CoronaBuitenland

Politicus beschimpt ‘antivaxers’, overlijdt 7 weken na tweede Pfizer-prik

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

De 41-jarige Amerikaanse vrachtwagenchauffeur en congreskandidaat Richard Rowe is zeven weken na zijn tweede Pfizer-vaccin overleden. De Democraat stak zijn haat tegen ‘antivaxers’ niet onder stoelen of banken.

Rowe haalde zijn eerste Pfizer-prik op 12 augustus vorig jaar. Dat viel te lezen op zijn persoonlijke Facebookpagina, die inmiddels verwijderd is. Begin september liet hij zich opnieuw vaccineren met Pfizer.

Onderaan de voedselketen

Hij voelde zich ‘moreel en intellectueel superieur’ aan ‘antivaxers’ blijkt uit een bericht dat hij plaatste op de dag dat hij zijn eerste prik had gehaald. Hij greep iedere gelegenheid aan om ongevaccineerden aan te vallen. Zo zei Rowe op 7 oktober vorig jaar tegen ongevaccineerden: “Het interesseert me geen reet wat er met jullie gebeurt.” Ook zei hij: “Laat Darwin zijn werk doen.”

Ook was hij er voorstander van om ongevaccineerde verpleegkundigen te ontslaan. Op 18 oktober schreef de politicus op Facebook dat ongevaccineerden ‘onderaan de voedselketen staan’.

Onverwacht

Op de ochtend van donderdag 29 oktober overleed Rowe plotseling terwijl hij zijn hond uitliet. Hij werd gevonden door zijn buren en diezelfde ochtend doodverklaard. Zijn nicht schreef op 2 november op Facebook dat hij ‘vorige week onverwacht is overleden’. Berichten die hij plaatste, gaan momenteel rond op social media.


4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loisss
Loisss
3 maanden geleden

Tsjaa…

Compleetdenker
Compleetdenker
3 maanden geleden

🤣

Charlotte
Charlotte
3 maanden geleden

Dat heet karma!.. 🤡🧐

Leon
Leon
3 maanden geleden

Natuurlijke selectie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

164
0
We lezen graag je reactie!x