CoronaBuitenland

Politicus beschimpt ‘antivaxers’, overlijdt 7 weken na tweede Pfizer-prik

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

De 41-jarige Amerikaanse vrachtwagenchauffeur en congreskandidaat Richard Rowe is zeven weken na zijn tweede Pfizer-vaccin overleden. De Democraat stak zijn haat tegen ‘antivaxers’ niet onder stoelen of banken.

Rowe haalde zijn eerste Pfizer-prik op 12 augustus vorig jaar. Dat viel te lezen op zijn persoonlijke Facebookpagina, die inmiddels verwijderd is. Begin september liet hij zich opnieuw vaccineren met Pfizer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Onderaan de voedselketen

Hij voelde zich ‘moreel en intellectueel superieur’ aan ‘antivaxers’ blijkt uit een bericht dat hij plaatste op de dag dat hij zijn eerste prik had gehaald. Hij greep iedere gelegenheid aan om ongevaccineerden aan te vallen. Zo zei Rowe op 7 oktober vorig jaar tegen ongevaccineerden: “Het interesseert me geen reet wat er met jullie gebeurt.” Ook zei hij: “Laat Darwin zijn werk doen.”

Ook was hij er voorstander van om ongevaccineerde verpleegkundigen te ontslaan. Op 18 oktober schreef de politicus op Facebook dat ongevaccineerden ‘onderaan de voedselketen staan’.

Onverwacht

Op de ochtend van donderdag 29 oktober overleed Rowe plotseling terwijl hij zijn hond uitliet. Hij werd gevonden door zijn buren en diezelfde ochtend doodverklaard. Zijn nicht schreef op 2 november op Facebook dat hij ‘vorige week onverwacht is overleden’. Berichten die hij plaatste, gaan momenteel rond op social media.


4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loisss
Loisss
1 jaar geleden

Tsjaa…

Compleetdenker
Compleetdenker
1 jaar geleden

🤣

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Dat heet karma!.. 🤡🧐

Leon
Leon
1 jaar geleden

Natuurlijke selectie.

Back to top button
163
0
We lezen graag je reactie!x