveren zijn weer heel wazig!! Hoe zou dat nu toch komen he? Weet je waarom? Omdat het heel gedoe één grote hoax is. En ik weet dat het gros van de believers denkt dat het echt is, maar leg je er maar gewoon bij neer dat we geen bewijs zullen krijgen, nu niet morgen niet en nooit niet, want aliens??? Ik geloof het niet meer. Gewoon mensen van deze planeet en geen aliens.

  8 likes
  • Gezinusk schreef:

   In dat geval kun je je aansluiten bij de mensen die geloven dat er alleen hier op aarde wezens leven in het universum marcel. Ik geloof daar niet in vanwege eigen ervaring en al had ik deze niet dan geloofde ik vast niet in deze theorie.

   2 likes
   • marcel schreef:

    Ik ben er ook altijd van overtuigd geweest dat er aliens zijn, maar ik begin toch te twijfelen. Ik denk namelijk dat ze gewoon van deze planeet komen, ongeveer zo’n theorie zoals in die film Interstellar. maar dat zal altijd wel een discussie blijven hoe of wat. Of ze moeten zich openbare, maar dat zie ik echt niet gebeuren. Maar zo zijn er ook weer genoeg die er van overtuigd zijn dat het niet lang meer zal duren. Ik durf nu al te zeggen dat we over 5 jaar nog niks meer weten en over 10 jaar evenmin, enz. enz.

    0 likes
 • Arwijn schreef:

  80 jaar de tijd gehad om vervalsingstechnieken te perfectioneren…

  6 likes
 • Gaatjeniksaan schreef:

  totaal niet echt zeg

  4 likes
 • Gezinusk schreef:

  Het wachten is op een buitenaards ruimteschip die op klaarlichte dag uit de hemel valt tijdens een of ander groots evenement, of iets dergelijks wat live geregistreerd word want via vage foto’s of video’s komen we überhaupt niet waar we wezen moeten, namelijk de bevestiging dat buitenaards leven bestaat en dat zij de Aarde mogelijk al miljoenen jaren geleden bezochten.

  http://www.theblackvault.com/casefiles/wp-content/uploads/2015/05/11146624_980724315293326_1892240621233792661_o.jpg

  Dit is de beste foto die ik kon vinden tot dusver en misschien kunnen ze Eleazar Benavides deze tonen, één van de laatste ooggetuigen die nog leeft.

  https://www.youtube.com/watch?v=0jWsJvc1f7I

  4 likes
 • Freek schreef:

  Als ik de foto’s/dia’s zou zien zonder toelichting zou ik denken dat ze genomen zijn in een museum, waar een klein menselijk lichaam tentoongesteld is. Door het glas zie je nog een vrouw staan in ‘gewone’ kleren, wellicht de vrouw van de fotograaf.

  Op het bordje zou bijvoorbeeld kunnen staan dat het een gemummificeerd lichaam van een klein kind is, dat is aangetroffen in een of andere grot.

  Dat klinkt iets logischer dan een Roswell-alien. Zeker gezien de andere foto’s waaruit blijkt dat de man die de foto’s nam er geregeld op uit ging en dat vastlegde.

  1 likes
 • Ananas schreef:

  En deze foto’s stop je 70 jaar in een doos en dan zeggen ze zijn echt. Als ik foto’s van aliens heb gemaakt bel ik CNN op . Niet in een vaag zaaltje in Mexico .

  1 likes
 • donderpoes26 schreef:

  Ik wil wel eens een filmpje zien. Altijd maar vage foto’s. Gepruts met papier marchee…

  Weg ermee

  1 likes
 • Milan schreef:

  T kan echt, of nep zijn. Voor zover zijn er geen harde bewijzen dat het echt noch nep is, het is een foto, als het echt is, is het bewijs dat er nog meer mensachtige wezens bestaan, of het buitenaards is weet je dan ook nog niet. Maar ALS het zo is…. 😉

  1 likes
 • Lucy schreef:

  Dit staat op het kaartje bij de mummie:
  ” MUMMIFIED BODY OF TWO YEAR OLD BOY
  At the time of burial the body was clothed in a xxx-xxx cotton
  shirt. Burial wrappings consisted of these small cotton blankets.
  Loaned by the MR. Xxxxxx, San Francisco, California”

  A splendid mummy was received by the Park Museum recently when Mr. S.L. Palmer Jr. of San Francisco returned one that his father had taken from the ruins in 1894. The mummy is that of a two year old boy and is in an excellent state of preservation. At the time of burial the body was clad in a slip-over cotton shirt and three small cotton blankets. Fragments of these are still on the mummy.

  Het blijkt te gaan om een mummie van een twee jaar oude jongen, die in 1894 gevonden werd in één van de ruïnes in Mesa Verde National Park, bekend om zijn goed bewaarde klif woningen:

  p.s Tekst is makkelijk te ontvagen met een speciaal programmaatje.

  1 likes
 • Sathos schreef:

  Nou, was hier nou al die ophef voor nodig?
  Ik wil best aannemen dat er toen een buitenaards schip is gecrasht, maar dit zou ik absoluut niet als argument willen aandragen.

  0 likes
 • new atheist world order schreef:

  Uhm redactie?, de foto’s in dit artikel zijn de geblurde versies uit de trailer.
  De onthulde foto’s zijn wel scherp.
  Het lichaampje lijkt mij ‘gewoon’ aards overigens.

  0 likes
 • Coeus schreef:

  Het ziet er niet erg echt uit. De ongescheiden vingers, het net iets te menselijke gezicht, de eentonig kleur…

  0 likes
 • Mammon schreef:

  Ach, al zou er een levende Alien getoond worden met overweldigend bewijs dan
  zegt het merendeel van de Massa op aarde het toch niet geloven.

  Miljoenen levensvormen op aarde, en jezelf maar wijsmaken dat alleen de mens
  een intelligente levensvorm kan zijn? Enig idee hoe achterlijk dit eigenlijk klinkt?

  Nee, alles wat “langs” ons kan leven lijkt mij persoonlijk een stuk slimmer als die
  allesvernietigende hybride veredelde homo sapiens wat mens heet.

  0 likes
 • Kal-Purush schreef:

  Wat ik dacht dat onwerkelijk was, begint geloofwaardiger te worden,
  dan wat ik dacht dat echt was wat nu onwerkelijk lijkt.

  0 likes
 • lompe oelewapper schreef:

  Voor het geval dat er nog skepsis heerst of dit fenomeen nou wel of niet bestaat”:
  ik nodig iedereen uit even te googelen: type maar eens
  AHK: alien human kind
  en het Russische buitenaardse rassen boek kompleet met zon 80 species gecategoriseerd met foto’s en impressies

  0 likes
 • marcelleke schreef:

  Bij praktisch al die gepubliceerde foto’s (sic) valt het me op dat die “personen” nooit klederen aan hebben …

  0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  lijkschouwer

  Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

  Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...

  >