Homepagina » Buitenland » Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’
coronatests

Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’

Een Portugees beroepshof heeft geoordeeld dat coronatests onbetrouwbaar zijn en dat een verplichte quarantaine op basis van testresultaten om die reden onwettig is. De rechters suggereerden verder dat een gedwongen quarantaine voor gezonde mensen mogelijk in strijd is met hun fundamentele recht op vrijheid.

De rechters oordeelden bovendien dat een enkele positieve coronatest niet kan worden gebruikt als doeltreffende diagnose van infectie.

De zaak draaide rond vier Duitse toeristen die het land waren binnengekomen en die door de regionale gezondheidsautoriteit in quarantaine waren geplaatst. Slechts één van de toeristen was positief getest op corona, terwijl de andere drie in quarantaine moesten in verband met ‘besmettingsgevaar’. Alle vier de toeristen waren voordat ze vertrokken uit Duitsland negatief getest.

Rechters Margarida Ramos de Almeida en Ana Paramés verwezen in hun vonnis naar verschillende wetenschappelijke studies. Ze noemden deze studie van Jaafar et al., waaruit blijkt dat coronatests vanaf 35 cycli een nauwkeurigheid hebben van 3 procent. Dat betekent dat tot wel 97 procent van de positieve testuitslagen vals-positief kan zijn.

Totaal onbetrouwbaar

De rechters zeggen op basis van de literatuur dat elke coronatest bij meer dan 25 cycli totaal onbetrouwbaar is. Overheden en laboratoria doen erg geheimzinnig over het aantal cycli dat ze draaien, maar het is bekend dat ze soms tot 45 gaan. Zelfs de Amerikaanse Jaap van Dissel, Anthony Fauci, heeft openlijk gezegd dat coronatests bij meer dan 35 cycli ‘totaal onbruikbaar’ zijn.

Je kunt het vonnis hier lezen in het Portugees en hier vind je een Nederlandse vertaling. Daarnaast heeft Great Game India er een artikel over geschreven en heeft een Portugese professor een lange e-mail over deze zaak gestuurd naar Lockdown Sceptics.

Hoe reageren de media op het vonnis? Niet. Ze hebben er helemaal niets over geschreven. Het bericht werd van Reddit verwijderd omdat het ‘geen officiële bron’ zou zijn, terwijl het is gebaseerd op officiële rechtbankdocumenten.


[OffGuardian]

4.8 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realistic
Realistic
5 maanden geleden

Leven die rechters nog? Toevallig geen ongeluk gehad? Alle geld nog op de rekening? Nog geen hoeren die iets te vertellen hebben? Geen vrouwen met een slecht geheugen die zich in 1 keer weer iets denken te kunnen herinneren door de geur van geld?

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  Realistic
5 maanden geleden

Leuke gametheory

Alice
Alice
5 maanden geleden

Leest hier misschien een jurist mee? Kunnen we misschien als groep een klacht indienen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens? Onze grondrechten worden ongrondwettelijk geschonden en alle maatregelen zijn buiten proporties, omdat het Coronavirus niet dodelijker is dan de griep en onterecht is geclassificeerd in het rijtje dodelijkste virussen (A).
Wie weet dit, wie heeft juridische kennis? Wie kan, als het mogelijk is om een klacht in te dienen, dit opzetten?

exegese
exegese
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Ook lijkt er een totale willekeur mogelijk te zijn in het aantal te gebruiken cycli wat de test nog onbetrouwbaarder maakt dan hij al was. Hoe kan het dat dit soort waanzin door alle autoriteiten op dit gebied geaccepteerd lijkt te worden ? Een beetje jurist maakt er toch onmiddellijk gehakt van.

Pak de vrijheid (af)
Pak de vrijheid (af)
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Je hebt medici die niet overal tiranniek zijn en ook rechtsgevoel hebben. Volgens mij is de grootste winst die Trump zal halen dat coronamaatregelen onrechtmatig waren.

Willemijntje
Willemijntje
Reactie op  Pak de vrijheid (af)
5 maanden geleden

Ja en omdat hij daar zo hard voor aan het strijden was hebben ze hem onrechtmatig gewipt….

