Buitenaards

Onthuld: “Foto’s van Roswell-alien die bijna 70 jaar geleden in gecrashte UFO werd gevonden”

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderstaande foto’s tonen naar verluidt het lichaam van een alien die 68 jaar geleden in het wrak van een gecrashte UFO is gevonden. De twee foto’s zijn gisteren tijdens een speciale conferentie onthuld, schrijft de Britse Daily Express.

De Amerikaanse autoriteiten zouden de resten in 1947 hebben gevonden op een ranch in de buurt van Roswell in New Mexico. De gruizige beelden maken deel uit van een verzameling van 40 foto’s die op een zolder van een huis in de staat Texas is gevonden. De verzameling was eigendom van Hilda Blair Ray, een lokale advocaat, en haar echtgenoot Bernerd, een geoloog die werkzaam was in de olie-industrie.

Op de foto’s, die in vergelijking met de rest van de verzameling van uitzonderlijk slechte kwaliteit zijn, is een humanoïde met een groot hoofd in een glazen kist te zien. De onthulling van de foto’s heeft voor de nodige beroering gezorgd. Velen hopen dat ze echt zijn, hoewel sommigen beweren dat het om een hoax gaat.

roswell slide2
Foto van de vermeende alien (Slidebox Media)
Onthuld: "Foto's van Roswell-alien die bijna 70 jaar geleden in gecrashte UFO werd gevonden"
Op de tweede foto is een onleesbaar label te zien (Slidebox Media)

De website The UFO Chronicles sprak met Tom Carey en Don Schmitt, auteurs van ‘Witness to Roswell’. “Het [wezen] was 1,20 meter lang. Het hoofd is insectachtig. Het hoofd was gescheiden van de romp en er was een gedeeltelijke autopsie gedaan: de ingewanden waren verwijderd en we denken dat het lichaam was gebalsemd. Ik denk dat het fysiek bewijs is. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.”

Schmitt zei: “Het is geen fysiek bewijs. Een foto kan wel ondersteunend bewijs zijn als bekend is door wie, wanneer en waar de foto is gemaakt. Het is ook belangrijk om te weten met welk apparaat de foto is gemaakt. Daar hebben we in dit geval geen informatie over.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

80 jaar de tijd gehad om vervalsingstechnieken te perfectioneren…

trackback
Onthuld: “Foto’s van Roswell-alien die bijna 70 jaar geleden in gecrashte UFO werd gevonden”
7 jaren geleden

[…] post was originally published on this […]

Collin
Collin
7 jaren geleden

Een stelletje vage foto’s is toch geen onthulling, kom op zeg. Ik zie veel foto’s uit het jaar 1900 en later, bijna allemaal zijn ze scherp genomen en is alles goed te zien, maar steeds als het om aliens gaat of om ufo’s gaat dan ineens zijn de foto’s heel vaag. Nou als ik een alien tegenkom en ik zou er een foto maken, dan zou ik er toch zeker opletten dat ik een goed scherp beeld heb, maar nee hoor, deze zijn weer vaag. Volgens mij is dat hele alien verhaal een hoax. Ik wil niet zeggen dat ze niet zouden kunnen bestaan maar ik weet pas zeker dat ze bestaan als ik met mijn eigen ogen een ruimteschip zie landen en er wezens uitkomen, waarmee ik vervolgens ook nog kan communiceren en eventueel kan aanraken. Dan weet ik het praktisch zeker, maar iedereen praat nu over aliens met de overtuiging dat ze er zijn maar er is geen enkel bewijs en er is geen enkel filmpje op YouTube te vinden waarin een alien daadwerkelijk wordt geïnterviewd of waarin een echte ontmoeting plaatsvindt, echt geen enkele. Alleen maar vage beelden en vage teksten en vage geloofsovertuigingen. Het is allemaal vaag, vaag en nog eens vaag.

Het is volgens mij allemaal geklets in de ruimte !

Gaatjeniksaan
Gaatjeniksaan
7 jaren geleden

totaal niet echt zeg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x