Homepagina » UFO » Deze spectaculaire UFO-beelden zijn gemaakt door spaceshuttle Discovery
Deze spectaculaire UFO-beelden zijn gemaakt door spaceshuttle Discovery

Deze spectaculaire UFO-beelden zijn gemaakt door spaceshuttle Discovery

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA verzwijgt al sinds de eerste vlucht dat astronauten in de ruimte niet alleen zijn.

Oud-senator en astronaut John Glenn vloog aan boord van de Mercury MA-6 als eerste Amerikaan in een baan om de aarde en nam tijdens zijn vlucht diverse UFO’s waar.

Hij zei in 2001 op televisie: “Sommige mensen vroegen me of ik alleen was in de ruimte. We gaven nooit het echte antwoord. We zagen vreemde dingen in de ruimte en weten wat we hebben gezien. We mochten niets zeggen. De bazen waren bang dat er paniek zou uitbreken op straat. We moesten het stil houden.”

Geen eenduidige verklaring

Tijdens STS-48, een spaceshuttlemissie met de Discovery in 1991, zijn indrukwekkende beelden gemaakt van ongeïdentificeerde vliegende objecten. Het beeldmateriaal is athentiek, goed gedocumenteerd en onderworpen aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken (pdf).

In de video zijn tientallen objecten te zien die op een ongewone manier bewegen. Op het moment dat nabij de horizon een object verschijnt, is een flits te zien waarna een ander object met hoge snelheid door het beeld beweegt en de ruimte in schiet.

Er is nog altijd geen eenduidige verklaring voor de objecten. Sommigen vermoeden dat het buitenaardse ruimteschepen zijn, terwijl anderen denken dat de objecten te maken hebben met het ruimteweer.

Bewustzijn

“Er is veel bewijs dat we al lange tijd worden bezocht door andere beschavingen. Dat hun uiterlijk vanuit ons materialistische, westerse oogpunt als bizar wordt gezien. Dat deze bezoekers technologieën gebruiken die zijn gebaseerd op bewustzijn; ze gebruiken torussen, coroterende magnetische schijven, om hun schepen aan te drijven,” zei NASA-astronaut dr. Brian O’Leary.

Mogelijk zijn deze beelden het bewijs waar O’Leary over spreekt. Tientallen overheden hebben de afgelopen jaren in totaal duizenden UFO-documenten vrijgegeven. We hebben gezien hoe hooggeplaatste militairen en politici naar buiten zijn getreden en zich hebben uitgesproken over dit onderwerp. Onlangs zei de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer nog dat ‘tenminste vier buitenaardse soorten onze planeet bezoeken’.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Deze filmpjes zijn al zó uitgekauwd en oud.. evengoed kunnen ze een supersecret spaceprogram hebben waar ze earthmade’ufo’s’ bij gebruiken en moet dat geheim blijven vandaar dat er niet over gesproken mocht worden.(maybe false flag invasion soon)?

  0 likes
 2. En alweer zijn het de regeringen die alles in de doofpot houden; wanneer stoppen deze regeringen eindelijk eens met hun hypocriete en corrupte spelletjes? Op deze wijze komt er niemand in het Paradijs op Aarde.

  0 likes
 3. [quote name=”Kalki”]En alweer zijn het de regeringen die alles in de doofpot houden; wanneer stoppen deze regeringen eindelijk eens met hun hypocriete en corrupte spelletjes? Op deze wijze komt er niemand in het Paradijs op Aarde.[/quote]

  De buitenaardsen zijn er toch ook zelf bij ?!

  0 likes
 4. Mijns inziens, hebben we nu wel iets belangrijkers aan ons hoofd, dunkt mij.
  zie de aanloop tot de 3de wereldoorlog.
  zie de toename van natuur-extremen en misschien ook weer een fijne economische crisis. Is het niet verstandig om daar eens een opwekkend artikel aan te wijden, met ideetjes hoe dit alles te overleven? Lijkt mij op zich handig.

  0 likes
 5. Wat een fantastische onderwater beelden weer, nasa is nep!