Jan
Jan
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

we moeten ons vooral richten op de (eventuele) verplichte vaccinaties die binnenkort zullen gaan volgen. Wat als er plots weer meer mensen overlijden? De rechtvaardiging voor een eventuele plicht is zo gelegd.

mikkie
mikkie
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

hier in Oost Groningen..de berichten over besmette mensen gaan vooral over verpleeghuizen voor demente bejaarden. Zelfs op een palleatieve afdeling.

Jan
Jan
Reactie op  mikkie
5 maanden geleden

Ze kunnen het te zijner tijd ook gaan opschroeven naar jongere mensen. Af en toe lees je zulks in de buitenlandse kranten. De vraag rijst of deze mensen tevoren als gevolg van bepaalde klachten werden beademd. Is beademing in dit kader verstandig? Of kun je de symptomen beter bestrijden met (bestaande) medicatie?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

Beademing is gebleken veel te grof te zijn, mensen overleden doordat de longblaasjes kapot geblazen werden. Bij heel veel behandelingen richt de medicatie soms veel meer schade aan. Verkeerde medicatie en/of dosering is geloof ik al de derde oorzaak van overlijden.

Willemijntje
Willemijntje
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Bond tegen overheidszaken is hiermee bezig.
Maar het duurt mij allemaal veel te lang.
VOLKSTRIBUNAAL daar moeten we heen.

Willemijntje
Willemijntje
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Maar ik denk dat het opsturen van deze uitspraak naar het Europese Hof ook al een begin kan zijn.Bel het ministerie van gezondheid op en vraag het ze zelf daar.De krant kun je benaderen en dan geef je een interview.
Parool en de Volkskrant vinden dit rete interessant.
Want er moet gehandeld worden….anders eindigen de verkapte PEST kapjes NOOIT meer.En wordt dit voor ALTIJD geïntegreerd om nog meer psychisch leed te berokkenen. ZODAT DE BIG PHARMA NOG MEER OPSTRIJKT IN SAMENWERKING MET DE GGZ.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Willemijntje
5 maanden geleden

We komen nu al om in de mondkapjes die in de berm gegooid worden!

Jasper
Jasper
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Een Buitenparlementaire Onderzoekscommissie is ermee bezig: https://www.youtube.com/watch?v=sU3RysFkNwI. Ook is de topadvocaat Reiner Füllmich bezig om class action rechtszaak te beginnen: https://www.youtube.com/watch?v=xAzGngUdKAM&t=66s. Er gloort dus nog een beetje hoop.

Rinalokerse@outlook.com
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Snel, stuur het naar de nederlandse jurist Jeroen Pols

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Alice
5 maanden geleden

Ik weet dat bedrijven wel makkelijker via Messenger reageren, dat doe ik nu met het College van de Mensenrechten, ik spam ze helemaal dood. Helaas volgen ze zelf ook de richtlijnen van de WHO, dus als je daar heen wil, moet je ook die rituelen volgen. Ik probeer aan hun verstand te peuteren dat je nu kunt aantonen dat het verband met het bestrijden van een virus nu al ver te zoeken is en dat het begint te lijken op onderdrukking van de hele wereldbevolking. In sommige landen is het al zo ver. Ik hoop niet dat ze een instituut willen zijn dat heeft zitten slapen, terwijl ze er zijn om de rechten van het volk te beschermen.

De realist
De realist
5 maanden geleden

Al zal hier de pcr test via de rechterlijke macht onwettig verklaard worden, dan zal de media, overheid er niks mee doen. Gewoon achteraan aansluiten, spuit erin, muilkorf, 1,5 meter en je bek houden.

Dries
Dries
Reactie op  De realist
5 maanden geleden

En op je kont blijven zitten…

salvar
salvar
Reactie op  De realist
5 maanden geleden

je bent er een vergeten , liefst doodgaan.

Ana
Ana
Reactie op  De realist
5 maanden geleden

Kijk naar Spanje, daar heeft ook de rechter zaken ongegrond verklaard, vervolgens roept de regering de noodtoestand uit en alles is geoorloofd. Men wil nu op scholen iedereen testen ( dna afnemen), zo bereikt men de groep die men wil hebben, jonge mensen die vanaf nu nog meer gedrild gaan worden volgens het overheidsbeleid, gevolgd gaan worden en gekoppeld zullen worden aan het digitaal indoctrinatiebeleid. Geen school die de leerlingen leert om kritisch te zijn, waar moet dat heen?

