Homepagina » Het Complot » De Rothschilds domineren de wereld. Italiaanse senator in opspraak na pittige tweet
De Rothschilds domineren de wereld. Italiaanse senator in opspraak na pittige tweet
Foto: Facebook/Elio Lannutti

De Rothschilds domineren de wereld. Italiaanse senator in opspraak na pittige tweet

Een Italiaanse beleidsmaker is in opspraak geraakt omdat hij een tweet had geplaatst waarin hij stelde dat de rijke Joodse Rothschild-familie het internationale bankwezen in handen heeft.

Onder druk verwijderde hij de tweet en bood hij zijn verontschuldigingen aan.

De tweet, geplaatst door senator Elio Lannutti van de Vijfsterrenbeweging (M5S), linkte naar een website die claimt dat de Rothschilds over de wereld heersen.

Protest

Lannutti, wiens partij deel uitmaakt van de huidige Italiaanse regering, verwijderde zijn tweet na protest van oppositieleden.

Leider van M5S Luigi Di Maio zei dat hij en zijn partij zich van de tweet distantiëren.

Lannutti bood op sociale media zijn excuses aan en schreef dat het nooit zijn bedoeling was om iemand te kwetsen. Hij ontkende een antisemiet te zijn.

Joods complot

In de inmiddels verwijderde tweet stond dat ‘de wijzen van Sion en Mayer Amschel Rothschild, de grondlegger van de beroemde dynastie die tot op de dag van vandaag het internationale bankwezen in handen heeft, een manifest getiteld ‘de Protocollen’ hebben geschreven’.

In de Protocollen van de wijzen van Sion, die begin 20e eeuw in tsaristisch Rusland zijn gepubliceerd, wordt een Joods complot om de wereld te domineren beschreven.

Onderzoeksjournalist Franco Fracassi zei in een reactie op de omstreden tweet dat de Rothschild-familie inderdaad de wereld domineert.

Beroofd

Hij merkte op dat de meeste mensen binnen de Vijfsterrenbeweging heel goed weten dat dit zo is.

Lannutti wilde gewoon iets over de Rothschilds zeggen en is niet antisemitisch, aldus de journalist tegenover persbureau Sputnik.

De senator kwam in Italië op voor de vele mensen die zijn beroofd door de banken en verzekeraars, klonk het.

[Times of Israel]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Waarom zouden er zoveel mensen de laatste ruim 100 jaar steeds “Antisemiet” zijn?

  33 likes
 2. De Rothshilds/satanisten veroorzaken een wereldatoomoorlog III en hebben ze de mensheid zodanig gebrainwashed dat bijna niemand de peititie op internet tekent tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie op http://www.Raelcanada.org/topic ‘Save humanity’.

  12 likes
  • @Jaya

   Misschien moet er eerst wel een gigantische oorlog komen waardoor de wereld gezuiverd kan worden van lieden die geen enkele toegevoegde waarde hebben en genetisch geestelijk zwaar ziek inelkaar steken (ziekelijke en hoge intelligentie = foute en schadelijke DNA mutatie) en zich daardoor als liefdeloze duistere wezens en als een ongeneeslijke ziekte gedragen tegenover alles wat natuurlijk mooi en goed is. Deze mensen, zoals die hoog in de machtspiramide, zijn feitelijk heel zielige en stumperige mensen die nimmer zullen ervaren hoe mooi het leven kan worden geleefd. Deze mensen zijn uit balans richting onderwereld, het donkere, en denken dat ze het grote recht hebben anderen (goj) te vertellen hoe ze hebben te leven en te sterven. Zoals wij kijken naar een strontvlieg, zo kijkt de macht naar het volk.

   Het trekken van de Holocaust- en antisemitisme kaart is één van de vuiligheden die de zionisten, de sektarische nep joden, gebruiken om mensen aan te vallen en op afstand te houden die de waarheid vertellen, helpt dit niet dan brengt men ze zonder pardon om.. Zij zijn zelfs degenen die in de WOII de oprechte Joden in kampen hebben laten ombrengen.

   De WOI en WOII kwamen door zionistische banken, machten en sektarische bewegingen tot stand. De WOIII zal de laatste zijn door hen veroorzaakt, waarna eens en voor altijd de strijd gestreden zal worden en zal er voorgoed worden afgerekend met de zionistische zwarte pest. Ik denk dat Rusland in deze nog een grote kist appels met ze heeft te schillen.

   Laat maar vallen, die bom!!

   11 likes
   • @ weg met ons. Onze planeet is geinfecteerd met het geinfiltreerde. Zuivering is onmogelijk. Gezien ze nadien uit de DUMB`s e.d weer bovenkomen. En het circus begint dan Weer opnieuw.

    2 likes
    • @Visser

     Heel goed mogelijk, want het probleem is dat de zieke geest beschikt over eindeloos veel energie die de zwakke en brave geest, de geest van goed en recht altijd zal worden overruled, ook omdat deze nimmer geweld of leugens als middel kan inzetten. Het lijkt een universele en eindeloze strijd tussen goed en kwaad.

     1 likes
  • Ik teken niet omdat ik de boel wil zien ontploffen.

