Het Complot

De Rothschilds domineren de wereld. Italiaanse senator in opspraak na pittige tweet

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Italiaanse beleidsmaker is in opspraak geraakt omdat hij een tweet had geplaatst waarin hij stelde dat de rijke Joodse Rothschild-familie het internationale bankwezen in handen heeft.

Onder druk verwijderde hij de tweet en bood hij zijn verontschuldigingen aan.

De tweet, geplaatst door senator Elio Lannutti van de Vijfsterrenbeweging (M5S), linkte naar een website die claimt dat de Rothschilds over de wereld heersen.

Protest

Lannutti, wiens partij deel uitmaakt van de huidige Italiaanse regering, verwijderde zijn tweet na protest van oppositieleden.

Leider van M5S Luigi Di Maio zei dat hij en zijn partij zich van de tweet distantiëren.

Lannutti bood op sociale media zijn excuses aan en schreef dat het nooit zijn bedoeling was om iemand te kwetsen. Hij ontkende een antisemiet te zijn.

Joods complot

In de inmiddels verwijderde tweet stond dat ‘de wijzen van Sion en Mayer Amschel Rothschild, de grondlegger van de beroemde dynastie die tot op de dag van vandaag het internationale bankwezen in handen heeft, een manifest getiteld ‘de Protocollen’ hebben geschreven’.

In de Protocollen van de wijzen van Sion, die begin 20e eeuw in tsaristisch Rusland zijn gepubliceerd, wordt een Joods complot om de wereld te domineren beschreven.

Onderzoeksjournalist Franco Fracassi zei in een reactie op de omstreden tweet dat de Rothschild-familie inderdaad de wereld domineert.

Beroofd

Hij merkte op dat de meeste mensen binnen de Vijfsterrenbeweging heel goed weten dat dit zo is.

Lannutti wilde gewoon iets over de Rothschilds zeggen en is niet antisemitisch, aldus de journalist tegenover persbureau Sputnik.

De senator kwam in Italië op voor de vele mensen die zijn beroofd door de banken en verzekeraars, klonk het.

[Times of Israel]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JanB
JanB
3 jaren geleden

Waarom zouden er zoveel mensen de laatste ruim 100 jaar steeds “Antisemiet” zijn?

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

De Rothshilds/satanisten veroorzaken een wereldatoomoorlog III en hebben ze de mensheid zodanig gebrainwashed dat bijna niemand de peititie op internet tekent tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie op http://www.Raelcanada.org/topic ‘Save humanity’.

marcel Koningen
marcel Koningen
3 jaren geleden

Daar zijn geen protocollen voor nodig ,elk geloof heeft dat min of meer in het eigen uiteraard door god geïnspireerde heiligebook staan .Tot nu toe zijn er zo’n 10.000 geloven geweest .Een op de 25 mensen is een pathologische leugenaar met aanpassingen om beter te liegen, die dat gebruikt om angst te zaaien of eventueel dodelijke agressie te rechtvaardigen en zich zodoende meester te maken van andermans bezittingen op elk gebied zowel fysiek als geestelijk.En uitstekend in staat om dat in een religieuze meme en of een religieus boek in te voeren zonder schuldgevoel daar over.
Psychopathologie discrimineert niet en men kan ze bij elk volk vinden in vrij gelijken hoeveelheden.
Robert D Hare lijst op een religieuze leiders ,op twee politieke leiders en op drie afgestudeerde rechten studenten.
Religieus fundamentalisme is dus het grootste gevaar omdat ze niet twijfelen aan hun heilige boeken .
Dan politieke waanzin links en rechts omdat die ook al niet twijfelen .
klasse justitie jullie niet ,wij wel.
En nu koffie,Mvrg,Marcel

Elise
Elise
3 jaren geleden

Deze giftige slangen hebben zelf oorlogen opgezet om hun positie te behouden. Ik ben geen antisemiet. Ik vind het heel erg dat een bepaalde bevolkingsgroep in WO 2 hier het meeste slachtoffer van zijn geworden. Maar niet alleen zij waren de slachtoffers. Ook het gewone volk waren allen slachtoffer.
WO2 begon met een beurscrash.
De huidige sancties(valse beschuldigingen) en handelsoorlogen zijn geen goed teken. Zonder huidige technologie(barcodes/data) waren deze slangen allang genekt.
Willen wij ons leven weer terug, dan moet deze technologie verdwijnen. Het geldsysteem moet in balans zijn. Geld(tastbaar ruilmiddel) moet terugvloeien naar de gewone man.
De gewone man wordt steeds verder de keel dicht geknepen door het systeem.
Laatste ondervinding(kwam buitenschilders tegen): vorstverlet bestaat niet meer of wordt niet gauw meer toegepast. Mensen dit kan toch echt niet en niemand doet iets. Ja, aan de buitenkant. En zo gaat het bijna met alles: dingen worden vermeld dat het niet goed gaat, maar verder gebeurt er weinig concreets.
Ik schrijf bewust over mijn eigen ervaringen/hier in eigen land. De toestanden hier worden niet uitgebreid besproken, maar zoals het nu gaat, gaat het dezelfde kant op als voor WO2.
Waar ik me aan stoor: Gisteren weer een avond holocaust herdenking op tv. Ja, moeten we niet vergeten. Tuurlijk, maar het gebeurt gewoon weer, maar dan in andere vorm. Hoe wij met ouderen, mensen die ziek zijn, moeders etc omgaan/en dan bedoel ik meer de invulling van het systeem is bar slecht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x