Homepagina » Buitenland » Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’
libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft onlangs op zender OTV gezegd dat de Rockefellers, Rothschilds en Morgans het ‘addergebroed’ zijn dat achter terreurgroep IS, het conflict in Amerika en mogelijk ook de coronapandemie zit. Dat schrijft website Memri.

De interviewer reageerde: “Er heerst een conflict in Amerika. Er borrelt iets en je ziet alleen maar het topje van de ijsberg. Wat zich onder het oppervlak afspeelt, is angstaanjagend.”

Wereldregering

Waarop de Libanese journalist zei: “En de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zitten ook achter IS. Het zijn dezelfde mensen, het addergebroed, de zonen van Rockefeller, Morgan en Rothschild. Het zijn dezelfde mensen. Deze mensen zijn van de wereldregering. Veel mensen praten erover. Het is nu algemeen bekend. Er is een wereldregering. Zij zitten erachter. Zij vernietigen alles. Ze zitten mogelijk ook achter de coronapandemie.”

Dr. Hamade voegde toe dat Libanon naar het Oosten moet kijken, ‘aangezien het Westen duidelijk heeft laten blijken dat ze Libanon zien als proefkonijn’. “In het Westen hebben ze gezegd dat ze ons niet willen. Het Westen heeft tegen ons gezegd dat we niets meer zijn dan proefkonijnen.”

[MEMRI]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
8 maanden geleden

Dat er een regering komt die de wereld gaat regeren is een kans dat reëel aanwezig is, maar voor dat dit er is zal de huidige regeringen moeten komen vervallen, opgeruimd moet worden,net als een bedrijf die fusioneert tot Een bedrijf en zijn Macht groter word,dat betekent dat de elk land de regie verliest en als deze regeringen de regie verliest aan een wereld regering,dat geen een land meer de zeggenschap heeft over zijn eigen bevolking, dan lijkt het erop dat de huidige regeringen moeten oprotten, dat de huidige regering daar naar toewerken lijkt mij niet waarschijnlijk of ze zijn er niet bewust van, hoe gaat zo,n wereldregering er dan uitzien,en welke legers en politie krijgt dan de taak die dan geheel moeten verschillen van van wat nu het gezicht is,word het een vreedzame wereldleger of een leger met totale regie die van Een moet moet worden geleid zal niet mee vallen om zoiets te vormen,dat gaat nooit zonder slag of stoot en dat de huidige regeringen eraan mee werken is dan ook wel een vraagteken??? maar er word genoeg ermee gespeculeerd .Zij vernietigen alles, hoezo zij vernietigen alles, het is er nog niet eens En waarom die angst wat er nog niet eens is, en hoe het zal verlopen als het er is, dat zij erachter zitten via de corona die een Weg moet bereiden naar deze staat van MACHT. lijkt me dan dat elk land een Proefkonijn is.

Louise
Louise
8 maanden geleden

Ik ken deze man niet, maar het is wel duidelijk dat het steeds hetzelfde addergebroed is. Ook ben ik het met hem eens
dat er een ondergrondse oorlog woed in Amerika, dat is zo langzamerhand wel duidelijk , ook wie bij het addergebroed hoort …..
. En dat is nu een zwakke plek, steeds meer mensen gaan dit zien…….hoe sneller ellende elkaar opvolgt hoe duidelijker.de zwakke plek …Wat in theorie betekent dat ze aan het verliezen zijn…. Wat ook inhoud dat er nog een paar pittige problemen op de loer liggen de komende tijd..Addergebroed geeft niet zomaar op…

Libertas
Libertas
8 maanden geleden

Held

Een held (mannelijk) of heldin (vrouwelijk) is een bestaand, fictief of historisch persoon die, wanneer geconfronteerd met gevaar en rampspoed of vanuit een zwakke positie, moed en de bereidheid tot zelfopoffering betoont voor een grotere zaak.

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Ook deze mening is er een van de vele, waar de namen van dezelfde familie’s worden genoemd.

Er is een kleine groep, die de lijnen voor de totale wereld bevolking heeft uitgezet.

Zit net naar het journaal te kijken, ook het geld wordt gratis behalve voor de belastingbetaler.

Sjazon
Sjazon
8 maanden geleden

Niemand wil een wereldregering. De moslim wil niet geregeerd worden door een christen, de christen niet door een jood, de jood niet door een hindoe, de hindoe niet door een boeddhist, de boeddhist niet door een atheist, de atheist niet door een communist, de communist niet door een moslim, de zwarte niet door de blanke, de blanke niet door de aziaat, de aziaat niet door de zwarte. Daarom dus niet.

Silvio
Silvio
Reactie op  Sjazon
8 maanden geleden

Klopt niemand wil een wereldregering, maar zoals religie wordt ook straks beperkt, NWO wil opgaan in een nieuwe wereldreligie, en dat is de aanbidding van Lucifer.

