Homepagina » Buitenland » Deze Chinese wetenschapper vroeg vóór de pandemie patent aan voor coronavaccin
wetenschapper
Foto: SGGP Online CC BY 3.0

Deze Chinese wetenschapper vroeg vóór de pandemie patent aan voor coronavaccin

Een Chinese wetenschapper die banden had met de Verenigde Staten heeft een patent aangevraagd voor een coronavaccin voordat het virus werd uitgeroepen tot pandemie. Yusen Zhou, die werkte voor het Chinese leger, diende het papierwerk op 24 februari 2020 in namens de Chinese Communistische Partij, schrijft de krant The Australian. De pandemie werd in maart uitgeroepen.

Zhou werkte naar verluidt nauw samen met wetenschappers van het Wuhan Instituut voor Virologie, waaronder ‘vleermuisvrouw’ Shi Zhengli, die bekend werd vanwege haar onderzoek naar coronavirussen bij vleermuizen.

Veel eerder

De wetenschapper stierf drie maanden nadat hij de patentaanvraag had ingediend op mysterieuze wijze. De New York Post schrijft dat er in de Chinese media slechts één bericht over zijn dood is verschenen, terwijl hij één van de meest prominente wetenschappers van het land was. Zhou had eerder gewerkt aan onderzoek dat gelinkt is aan de Universiteit van Minnesota en het New York Blood Center, aldus de krant.

“Dit is iets wat we nog nooit eerder hebben zien gebeuren en doet de vraag rijzen of ze hier misschien al veel eerder mee zijn begonnen,” zei professor Nikolai Petrovsky van de Australische Flinders University.

Genetische manipulatie van coronavirussen

Wetenschappers van het Wuhan Instituut voor Virologie deden onderzoek naar de genetische manipulatie van coronavirussen. Het onderzoek werd deels gefinancierd door het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH, waar Anthony Fauci aan het roer staat van het Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten. Het geld ging via Amerikaanse universiteiten naar Wuhan.

De afgelopen weken hebben veel van ’s werelds topwetenschappers erop aangedrongen om uit te zoeken of het virus uit het lab in Wuhan is ontsnapt. Mensen die vorig jaar suggereerden dat corona uit een lab afkomstig is, werden door de media weggezet als complotdenkers. Afgelopen week gaf de Amerikaanse president Joe Biden inlichtingendiensten de opdracht om te onderzoeken of deze theorie hout snijdt.

[Daily Mail]
4.9 40 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Het zoveelste bewijs dat al die zogenaamde complotdenkers hartstikke gelijk hadden en hebben. Heel apart als je alvast een patent aanvraagt voor een vaccin met de naam corona, terwijl op dat moment corona nog niet bestaat. Allemaal afgesproken werk, maar dat wisten velen van ons natuurlijk al lang.
Het lijkt mij evident dat Yusen Zhou geliquideerd is, omdat hij natuurlijk veel te veel wist. In sommige culturen is dat heel normaal.
Wat wij nu met zijn allen meemaken, is tientallen jaren geleden al opgezet als plan.
DIT is altijd van een kleine club psychopaten de ultieme “natte droom” geweest: controle over de mensheid, nadat het grootste deel daarvan was verdwenen.
Omdat, ondanks de zogenaamde crisis, de wereldbevolking flink blijft doorgroeien, hebben zij besloten om haast te maken met hun vileine plannen. Dit gaat hopelijk in ons voordeel werken. Het spreekwoord zegt: Haastige spoed is zelden goed. Dan maak je fouten.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
3 maanden geleden

Blijkbaar kan je een biologisch wapen ontwikkelen, gefinacierd dor Fauci en het laten patenteren.. wat voor wereld leven we in????

H.J.
H.J.
3 maanden geleden

Deze hele coronahype stinkt aan alle kanten eens worden de veroorzakers en de misbruik makers veroordeelt, want niemand ontloopt zijn straf.

Een tribunaal in 2022 lijkt een goed begin voor deze daders.

R W
R W
3 maanden geleden

Er is geen pandemie, er is geen epidemie, er is geen virus. Alles is afleiding van het grotere plaatje, ontvolking dmv vaccins en wereldcontrole.

x

Check Also

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

cda

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x