BuitenlandCorona

Honderden gevaccineerde Indonesische zorgmedewerkers krijgen corona, tientallen in het ziekenhuis

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 350 artsen en verpleegkundigen uit Indonesië hebben corona gekregen terwijl ze volledig gevaccineerd waren met Sinovac, het Chinese coronavaccin. Tientallen van hen zijn opgenomen in het ziekenhuis.

De meeste zorgmedewerkers hebben geen klachten en zijn thuis in quarantaine gegaan. Tientallen gevaccineerde zorgwerkers belandden in het ziekenhuis met hoge koorts en een lage zuurstofsaturatie.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De zorgmedewerkers werden in januari als één van de eersten gevaccineerd tegen corona. Vrijwel alle zorgverleners hebben het coronavaccin van het Chinese biofarmabedrijf Sinovac gekregen, schrijft Reuters.

Reden tot zorg

Hoewel het aantal Indonesische zorgmedewerkers dat sterft aan corona scherp is gedaald, zeggen gezondheidsexperts dat de ziekenhuisopnames reden zijn tot zorg. In Indonesië zijn minstens vijf artsen en één verpleegster overleden hoewel ze gevaccineerd waren. Eén van hen had alleen de eerste prik gehaald.

In Kudus in de provincie Centraal Java is één arts overleden, maar hij zou onderliggende aandoeningen hebben gehad. Radioloog Prijo Sidipratomo zei tegen Reuters dat er in de afgelopen maand minstens zes artsen zijn opgenomen in het ziekenhuis die al gevaccineerd waren. Eén van hen zou nu op de IC liggen.

In Servië bleek tijdens een klinische studie dat 30 procent van de 65-plussers geen antilichamen had na vaccinatie met Sinovac. Servië is het eerste Europese land dat Chinese vaccins gebruikt.

Tientallen sterfgevallen

De overheid van Hongkong heeft onlangs een veiligheidsrapport over coronavaccins gepubliceerd, meldt de Hongkongse publieke omroep RTHK. Daaruit blijkt dat tientallen sterfgevallen en 87 gevallen van gezichtsverlamming gelinkt kunnen worden aan vaccinaties in Hongkong. De helft van de patiënten kreeg Sinovac, de andere helft het Chinese BioNTech-vaccin.

In het rapport wordt gewaarschuwd voor een mogelijk verband tussen de Chinese vaccins en gezichtsverlamming. De Universiteit van Hongkong gaat de gevallen nader onderzoeken.

[The Epoch Times]

4.9 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
2 jaren geleden

Bescherm u zelf tegen Covid en besmetting van de eiwitten door gevaccineerden . Drink Dennenthee of gebruik Dennennaalden olie. Het geheime middel van de foute elite.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Weer een Corona vaccin wat niet beschermd !!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ja hèhè waarom zou Indonesië een uitzondering op de regel zijn? Gevaccineerden kunnen nog steeds Corona krijgen & anderen besmetten…Als je Gevaccineerd bent ga je gelukkig niet meer dood aan Corona maar gewoon op geheel Natuurlijke wijze door het Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccin…

Katootje
Katootje
2 jaren geleden

Eerst fabriceren met haast een experiment wat ze een vaccin noemen, dat experiment voeren ze op mensen uit, als die niet naar verwachting reageren dan gaan ze onderzoeken hoe dat komt.
Uuhhh tja ik werk achterstevoren

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x