Het Complot

Digitale televisie: Mind control door ‘stil geluid’

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Pentagon maakt in het geheim gebruik van een psychotronische technologie die bekend staat als Silent Sound Spread Spectrum (SSSS) en die sinds de negentiger jaren volledig operationeel is.

Deze technologie werd in januari 1991 voor het eerst gebruikt tegen Iraakse troepen die in de Eerste Golfoorlog verscholen zaten in ondergrondse bunkers in Koeweit en Irak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De fysieke, emotionele en psychologische effecten van deze technologie zijn dusdanig dat honderdduizenden Iraakse troepen zich plotseling zonder een kogel te lossen overgaven. De troepen kwamen massaal uit hun bunkers in de woestijn en zwaaiden met witte vlaggen.

Eerbiedig en volgzaam

Waarom zouden doorgewinterde oorlogsveteranen zich op een dergelijke manier gedragen? Ze werden eenvoudigweg blootgesteld aan een technologie die zo extreem en onbegrijpelijk is dat ze plosteling het bewustzijn hadden van eerbiedige kinderen die blij waren nog in leven te zijn.

Deze technologie wordt op een meer subtiele manier gebruikt tegen nietsvermoedende burgers. Het gaat om een zeer geheime operatie waarbij mind control op grote schaal wordt toegepast op de gehele bevolking om mensen zodanig te manipuleren dat ze eerbiedig en volgzaam worden.

UHF-golven

Het Amerikaanse ministerie van Defensie noemt de technologie ook wel S-quad of Squad. In de privé-sector wordt het ook wel Silent Subliminal Presentation System genoemd.

SSSS is een technologie die subliminale programmering toepast en gedragen wordt door UHF-golven (ultra high frequency). Er worden op deze manier onhoorbare boodschappen in het onderbewustzijn van de mens gebracht. In 20 jaar tijd is de technologie geperfectioneerd om de totale onderwerping van het volk te realiseren. UHF is de frequentie (100 MHz) die de media sinds het begin gebruiken voor televisie- en radiouitzendingen. SSSS gebruikt UHF als draaggolf.

Met behulp van een EEG (elektro-encefalografie) kunnen wetenschappers emoties identificeren in het brein en ze dupliceren. De frequentie van deze emoties kan de mensen vervolgens bereiken via de UHF-golven uit televisies of radio’s. Als je brein bijvoorbeeld met behulp van onzichtbare radiogolven gevoed wordt met de frequentie van hopeloosheid en wanhoop voel je die emoties.

HDTV

Bij de technologie wordt gebruik gemaakt van een combinatie van HAARP-installaties, GWEN-torens, zendmasten en high-definition television (HDTV).

HDTV komt je huis binnen via de kabel, satelliet, HD-televisie of een HDTV-decoder. Waarom wil de regering ons zo graag helpen aan een scherper beeld? Het Amerikaanse Congres nam een wet aan die de overgang naar HD verplicht maakte op 17 februari 2009 en die stelde dat 90 procent van de kosten zou moeten worden gesubsidieerd.

Sinds 4 juli 2009 zendt de publieke omroep in Nederland uit in HD-formaat. Het aantal HD-programma’s zal geleidelijk worden verhoogd. Anno 2012 zijn veel programma’s op de Nederlandse televisie nog niet in HD-kwaliteit te bekijken, maar veel aangekochte films en series worden wel in HD uitgezonden.

De commerciële zenders zijn inmiddels bij een aantal kabelmaatschappijen in HD te zien. Koploper is Caiway, die alle zenders in HD doorgeeft. Via de satelliet zijn RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5 en Veronica in HD te zien.

Tijd om wakker te worden of nog even snoozen?

Lees verder: Scribd.com

Meer over:

Silent Sound Spred Spectrum (SSSS) and the All-Digital TV Broadcast Signal
Non-Lethal Weapons, Psychotronics and Silence, Sound Manipulation and Mind Control

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul V
Paul V
11 jaren geleden

97% kijkt tv dus we zijn allemaal de klos. Ik vind het ook prima als alleen de 97% kapot gaat.Lekker rustig en geen domme mensen meer om je heen.

Alex M
Alex M
10 jaren geleden

Wacht maar tot het je overkomt (Voice 2 Skull) en andere technieken. Zul je wel anders praten.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x