  0 likes
 6. [quote name=”Jippiiiiiiiii!”]Wat een fantastische onderwater beelden weer, nasa is nep![/quote]
  hoe verklaar je dan die rand van die bol? En de weerkaatsing van de zon? Klok horen luiden maar weet nog altijd niet waar die klepel hangt!

  0 likes
 7. [quote name=”huisheks”]Mijns inziens, hebben we nu wel iets belangrijkers aan ons hoofd, dunkt mij.
  zie de aanloop tot de 3de wereldoorlog.
  zie de toename van natuur-extremen en misschien ook weer een fijne economische crisis. Is het niet verstandig om daar eens een opwekkend artikel aan te wijden, met ideetjes hoe dit alles te overleven? Lijkt mij op zich handig.[/quote]

  Dat is inderdaad noodzakelijk, er wordt niets aan rampenbestrijding gedaan. Is dit gelijk aan ‘zelfvernietigingsbeleid’ en wanneer men nalatig is in deze.

  0 likes
 8. Maar als er zoveel u.f.o’s zo dicht bij de aarde vliegen, dan zouden amateur-astronomen dit toch ook gewoon met hun apparatuur moeten kunnen zien? Worden die allemaal doodgezwegen? Ik weet het niet hoor, het is voor mij vanzelfsprekend dat wij niet alleen zijn met al die miljarden planeten in het zonnestelsel, maar laten we eerlijk zijn, zijn wij belangrijk voor hen, één piepklein planeetje? En als ze rondzweven en zich niet daadwerkelijk bekend maken of laten zien, dán zullen ze wel iets te verbergen hebben!

  0 likes
 9. [quote name=”sharzahan”]Maar als er zoveel u.f.o’s zo dicht bij de aarde vliegen, dan zouden amateur-astronomen dit toch ook gewoon met hun apparatuur moeten kunnen zien? Worden die allemaal doodgezwegen? Ik weet het niet hoor, het is voor mij vanzelfsprekend dat wij niet alleen zijn met al die miljarden planeten in het zonnestelsel, maar laten we eerlijk zijn, zijn wij belangrijk voor hen, één piepklein planeetje? En als ze rondzweven en zich niet daadwerkelijk bekend maken of laten zien, dán zullen ze wel iets te verbergen hebben![/quote]

  Wij zijn belangrijk voor hen(‘Aliens’), in die mate dat ze bang zijn dat wij ons zelf vernietigen en wat een schadepost voor het heelal zou betekenen en dus ook schade voor hen. Zij willen dus voorkomen dat wij ons zelfvernietigen door bijvoorbeeld dat wij ‘Aliens’ gaan aanvallen.

  0 likes
 10. Voor de mensen die nog nooit van Youtube hadden gehoord zullen we maar zeggen.

  0 likes
 11. [quote name=”sharzahan”]Maar als er zoveel u.f.o’s zo dicht bij de aarde vliegen, dan zouden amateur-astronomen dit toch ook gewoon met hun apparatuur moeten kunnen zien? Worden die allemaal doodgezwegen? Ik weet het niet hoor, het is voor mij vanzelfsprekend dat wij niet alleen zijn met al die miljarden planeten in het zonnestelsel, maar laten we eerlijk zijn, zijn wij belangrijk voor hen, één piepklein planeetje? En als ze rondzweven en zich niet daadwerkelijk bekend maken of laten zien, dán zullen ze wel iets te verbergen hebben![/quote]

  Misschien kunnen ze zich onzichtbaar maken met technieken die bij ons (nog) onbekend zijn. Ik heb zelf ooit eens een U.F.O. op de foto gezet, gewoon bij daglicht die er half zichtbaar op staat. Vanaf dat moment ben ik er van overtuigt dat de inzittenden veel pienterder zijn dan wat we verwachten?

