Buitenland

‘Orwelliaanse dystopie’: Zo wordt Oekraïne omgetoverd tot groot testlab voor globalistische tools

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Oekraïne staat op het punt het grootste testlab te worden voor onder meer de digital ID, central bank digital currency (CBDC), een sociaalkredietsysteem en zelfs een door kunstmatige intelligentie aangestuurd rechtssysteem. Dat schrijft dr. Joseph Mercola op social media.

De westerse belastingbetaler helpt deze Orwelliaanse techno-dystopie te financieren. Tot 20 oktober 2022 hadden de Verenigde Staten al bijna 100 miljard dollar overgemaakt naar Oekraïne.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Illegale wapens

Oekraïne is ook een ‘testlab voor westerse wapens en slagveld-innovatie’. Er zijn diverse connecties tussen de Amerikaanse overheid, Klaus Schwab van het World Economic Forum en de Oekraïense biolabs, stelt dr. Mercola.

De CIA en het Amerikaanse ministerie van Defensie financieren het bedrijf Metabiota dat in Oekraïne biologische wapens ontwikkelt. De Amerikaanse biolabs in Oekraïne schenden het Verdrag biologische wapens. De ontwikkeling van deze illegale wapens wordt betaald door de Amerikaanse belastingbetaler, benadrukt Mercola.

Hoog tijd

Machtige partijen profiteren van het conflict in Oekraïne en hebben er belang bij dat het voortwoekert. De Biden-familie lijkt daar één van te zijn, aldus dr. Mercola, die het hoog tijd vindt dat de VS hun handen van Oekraïne aftrekken.

Volgens China beschikken de VS over 336 biolabs in 30 landen. Rusland claimt dat het land er meer dan 30 heeft in Oekraïne. Nadat Rusland in Oekraïne op biolabs was gestuit, verwijderde de Amerikaanse ambassade alle informatie over de biolabs in Oekraïne van haar website.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Het zijn allemaal criminelen.
Jammer voor hen, dat de plannetjes steeds meer mislukken.
Dit gaat ze de kop kosten.
Amerika gaat het regelen, let maar op.

Anne
Anne
1 jaar geleden

Ik hoop dat het gewone volk in de Oekraïne op tijd wakker wordt en zien wat er werkelijk gebeurt.

mkl
mkl
1 jaar geleden

“slagveld-innovatie ” […]
🤮

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Laat putin maar sneller dat nazi land aan gort bombarderen,hoe sneller hoe beter.Hij wist al lang dat oekarine het globalistische nazi nest is van de wereld.Deep state zit daar al heel lang al ver voor ex president Bush president was.Obama heeft in zijn periode samen met de Biden clan daar geld ingepompt.GO PUTIN GO KILL ALL THOSE BASTERDS💪💪💪💪🙏🙏🙏🙏

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x