   2 likes
  • Welk voordeel zouden de Rotschilds hieruit hebben als alle geld zijn waarde verliest en ze de mensheid(de kippen die hun gouden eieren leggen) om zeep helpt?

   0 likes
 3. Ik begin Hitler te begrijpen en nee ik ben geen antisemiet of racist. Blijkbaar mag één familie een banvloek uitspreken over de hele wereld maar owee als de gewone man of politici zijn stem verheft dan krijg je alle zonden van Israel over je heen.

  14 likes
 4. Deze giftige slangen hebben zelf oorlogen opgezet om hun positie te behouden. Ik ben geen antisemiet. Ik vind het heel erg dat een bepaalde bevolkingsgroep in WO 2 hier het meeste slachtoffer van zijn geworden. Maar niet alleen zij waren de slachtoffers. Ook het gewone volk waren allen slachtoffer.
  WO2 begon met een beurscrash.
  De huidige sancties(valse beschuldigingen) en handelsoorlogen zijn geen goed teken. Zonder huidige technologie(barcodes/data) waren deze slangen allang genekt.
  Willen wij ons leven weer terug, dan moet deze technologie verdwijnen. Het geldsysteem moet in balans zijn. Geld(tastbaar ruilmiddel) moet terugvloeien naar de gewone man.
  De gewone man wordt steeds verder de keel dicht geknepen door het systeem.
  Laatste ondervinding(kwam buitenschilders tegen): vorstverlet bestaat niet meer of wordt niet gauw meer toegepast. Mensen dit kan toch echt niet en niemand doet iets. Ja, aan de buitenkant. En zo gaat het bijna met alles: dingen worden vermeld dat het niet goed gaat, maar verder gebeurt er weinig concreets.
  Ik schrijf bewust over mijn eigen ervaringen/hier in eigen land. De toestanden hier worden niet uitgebreid besproken, maar zoals het nu gaat, gaat het dezelfde kant op als voor WO2.
  Waar ik me aan stoor: Gisteren weer een avond holocaust herdenking op tv. Ja, moeten we niet vergeten. Tuurlijk, maar het gebeurt gewoon weer, maar dan in andere vorm. Hoe wij met ouderen, mensen die ziek zijn, moeders etc omgaan/en dan bedoel ik meer de invulling van het systeem is bar slecht.

  8 likes
 5. Daar zijn geen protocollen voor nodig ,elk geloof heeft dat min of meer in het eigen uiteraard door god geïnspireerde heiligebook staan .Tot nu toe zijn er zo’n 10.000 geloven geweest .Een op de 25 mensen is een pathologische leugenaar met aanpassingen om beter te liegen, die dat gebruikt om angst te zaaien of eventueel dodelijke agressie te rechtvaardigen en zich zodoende meester te maken van andermans bezittingen op elk gebied zowel fysiek als geestelijk.En uitstekend in staat om dat in een religieuze meme en of een religieus boek in te voeren zonder schuldgevoel daar over.
  Psychopathologie discrimineert niet en men kan ze bij elk volk vinden in vrij gelijken hoeveelheden.
  Robert D Hare lijst op een religieuze leiders ,op twee politieke leiders en op drie afgestudeerde rechten studenten.
  Religieus fundamentalisme is dus het grootste gevaar omdat ze niet twijfelen aan hun heilige boeken .
  Dan politieke waanzin links en rechts omdat die ook al niet twijfelen .
  klasse justitie jullie niet ,wij wel.
  En nu koffie,Mvrg,Marcel

  5 likes
 6. Bas van Stapelbergde

  Antisemitisch wordt te pas en onpas gebruikt. Dat er wel zeker antisemitische teksten en uitlatingen zijn staat vast, trouwens dit begrip staat los van Jodenhaat, maar om nou direct je excuses te maken voor een vastelling van feiten is wel raar.
  De super elite, en wel de super financiële economische elite heeft totaal geen boodschap aan wat een politicus, loopjongens van hun kapitaal, zegt. Vergeet niet dat ook de joodse mensen uitgebuit worden en iedere dag keihard moeten werken net als wie dan ook . Voorlopig vormt de bovenlaag van de financiële elite toch nog wel de Arabische heersers en wat dacht je van Twinkie winkie die Marokkaanse teletubbie die zich ook mag rekenen tot de rijkste personen op aarde, nou niet echt joods te noemen.

  4 likes
 7. 2 groepen de eerste groep zijn de volgers van satan de tweede volgers van god.de satanvolgers willen controle over het aardse leven ,en die krijgen ze .maar de volgers van god willen het goede van get hiernamaals .de reden is (eeuwige leven) daar ga ik ook voor .de satanvolgers die krijgen in het hiernamaals de hel en ook die is eeuwig maar dat vertelt hij ze niet

  3 likes
 8. Mmmm O een jood mag dus misdaden plegen, en daar mag je niks van zeggen want dan
  ben je een antisemiet.
  Zijn zij meer als ons?
  Lekker makkelijk zo op deze manier staan zij boven de wet die voor ons allen geld.
  Fijne wereld op deze manier.

  2 likes
 9. Geld heeft een hekel aan u en mij en houdt van de Rothschilds?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...