  0 likes
 12. [quote name=”macbikopro”]Voor de mensen die nog nooit van Youtube hadden gehoord zullen we maar zeggen.[/quote]

  Ja inderdaad, wel ouwe lellen, die filmpjes, de laatste tijd. Terwijl ik gisteren op een site zat te kijken, waar filmpjes op te zien waren, van pas geleden. UFO’ s zeer mooi in beeld. Snap ff niet, waarom er even niet beter gezocht wordt, naar wat beters. Maar wie ben ik? Het is dan ook gezonde kritiek zal ik dan moar zeggen.

  0 likes
 13. De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zegt dat nog ‘tenminste vier buitenaardse soorten onze planeet bezoeken’; dan mogen die minstens 4 soorten ‘Aliens’ wel eens wat aan rampenbestrijding gaan doen en wel hier op Aarde.

  0 likes
 14. Geen overtuigende beelden.

  0 likes
 15. [quote name=”andre”]Geen overtuigende beelden.[/quote]
  Zelf vraag ik mij sinds 1960 al af waar de mensheid mee bezig is,De gehele waarheid wordt weggehoond door de massa.En voor de cabal is alles z,g top secret.Want de massa moest een wakker worden en vragen gaan stellen.Alle gaven die een kind bij zijn geboorte bij zich heeft.En dat zijn er nogal wat! worden afgenomen door opgelegde verplicht gestelde vaccinatie,s En onderdrukking .En door de verzorgers door onwetendheid.Telepathie b.v is een aangeboren recht van communicatie.En eigenlijk alles waar men nu van zegt ,dat kan niet of bestaat niet.Jammer want het is er wel degelijk.

  0 likes
 16. [quote name=”pietje bell”][quote name=”andre”]Geen overtuigende beelden.[/quote]
  Zelf vraag ik mij sinds 1960 al af waar de mensheid mee bezig is,De gehele waarheid wordt weggehoond door de massa.En voor de cabal is alles z,g top secret.Want de massa moest een wakker worden en vragen gaan stellen.Alle gaven die een kind bij zijn geboorte bij zich heeft.En dat zijn er nogal wat! worden afgenomen door opgelegde verplicht gestelde vaccinatie,s En onderdrukking .En door de verzorgers door onwetendheid.Telepathie b.v is een aangeboren recht van communicatie.En eigenlijk alles waar men nu van zegt ,dat kan niet of bestaat niet.Jammer want het is er wel degelijk.[/quote]
  De mensheid is nergens mee bezig, althans niet bewust. Daarvoor is Niburu.
  Niburu maakt mensen bewust. Er is echt (bijna) geen enkele moeder die zich bewust is van gaven die haar baby zou kunnen hebben. Je noemt het zelf af, het is ontwetendheid. Met alle respect; ik begrijp je reactie niet. Ik ga alleen aan dat ik het geen overtuigende beelden vind. Daarnaast beschikt bijna iedereen over een camera en zijn er toch nog geen overtuigende beelden te zien.
  Maar dat er meer is, dan wat we zien, daar ben ik wel van overtuigd, daarom check ik deze site altijd, in de hoop dat ik iets kan vinden dat mij overtuiging ook kan staven.

