Homepagina » UFO » Moederschip door vijf getuigen gefilmd boven Sint-Petersburg

Moederschip door vijf getuigen gefilmd boven Sint-Petersburg

Boven Sint-Petersburg, een belangrijke Russische stad met een inwonertal van circa vijf miljoen, verscheen op 22 maart vorig jaar een moederschip waar kleinere objecten uit tevoorschijn kwamen.

Deze maand gebeurde het opnieuw. Het ruimteschip werd door vijf verschillende getuigen vastgelegd die hun video’s vervolgens op YouTube publiceerden.

Ook dit maal kwamen er kleinere objecten uit het schip. We weten niet wat er gebeurt, maar het kan niet langer worden ontkend, aldus tv-presentator Jaime Maussan.

Groot ruimteschip

Boven een grote Russische stad verscheen een enorm ruimteschip dat vreemde en ongewone bewegingen maakte. “Blijven we het fenomeen ontkennen?,” vraagt Maussan zich af. “Blijven we onze kop in het zand steken als een struisvogel? We willen het gewoon niet zien en accepteren.”

Op 9 april jongstleden verscheen het moederschip boven de stad. Het object was meer dan een uur zichtbaar, honderden mensen waren er getuige van en tenminste vijf video’s die vanuit verschillende delen van de stad zijn gemaakt verschenen op het internet.

Bekijk hier één van de oorspronkelijke video’s.

Bron: YouTube/tercermilenio

Gerelateerd:

 Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

2 reacties

  1. ..alweer een ufovideo die prive is of compleet is verwijderd….hebben ZE toch wat te verbergen voor de normale zieltjes (burgers)??? Kan iemand mij vertellen waarom dat gebeurt..!?? .. . . .of toch!?!?

    0 likes
  2. Via het klikken op ‘hier’ is de video gewoon te zien. Op 1.09 zie je in de ramen van de gebouwen veel meer reflecties van lichtjes.. dit en het wakkerende gedrag van de vuurkleurige lichten duiden nar mijn idee op de papieren ‘ UFO ballons’ op een windstille avond of een reflectie vanachter glas….

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

betogers

‘Vreedzame’ betogers Black Lives Matter steken huis met kind in brand en blokkeren brandweer

Een politiechef uit de Amerikaanse staat Virginia ...