Pieter Gelens
Pieter Gelens
5 maanden geleden

Er is geen specifiek Corona19 virus ooit aangetroffen bij autopsies. In het begin van dit jaar, 2020, was het verboden om autopsies op Covid19 doden te verrichten in Europa. Misschien wereldwijd? En toen dat werd toegelaten, heeft men tot nu toe nog nooit een foto van dit “‘virus’ kunnen maken. ( Dus, alle verhaaltjes, vleermuizen soep, ontsnapt uit een laboratorium, etc. Precies.
https://commonsensetv.nl/lijkschouwer-schokt-wereld-er-is-niemand-overleden-door-het-coronavirus/
En zoekt u nu maar op 5G 60000 Hrz. De energie van zuurstof wordt geabsorbeerd, waardoor omvallen, longproblemen, etc. Zoek vooral goed op 5G verder.
Gates wist kortgeleden in een interview te vertellen “dat het volgend jaar met Covid21 wel zal lukken”; met een grijns op zijn gezicht en dat van Melinda.
Verspreid deze informatie aub wanneer u dit waard acht. Want ik vrees voor mijn smartphone en mezelf, met deze kennis van zaken. Verder staat in het draaiboek van volgend jaar voor februari genoteerd: Covid21.
Iemand stelde dat ze dan 5G in de steden aanzetten.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Pieter Gelens
5 maanden geleden

Kleine correctie; 60000 Hrz moet zijn: 60 GHz. (60 Giga Hertz) , 60.000.000.000 Herz

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Pieter Gelens
5 maanden geleden

Hierbij nog een onderzoek van de diverse elektromagnetische frequenties (EMF) en hun invloed op levende materie en div. elementen.
https://gaiacampus.com/5g-frequenties-doorgelicht-kleine-aanpassing-maakt-ze-minder-schadelijk/

Ertje
Ertje
5 maanden geleden

Het is gewoon jammer dat dit niet door msm word benoemd. Waarom? Omdat de meerderheid van de bevolking braaf doet wat overheden zeggen om te doen?
Heel veel mensen vinden een site als deze een complotsite, ook de mensen om mij heen. En dat zegt al genoeg

salvar
salvar
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

msm hoort ook tot de coronabende.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

De PCR-test is net zo betrouwbaar als onze regering en de media.

Edward
Edward
5 maanden geleden

Waar blijven de Mensenrechtenorganisaties zoals,
– college rechten van de mens
– defence for children
– save the children
– amnesty international
Je hoort ze niet, je ziet ze niet.

georg gunther
georg gunther
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

alles onder 1 hoedje ?

salvar
salvar
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

ze willen er niet voor ons zijn , ze willen alleen je geld.

Ana
Ana
Reactie op  Edward
5 maanden geleden

Het beleid van deze organisaties is er niet op gericht mensen te redden, maar juist te koppelen aan het huidige systeem. Dit valt natuurlijk niet op in de algemene bewoordingen die men gebruikt in hun doeleinden. Als je nagaat wat ze doen, wel.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

“Hoe reageren de media op het vonnis?”

Dus zijn zij medeplichtig aan dit onmenselijk gebeuren.
Voor het volkstribunaal ermee.

nou en!
nou en!
5 maanden geleden

de gaslight en smetvreesbrigade houd de bevolking in het stockholmsyndroom gevangen,maar langzaam wordt de onzichtbare vijand zichtbaar!!

Donald
Donald
5 maanden geleden

Ja ja ja,dat hebben we al vaker gehoord,stond een tijd geleden ook zoiets over oostenrijk en een dag later gewoon lockdowns,er gebeurt echt niets behalve gepraat.

x

Check Also

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

koningsdag

Koningsdag-drukte was zogenaamd onverantwoord, maar cijfers tonen 8 dagen later GEEN enkel effect

De Koningsdag-drukte in grote steden was volgens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x