  0 likes
 17. [quote name=”andre”][quote name=”pietje bell”][quote name=”andre”]Geen overtuigende beelden.[/quote]
  Zelf vraag ik mij sinds 1960 al af waar de mensheid mee bezig is,De gehele waarheid wordt weggehoond door de massa.En voor de cabal is alles z,g top secret.Want de massa moest een wakker worden en vragen gaan stellen.Alle gaven die een kind bij zijn geboorte bij zich heeft.En dat zijn er nogal wat! worden afgenomen door opgelegde verplicht gestelde vaccinatie,s En onderdrukking .En door de verzorgers door onwetendheid.Telepathie b.v is een aangeboren recht van communicatie.En eigenlijk alles waar men nu van zegt ,dat kan niet of bestaat niet.Jammer want het is er wel degelijk.[/quote]
  De mensheid is nergens mee bezig, althans niet bewust. Daarvoor is Niburu.
  Niburu maakt mensen bewust. Er is echt (bijna) geen enkele moeder die zich bewust is van gaven die haar baby zou kunnen hebben. Je noemt het zelf af, het is ontwetendheid. Met alle respect; ik begrijp je reactie niet. Ik ga alleen aan dat ik het geen overtuigende beelden vind. Daarnaast beschikt bijna iedereen over een camera en zijn er toch nog geen overtuigende beelden te zien.
  Maar dat er meer is, dan wat we zien, daar ben ik wel van overtuigd, daarom check ik deze site altijd, in de hoop dat ik iets kan vinden dat mij overtuiging ook kan staven.[/quote]
  Beste andre,Als ik de middelen had om een dure infrarood camera te kopen,Had ik zelf het misschien niet eens gedaan.Als ze hier al zichtbaar zouden zijn,draaien de kleinere schepen zich in een wolk.jarenlang het toneel geweest in de regio soesterberg,Heb er foto,s van ook gestuurd naar deze webside,Hetzelfde wat jij aangeeft.voor mijzelf en nog wat mensen hier overtuigend genoeg.Via telepathie,s contact met de bemanning van die schepen.Er lagen daar wel degelijk kernwapens.zelfs ver na de z,g sluiting .Maar dat wordt nog steeds ontkend.

  0 likes
 18. [quote name=”pietje bell”]Alle gaven die een kind bij zijn geboorte bij zich heeft.En dat zijn er nogal wat! worden afgenomen door opgelegde verplicht gestelde vaccinatie,s[/quote]

  Vaccinaties zijn in Nederland niet verplicht hoor. Zie bijvoorbeeld http://nvkp.nl

  0 likes
 19. die vraag waarom de ene persoon ufo’s wel ziet en de andere niet heb ik een simpele theorie maar of je dat geloofd is aan jezelf…denk maar eens aan het verhaal van de ei van Columbus…de native’s van Amerika…(anders gespeld de naïeve zonder T want Columbus dacht eerst te zijn aangekomen in Amerika maar bleek India…kopje T) toen Columbus Amerika ontdekte en aan land kwam…zagen de indianen die grote schepen niet aankomen …ze waren onzichtbaar omdat ze niet wisten dat ze bestonden…en waarom niet…omdat ze geïsoleerd ‘levenden'(denk maar aan bv aan een tv) en andere een totaal losstaande levens overtuigingen hebben in een een andere bewustszijns staat…bewust zijn van iets ‘creert’ inzicht en uitzicht…dan krijg je vanzelf zien is geloven…zo binnen zo buiten…maar kan ook andersom eerst geloven en dan zien…creatieve bewustzijns groei…onthou maar dit…hoe meer mensen ‘geloven’ hoe meer mensen het gaan zien omdat de ‘groei van geloof versnelt’…en als het goed is hebt je geleerd dat creatie kracht van binnen naar buiten toe gaat…maar dat ligt ook helemaal aan de mens of persoon zelf want sommige mensen moeten eerst zien en dan geloven terwijl ze niet eens zichzelf geloven wat ze zien…als alles door bv diverse landen in de doofpot word gestopt door bv de media(tv)wat de meeste gelijk ‘geloven’ en er voor zorgt voor veel ‘nep’filmpjes en negatieve uitspraken worden gelanceerd e.d dan zien de mensen niets omdat je dan gaat twijfelen…je twijfelt en geeft toe aan verwarring en ongeloof…alles is met elkaar verbonden maar dan blijft de grote vraag…is het allemaal realiteit of een droom staat of illusie en dit kan je bij alles afvragen ook al zie je dingen die er zijn…want een camera die dit alles opneemt was ook ooit een creatieve idee dus wat zie je dan op de film…een idee of creatie? stof tot nadenken…hahahaha

