BuitenlandCorona

Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Portugees beroepshof heeft geoordeeld dat coronatests onbetrouwbaar zijn en dat een verplichte quarantaine op basis van testresultaten om die reden onwettig is. De rechters suggereerden verder dat een gedwongen quarantaine voor gezonde mensen mogelijk in strijd is met hun fundamentele recht op vrijheid.

De rechters oordeelden bovendien dat een enkele positieve coronatest niet kan worden gebruikt als doeltreffende diagnose van infectie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De zaak draaide rond vier Duitse toeristen die het land waren binnengekomen en die door de regionale gezondheidsautoriteit in quarantaine waren geplaatst. Slechts één van de toeristen was positief getest op corona, terwijl de andere drie in quarantaine moesten in verband met ‘besmettingsgevaar’. Alle vier de toeristen waren voordat ze vertrokken uit Duitsland negatief getest.

Rechters Margarida Ramos de Almeida en Ana Paramés verwezen in hun vonnis naar verschillende wetenschappelijke studies. Ze noemden deze studie van Jaafar et al., waaruit blijkt dat coronatests vanaf 35 cycli een nauwkeurigheid hebben van 3 procent. Dat betekent dat tot wel 97 procent van de positieve testuitslagen vals-positief kan zijn.

Totaal onbetrouwbaar

De rechters zeggen op basis van de literatuur dat elke coronatest bij meer dan 25 cycli totaal onbetrouwbaar is. Overheden en laboratoria doen erg geheimzinnig over het aantal cycli dat ze draaien, maar het is bekend dat ze soms tot 45 gaan. Zelfs de Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, heeft openlijk gezegd dat coronatests bij meer dan 35 cycli ‘totaal onbruikbaar’ zijn.

Je kunt het vonnis hier lezen in het Portugees en hier vind je een Nederlandse vertaling. Daarnaast heeft Great Game India er een artikel over geschreven en heeft een Portugese professor een lange e-mail over deze zaak gestuurd naar Lockdown Sceptics.

Hoe reageren de media op het vonnis? Niet. Ze hebben er helemaal niets over geschreven. Het bericht werd van Reddit verwijderd omdat het ‘geen officiële bron’ zou zijn, terwijl het is gebaseerd op officiële rechtbankdocumenten.


[OffGuardian]

4.8 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
3 jaren geleden

Leven die rechters nog? Toevallig geen ongeluk gehad? Alle geld nog op de rekening? Nog geen hoeren die iets te vertellen hebben? Geen vrouwen met een slecht geheugen die zich in 1 keer weer iets denken te kunnen herinneren door de geur van geld?

Alice
Alice
3 jaren geleden

Leest hier misschien een jurist mee? Kunnen we misschien als groep een klacht indienen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens? Onze grondrechten worden ongrondwettelijk geschonden en alle maatregelen zijn buiten proporties, omdat het Coronavirus niet dodelijker is dan de griep en onterecht is geclassificeerd in het rijtje dodelijkste virussen (A).
Wie weet dit, wie heeft juridische kennis? Wie kan, als het mogelijk is om een klacht in te dienen, dit opzetten?

De realist
De realist
3 jaren geleden

Al zal hier de pcr test via de rechterlijke macht onwettig verklaard worden, dan zal de media, overheid er niks mee doen. Gewoon achteraan aansluiten, spuit erin, muilkorf, 1,5 meter en je bek houden.

Pieter Gelens
Pieter Gelens
3 jaren geleden

Er is geen specifiek Corona19 virus ooit aangetroffen bij autopsies. In het begin van dit jaar, 2020, was het verboden om autopsies op Covid19 doden te verrichten in Europa. Misschien wereldwijd? En toen dat werd toegelaten, heeft men tot nu toe nog nooit een foto van dit “‘virus’ kunnen maken. ( Dus, alle verhaaltjes, vleermuizen soep, ontsnapt uit een laboratorium, etc. Precies.
https://commonsensetv.nl/lijkschouwer-schokt-wereld-er-is-niemand-overleden-door-het-coronavirus/
En zoekt u nu maar op 5G 60000 Hrz. De energie van zuurstof wordt geabsorbeerd, waardoor omvallen, longproblemen, etc. Zoek vooral goed op 5G verder.
Gates wist kortgeleden in een interview te vertellen “dat het volgend jaar met Covid21 wel zal lukken”; met een grijns op zijn gezicht en dat van Melinda.
Verspreid deze informatie aub wanneer u dit waard acht. Want ik vrees voor mijn smartphone en mezelf, met deze kennis van zaken. Verder staat in het draaiboek van volgend jaar voor februari genoteerd: Covid21.
Iemand stelde dat ze dan 5G in de steden aanzetten.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x