BuitenlandCorona

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft onlangs op zender OTV gezegd dat de Rockefellers, Rothschilds en Morgans het ‘addergebroed’ zijn dat achter terreurgroep IS, het conflict in Amerika en mogelijk ook de coronapandemie zit. Dat schrijft website Memri.

De interviewer reageerde: “Er heerst een conflict in Amerika. Er borrelt iets en je ziet alleen maar het topje van de ijsberg. Wat zich onder het oppervlak afspeelt, is angstaanjagend.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wereldregering

Waarop de Libanese journalist zei: “En de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zitten ook achter IS. Het zijn dezelfde mensen, het addergebroed, de zonen van Rockefeller, Morgan en Rothschild. Het zijn dezelfde mensen. Deze mensen zijn van de wereldregering. Veel mensen praten erover. Het is nu algemeen bekend. Er is een wereldregering. Zij zitten erachter. Zij vernietigen alles. Ze zitten mogelijk ook achter de coronapandemie.”

Dr. Hamade voegde toe dat Libanon naar het Oosten moet kijken, ‘aangezien het Westen duidelijk heeft laten blijken dat ze Libanon zien als proefkonijn’. “In het Westen hebben ze gezegd dat ze ons niet willen. Het Westen heeft tegen ons gezegd dat we niets meer zijn dan proefkonijnen.”

[MEMRI]

5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Dat er een regering komt die de wereld gaat regeren is een kans dat reëel aanwezig is, maar voor dat dit er is zal de huidige regeringen moeten komen vervallen, opgeruimd moet worden,net als een bedrijf die fusioneert tot Een bedrijf en zijn Macht groter word,dat betekent dat de elk land de regie verliest en als deze regeringen de regie verliest aan een wereld regering,dat geen een land meer de zeggenschap heeft over zijn eigen bevolking, dan lijkt het erop dat de huidige regeringen moeten oprotten, dat de huidige regering daar naar toewerken lijkt mij niet waarschijnlijk of ze zijn er niet bewust van, hoe gaat zo,n wereldregering er dan uitzien,en welke legers en politie krijgt dan de taak die dan geheel moeten verschillen van van wat nu het gezicht is,word het een vreedzame wereldleger of een leger met totale regie die van Een moet moet worden geleid zal niet mee vallen om zoiets te vormen,dat gaat nooit zonder slag of stoot en dat de huidige regeringen eraan mee werken is dan ook wel een vraagteken??? maar er word genoeg ermee gespeculeerd .Zij vernietigen alles, hoezo zij vernietigen alles, het is er nog niet eens En waarom die angst wat er nog niet eens is, en hoe het zal verlopen als het er is, dat zij erachter zitten via de corona die een Weg moet bereiden naar deze staat van MACHT. lijkt me dan dat elk land een Proefkonijn is.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Ik ken deze man niet, maar het is wel duidelijk dat het steeds hetzelfde addergebroed is. Ook ben ik het met hem eens
dat er een ondergrondse oorlog woed in Amerika, dat is zo langzamerhand wel duidelijk , ook wie bij het addergebroed hoort …..
. En dat is nu een zwakke plek, steeds meer mensen gaan dit zien…….hoe sneller ellende elkaar opvolgt hoe duidelijker.de zwakke plek …Wat in theorie betekent dat ze aan het verliezen zijn…. Wat ook inhoud dat er nog een paar pittige problemen op de loer liggen de komende tijd..Addergebroed geeft niet zomaar op…

Libertas
Libertas
3 jaren geleden

Held

Een held (mannelijk) of heldin (vrouwelijk) is een bestaand, fictief of historisch persoon die, wanneer geconfronteerd met gevaar en rampspoed of vanuit een zwakke positie, moed en de bereidheid tot zelfopoffering betoont voor een grotere zaak.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Ook deze mening is er een van de vele, waar de namen van dezelfde familie’s worden genoemd.

Er is een kleine groep, die de lijnen voor de totale wereld bevolking heeft uitgezet.

Zit net naar het journaal te kijken, ook het geld wordt gratis behalve voor de belastingbetaler.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x