Het Complot

Deze explosieve rechtbankdocumenten suggereren dat sommige 9/11-kapers CIA-agenten waren

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Explosieve rechtbankstukken die zijn vrijgegeven, suggereren dat twee 9/11-kapers voor de aanslagen in New York gerekruteerd zijn door de CIA. De stukken zijn afkomstig van de militaire commissie op het zwaarbeveiligde Guantanamo.

Nawaf al-Hazmi en Khalid al-Mihdhar werden in januari 2000 zonder problemen toegelaten tot de Verenigde Staten. Dat terwijl ze door de CIA en NSA meerdere keren waren ‘gevlagd’ als Al Qaida-terroristen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vlak voor hun komst namen ze deel aan een Al Qaida-top in Kuala Lumpur. De bijeenkomst werd heimelijk op verzoek van de CIA vastgelegd door de Maleisische autoriteiten. Vreemd genoeg werd er geen geluid opgenomen.

In opdracht van de CIA

De vrijgegeven rechtbankstukken werpen licht op de link tussen Hazmi en Mihdhar, en de CIA. De documenten wijzen erop dat de CIA officiële onderzoeken dwarsboomde om dit te verhullen.

De hoofdonderzoeker van de militaire commissie op Guantanamo, DEA-veteraan Don Canestraro, interviewde vier anonieme FBI-agenten die werkten aan onderzoeken naar de 9/11-aanslagen.

Eén van hen, CS-23, zei er zeker van te zijn dat de CIA had geprobeerd om Hazmi en Mihdhar te rekruteren. Een andere FBI-agent, CS-3, zei dat het tweetal in de VS een bankrekening en appartement kregen ‘in opdracht van de CIA’.

Zondebok

CS-23 claimde verder dat hooggeplaatste FBI-functionarissen het onderzoek naar de relatie tussen Hazmi en Mihdhar, en de CIA tegenhielden.

CS-3 zei bovendien dat CIA-functionarissen hem hadden geïnstrueerd om niet zijn volledige medewerking te verlenen aan de onderzoekers. Ze zeiden ook dat ze zochten naar een zondebok voor 9/11.

4.5 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tanya
Tanya
1 jaar geleden

Ach…uiteindelijk komt alles toch aan het licht!!!

wim bierman
wim bierman
1 jaar geleden

Het is allemaal bedrog, herrinner gebouw 7, nooit een vliegtuig in gevlogen toch ingestort als een controllled demolition. En waar is het goud gebleven en wie kreeg de verzekeringspremie ? Amerikanen zijn echt niet de enigste die hun eigen volk met belastinggeld uit de weg ruimen, gebeurd hier ook. Het zijn geen mensen het zijn, vul maar in.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Moesten we alles weten wat er zich boven onze hoofden afspeelt sliepen we geen enkele nacht meer gerust heb ik de indruk…

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

dus…….wie zijn hier nu de complottheorie terroristen, steek deze maar in je zak NCTV

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x