Great ResetMens en Dier

‘Schaamteloze’ Klaus Schwab op World Economic Forum: ‘Wij maken de toekomst’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Het thema van de bijeenkomst van het World Economic Forum is: Geschiedenis op een Keerpunt. Dat zei Klaus Schwab, oprichter van het WEF, tijdens zijn openingsspeech.

Er wordt in het Zwitserse skidorp Davos onder andere gesproken over de oorlog in Oekraïne. “Deze oorlog gaat ons politieke en economische landschap de komende jaren veranderen,” sprak Schwab.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schaamteloos

“Laat het duidelijk zijn: de toekomst […] wordt door ons gemaakt. Door een machtige gemeenschap. U hier in deze zaal,” zei de auteur van het boek ‘Covid-19: The Great Reset’. “Wij beschikken over de middelen om de staat van de wereld te verbeteren.”

“Schaamteloos. Die Davos-kliek. De overschatting gaat hen de das omdoen,” reageert journalist Joost Niemoller.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rusland niet welkom

Het World Economic Forum is zondag begonnen. De top voor regeringsleiders, politici en topbestuurders uit het bedrijfsleven vindt normaal in januari plaats, maar werd uitgesteld vanwege corona.

De Russen zijn dit jaar niet welkom, de Oekraïense president Zelenski wel, via een videoverbinding. Er is ook een delegatie uit Oekraïne aanwezig.

Namens Nederland zijn onder meer premier Rutte, ministers Kaag, Ollongren, Van Gennip en Schreinemacher, en koningin Maxima aanwezig.

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Wij maken de toekomst kapot!

Bibi
Bibi
6 maanden geleden

Arrogant Tuig!!!
Jammer dat het luchtruim boven Davos gesloten is . . . .

Klaus
Klaus
6 maanden geleden

WALGELIJK !!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

“Deze oorlog gaat ons politieke en economische landschap de komende jaren veranderen,”

Dat weet ik wel zékers Klaus Schwalbe…deze Oorlog in OekroNazië gaat een ware schokgolf in Europa teweeg brengen & een ongekende Economische Crisis die zijn weerga niet kent….Al dat in Azovstal opgepakte NAVO-Personeel & die Vuile Azov-Nazis zingen als Kanaries bij de FSB….Internationale Militaire Tribunalen zijn onderweg…Alle Nazis, Landverraders & Euro-Reich Puppeticians zijn Klaarrr….Hahahahaha

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

172
0
We lezen graag je reactie!x