Binnenland

Dit is ECHT gebeurd in ons nationale parlement, waar kijken we hier naar?

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

De Tweede Kamer wilde het niet, maar het kabinet heeft er toch mee ingestemd. Het Europees digitaal identiteitsbewijs gaat er komen en zoals het er nu naar uitziet heeft de Kamer geen middelen meer om invloed uit te oefenen op het eindresultaat.

In een motie riep de Tweede Kamer het kabinet op om er niet mee in te stemmen, maar staatssecretaris Alexandra van Huffelen heeft dit toch gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Debatclub

“Waarom sturen wij dan nog ministers of staatssecretarissen naar Brussel?” vroeg Kamerlid Pieter Omtzigt donderdag tijdens een debat hierover. “Als wij dit niet stoppen, betekent dat dat de regering te pas en te onpas over de Kamer heen gaat lopen bij besluitvorming in Brussel. Dat moeten we niet willen. Dan wordt dit een debatclub, en worden de besluiten elders genomen.”

Veel mensen zijn bezorgd dat de overheid met een digitale identiteit te veel controle kan uitoefenen over burgers.

Democratie is door D66 vermoord

Columnist Marianne Zwagerman schrijft: “De democratie is door D66 vermoord.” Rick van Velthuysen, die samen met Zwagerman de podcast Op z’n Kop! presenteert, voegt toe: “Dit is vandaag ECHT gebeurd in ons nationale parlement. Waar kijken we hier naar?”

Raadslid Ralf Sluijs (Hart voor Den Haag) antwoordt: “Bizar hè. Ongekend waar ze allemaal mee wegkomen.”

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joris
Joris
1 jaar geleden

Het parlement heeft de hoogste macht. Gebruik m dan ook. Deze mevrouw mag nooit meer namens ons spreken en moet dus uit haar functie worden gezet.

Naam:*
Naam:*
1 jaar geleden

ARRESTATIES!!! Maarja… de politie is een groep huurlingen die als leger tegen de mensheid worden ingezet. We moeten het ZELF gaan doen. We moeten een eigen politie en justitie opzetten, want we leven onder een bezettende macht. HET SYSTEEM (DE MATRIX) GAAT ONS NIET HELPEN!!!

Staxx
Staxx
1 jaar geleden

Ik doe er niet aan mee en als ik merk dat ze het achter mijn rug om toch doen, dan ga ik eens even heel erg boos worden.
Maar dit soort debiele drammers met een dubbele agenda moeten zo snel mogelijk weg en daarna opgepakt worden en dat kunnen we alleen bereiken door uitsluitend op rechtse partijen te gaan stemmen en de rest “links” te laten liggen

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

georganiseerde misdaad, of toch een complot

Back to top button
159
0
We lezen graag je reactie!x