Willem
Willem
8 maanden geleden

Na Amsterdam zou je denken dat het wel wat op zou klaren maar nee natuurlijk niet, zelfs fietspaden worden nu 1,5 meter en de ambtenaren vinden het prachtig en zijn heel trots op zichzelf. Net als Boa bruinhemden en de te dom om zelf na te denken agenten uiteraard. Wat ik hier al schreef, de grote bedrijven hebben alles al aangepast aan een permanente 1,5 meter “niet-samenleving” middels tegelwerk, vloerbedekking en apart bij gebouwde in en uitgangen en meer controle. Velen doorzien dit smerige spel, geef het confronteren niet op, laat je niet ringeloren, ons leven is al grotendeels naar de donder geholpen om van het verlies van dat beetje lol in het leven nog maar te zwijgen. Velen liggen er wakker van en maken zich kwaad, worden er lichamelijk ziek van en voor wat? Voor een simpel griepvirus. Allemaal leugens en Rutte maar lachen want die weet waar het voor is. Het volgende zal zijn dat de supermarkten leeg raken, bereid je maar voor want dan slaat iedereen elkaar de hersens in om een brood. De generale repetitie heb je gezien met dat hamsteren van w.c. papier, totale gekte, trof voornamelijk mensen met een smartphone, rara hoe kan dat.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Dat is ruimschoots bewezen zelfs. Raar trouwens dat Trump dit niet naar buiten brengt. Hij weet dondersgoed waar en wat en wie het zijn.
Waarom is hij bang??? Want hij zit er al een paar jaar maar er nog niets gebeurd.

Louise
Louise
Reactie op  Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Bas vanStapelberg…… Omdat het dominante corrupte zooitje zo diep overal geïnfiltreerd is en ook nog internationaal.. Dan moet je wel heel veel medestanders hebben, het probleem in Amerika is hetzelfde als hier hele generatie’s narcist ische ego’s die alleen met zichzelf bezig zijn…… Bovendien zal Trump ook wel wat op zn kerfstok hebben, zo houdt t elkaar gevangen……..Reken maar dat Trump precies weet wat er speelt en kiest hij om in leven te blijven….

Bie
Bie
Reactie op  Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

DE STORM KOMT…..

Daaristieweer
Daaristieweer
8 maanden geleden

Wil een kleine maar toch niet onbelangrijke kanttekening plaatsen bij dit artikel. MEMRI IS opgericht door voormalig Mossad-agent. (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Middle_East_Media_Research_Institute ) Als je dan op hun website kijkt wie in de board of Advisors en Directors zit dan snap je waarom zij altijd met sensationele vertalingen komen waarbij Arabieren, moslims en Iraniërs 99/100 als gewelddadig, barbaars, achterlijk en terroristisch worden neergezet.

Heel slim, enige wat deze zionist-terrorists doen is de aandacht verleggen van hun 75-jarige bezetting dmv terreur door de zaak om te draaien dat zij het slachtoffer zijn en continu naar de ander wijzen (omliggende landen) als de “bad guy”. Dit is één van de instrumenten die ze daar voor gebruiken
Dus alles wat van Memri komt heeft een propagandistische, vaak uit de context gehaalde, vertaling.

Misschien handig om dit vooraf te weten.

enki
enki
8 maanden geleden

Hij heeft het over de rockerfellers, morgans enz enz. Maar het gaat veel dieper dan deze idioten. Als we denken dat we er zijn als dit gespuis is opgeruimd heb ik een nieuwsflits. Als je onkruid wil opruimen zal je de diepere wortel eruit moeten trekken. Wordt nog een hele opgave.

Tony
Tony
6 maanden geleden

De grootste fout die de leden van Verenigde Naties hebben gemaakt is om Israel (Judea) na de 2e Wereldoorlog als Joodse staat te erkennen. Naar mijn mening had Jeruzalem toen een neutrale stad moeten worden die voor alle mensen, dus onafhankelijk hun religie, vrij toegankelijk zou moeten zijn. Een soort van niemandsland dus waar wapens verboden zouden moeten worden en waar iedereen gelijk zou zijn.

Dan had er nog de kans bestaan dat zowel de Joodse mensen als de Libanezen (Palestijnen) mensen respect voor elkaar hadden en in vrede hadden kunnen leven. Niet alleen binnen de muren, maar ook daar buiten.

Dat is dus niet gebeurd en zowel de Verenigde Naties als de Joodse mensen die hier invloed op hadden, wisten dat dit uiteindelijk tot confrontaties zou leiden. Ik denk dat dit dan ook een bewuste keuze is geweest om de Palestijnen rechten te ontnemen en te onderdrukken. Tot op heden is het in zowel Israel als Libanon nog nooit rustig geweest en blijven mensen tegen elkaar vechten.

Dat de enorme explosie van vandaag daar mee te maken heeft, zal mij niet verbazen. Dat was geen gewone explosie, ik heb nog nooit zoiets gezien of meegemaakt. Natuurlijk zal het worden afgedaan als een ongeluk en is iedereen onschuldig.

Maar dat hebben wij vaker gehoord. Dat mag u dan zelf invullen!

x

Check Also

vvd

Verkiezingsprogramma VVD: ongevaccineerde kinderen uitsluiten

Eind vorig jaar zei premier Rutte bereid ...

corona

Opgepast: dit zit er in de coronavaccins

Om gebruikers te informeren over hun medicijnen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x