CoronaMens en Dier

Zorgmedewerker Liesbeth ziet met lede ogen aan hoe ouderen kapot worden gespoten: ‘Ik heb zoveel gehuild’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Liesbeth, als huiskamermedewerker werkzaam in een verpleeghuis voor mensen met dementie, begon zich vanaf mei 2020 uit te spreken en daarnaast voelde ze de noodzaak om te demonstreren.

Toen ze mondkapjes moest dragen, zei alles in haar: ‘Nee, dat niet!’ Ze was boos: “Ik wist dat dat geen zin had en wat voor schade het veroorzaakt,” schrijft ze in een bericht dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

Eind 2020 werd duidelijk dat er een ‘vaccin’ zou komen dat de ouderen zou ‘beschermen’. “Door mijn bronnen wist ik wat dat zou betekenen. Ik heb zoveel gehuild, en soms nog,” zegt Liesbeth.

Op het matje geroepen

Ze vertelde collega’s over het spike-eiwit en de gevaren, met enige hoop dat zij zich niet zouden laten vaccineren. “Tevergeefs. Zij vertrouwden erop dat het goed was, ze waren eerder verbaasd dat ik het niet vertrouwde.”

De zorgmedewerker werd vervolgens op het matje geroepen bij de manager en kreeg een officiële waarschuwing. Ze mocht zich niet meer uitlaten over corona en het beleid.

Zes overlijdens in een week

Begin februari 2021 werden de bewoners geprikt. “Sinds de prikken – al bij de eerste, de tweede, toen na de booster en een vierde prik – zijn er opvallend meer valpartijen,” merkt Liesbeth op. “Over het algemeen kunnen de mensen niet veel meer, zijn zó ontzettend moe, zitten apathisch aan tafel, kunnen hun boterham niet zelf meer klaarmaken, snijden in servetten in plaats van hun brood.”

Er zijn daarnaast vaker insulten. Er was een vrouw die schudde en schokte en die Liesbeth in haar armen opving. Plotse overlijdens. In december 2021: twee weken na de booster zes overlijdens in een week.

Mijn mond is gesnoerd

“Ik moet soms mijn tranen inslikken van dingen die gebeuren,” zegt de zorgmedewerker. “Mijn mond is gesnoerd. De maatregelen zijn er nu af, het testen is nog preventief. Ik verzeker u, dat gaat nog wel even door.”

4.7 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Als je alles op een rijtje zet moet het toch stilaan voor iedereen duidelijk zijn geworden dat we voor wat de “vaccins” betreft over de ganse lijn enorm belogen zijn.

Robert1952
Robert1952
2 jaren geleden

Waarom geeft onze regering niet eenvoudig toe,dat alles gedaan wordt in het kader van de ruimingspolitiek om de useless eaters zo snel mogelijk te laten verdwijnen?

Charlotte
Charlotte
2 jaren geleden

Precies de bedoeling om de mensen dood te laten gaan! 😡 Bah 😳 😤

Anoniem
Anoniem
2 jaren geleden

In en intriest. En ergste is als je mond gesnoerd wordt en toeschouwer bent van dit alles.
Gelukkig kan en mag ik mij nog wel uitspreken na mijn collega’s en manager toe, al staan we verschillend erin. En moet ik volgens protocol werken.
Voor jou lieve Liesbeth een dikke knuffel van nog een zorgmedewerker!

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x