Buitenland

De burgers van de EU zijn in een moeras gesleurd en er is geen weg terug

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!

Woensdag werd in het Europees Parlement gedebatteerd over het jaarverslag van de Europese Centrale Bank. Europarlementariër Gerolf Annemans (Vlaams Belang) had er geen goed woord voor over.

“Dit jaarverslag behoort tot de vele obligate nummertjes die in dit halfrond worden opgevoerd om de instellingen overeind te houden door een blanco cheque uit te delen met de goedkeuring van het Parlement. Even obligaat zijn in dit verslag zinnen verwerkt waarin het Parlement ‘zijn bezorgdheid uit’, dit jaar meer bepaald over de historisch hoge inflatie, die zoveel Europeanen in de misère duwt,” zei Annemans.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onnatuurlijke munt

“Laten we elkaar in de ogen kijken en nagaan waar deze inflatie vandaan komt. Deze inflatie is het gevolg van een geldcreatie waarvan wij dit jaar de tiende verjaardag vieren. De euro is een onnatuurlijke munt, die gecreëerd is om politieke redenen, met louter politieke criteria en tegen de wetenschappelijke vragen in of één muntzone wel geschikt is voor landen en entiteiten die economisch zo ver uit elkaar liggen,” voegde het Europarlementslid toe.

Wurginstrument

“De elite van de Europese Unie, de meerderheid in het Parlement, heeft niettemin volgehouden om meer politieke eenheid te kunnen afdwingen en het begrotings-, het economisch en zelfs het sociaal beleid van de lidstaten te kunnen bepalen. De munt is een wurginstrument van deze eenheidsstaat. Toen deze onnatuurlijke munt begon te destabiliseren, hebt u bij Mario Draghi aangeklopt om koste wat het kost geld in dit systeem te pompen. Nu is er geen weg terug en tracht u met de verhoging van de rente weer greep te krijgen op de situatie,” benadrukte hij.

De burgers van de Unie zijn de slachtoffers van dit verhaal. Uw politieke dromen over een eengemaakt Europa hebben hen in een monetair en economisch moeras gesleurd, aldus Annemans.

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
1 jaar geleden

uitstekend betoog , zo is het en niet anders, de burgers van de eu zijn als het orkerst van de titanic ,we gaan spelend en zingend tenonder en dat gingen we al bij de invoering van de euro

Naam:*
Naam:*
1 jaar geleden

EU = jezuïetenorde = Khazariaanse maffia.

Marcow
Marcow
1 jaar geleden

De weg terug is op 11 maart lieve mensen.
Laat visueel je stem zien.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Nou, daar heeft Annemans een punt! De euro is een dramatisch wangedrocht en de veelvraat: Europesche Unie heeft ons armer en afhankelijker gemaakt.
Onze welvaart en zelfstandigheid hebben we opgeofferd aan de zuidelijke potverteerders, die nog steeds de handen boven het hoofd worden gehouden.
Nu het kalf bijna is verdronken, vragen ze Scandinavië om deel te gaan nemen in de Euro.
Die lachen zich slap!
Denk je dat zij Gekke Henkie zijn en hun welzijn opofferen voor ons jarenlange wanbeleid?
Wij, als Nederland moeten uit de EU stappen en weer ons eigen beleid gaan bepalen met hooguit handelsbelangen.
Zo kunnen wij ons land weer leefbaar maken, zelfvoorzienend met eigen regels.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x