  0 likes
 20. #pascal wat heeft het ei van een huurmoordenaar te maken met wel of niet iets zien.De indianen waren veel verder ontwikkeld dan dat stelletje losgeslagen niets onziende scheepslui die alleen maar op rooftocht uit waren.De oorspronkelijke bevolking van zowel zuid als wat nu noord america is. Waren een met de gehele natuur en stonden spiritueel mijlen ver boven de z,g geciviliseerde blanken.Zij hadden contact met de bevolking van de holle aarde,en verkregen hun wijsheid van sjamanen uit die holle aarde En wisten heel goed wat ruimteschepen waren.wat je zegt over creeren indeed van binnen uit dwz vanuit je hartmind verbinding met je soulmind en door je kruinchakra naar je hogere zelf (God)Dus eerst is het geloven en dan pas zien.Als je eerst elfjes en kabouters enz wil zien voor je er in gelooft kan je heel lang wachten.openstellen heet dat.En dat geld voor alles.Er is zoveel meer om te ontdekken op moeder aarde.De komende tijd als onze broeders en zusters geland zijn.Zal je van de ene verbazing in de andere vallen.Er zal in ieder geval heel veel te leren zijn,maar ook vooral veel van wat je dacht te weten los moet laten.Namastè

  0 likes
 21. nou ja !!!spectaculair?wat is er nou te zien ?erg flauw allemaal!zijn de mensen hun verstand verloren ???

  0 likes
 22. [quote name=”madelief”]nou ja !!!spectaculair?wat is er nou te zien ?erg flauw allemaal!zijn de mensen hun verstand verloren ???[/quote]
  Dat zeg ik; geen overtuigende beelden.

  0 likes
 23. @Pietje bel
  het ei van een huurmoordenaar?….misschien heeft de rest niet nagedacht dat er misschien mensen hier vertoeven om zulke uitspraken te maken over huurmoordenaars voor eigenbelang…weet wat je zegt en weet wat je creerd en uitspreekt want ik heb het niet over huurmoordenaars maar geschiedenis als je een beetje verstand hebt en nadenkt zit de hele geschiedenis vol met zulke figuren…figuren die nu onze wereld leiden omdat ze denken dat ze overal boven staan….boven de wet die ze zelf hebben gemaakt…je onderschat je eigen kracht van het woord met zo’n opmerking…ben jij soms zelf die spirituele huurmoordenaar dan om tegen woord te geven bij zoals bv de broeders van het ‘licht’…een grote bende onder mom van het ‘licht’ die zich schuil houd achter racistische uitingen maar zo verfijnt dat de meeste mensen het niet eens door hebben…ook ‘licht’ zwicht voor waarheid…

  0 likes
 24. @ pietje bel
  om de wereld weer met leugens klaar te stomen voor de volgende wereldoorlog die komen gaat…verwar de indiaanse spirituele niet met materiële blanke intentie’s…de indianen waren zeker veel verder op dat gebied…metafoor dat de blanke een hele andere levenswijze erop nahouden wat destructief eindresultaat maakt is de les en daar zijn wij allen een deel van…kijk zelf maar naar de geschiedenis…de ‘goede’ indianen waren bijna uitgeroeid en meeste leven tegenwoordig in reservaten zogenaamde kampen Lakota en Dakota indianen afgesloten van ‘ons blanke systeem’ om zo controle erop te houden en ze laten verstikken in hun eigen denkwijze terwijl dat bewust is opgezet door figuren die onze wereld leiden…en bv de Maya indianen waren ook geen lieverdjes om te offeren en het hart uit de mensen te snijden maar dat was hun levensweg omdat het in hun ogen spirituele bevrijding gaf…dat werd door de blanken gezien als duister terwijl het voor de die indianen het weg naar het ‘licht’ betekende…dualiteit…kies je voor licht of kies je voor duister en als je niet kiest of je heb een andere kijkwijze val je buiten het huidig ‘systeem’ waar wij inleven en krijg je gelik de vinger gewezen…iedereen klaagt en zeurt maar we leven nog steeds in die zelfde wereld…maar dat valt niet op toch….want wij zijn van het ‘licht’…1 grote oplichting die schuilt achter vertroebelde uitlatingen om te verdelen…misschien is het nu duidelijker Pietje bel…Arigato

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

Kijken: 300.000 jaar oude nanotechnologie gevonden in Rusland?

In 1991 werden piepkleine spoelvormige voorwerpen gevonden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.