Homepagina » Mens en Dier » ‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’
van haga
Foto: Wybren van Haga (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich donderdag achter het spreekgestoelte van de Tweede Kamer. “Nederland zit vol met dikke burgemeesters die strijden om wie zich het best aan de coronamaatregelen houdt. Ongekozen bestuurders die met grote bogen om elkaar heen lopen en zich tooien met zo groot mogelijke mondkapjes, als pauwen in een paringsdans, vastberaden om de ander te laten zien hoezeer zij deugen,” zei hij tijdens het coronadebat.

“Ondertussen hebben weldenkende mensen hun normale leven weer opgepakt. We zijn niet bang meer en we geloven de coronamodellen van het RIVM en de fabeltjes van het kabinet over de derde golf en de Britse variant niet meer. De leugens zijn ontkracht, onwaarheden zijn ontmaskerd en het falen van dit kabinet ligt open en bloot op straat,” aldus Van Haga.

Hij zei dat de politieke elite er ook niet meer in gelooft. “In Parijs worden voor diezelfde mensen die het volk knechten, coronavrije diners georganiseerd met kaviaar en champagne. In Nederland doen onze leiders alleen voor de camera een mondkapje op en vieren ze hun bruiloft gewoon in oude stijl. En de ministers van Volksgezondheid en Justitie eten iedere week vrolijk samen met 50 burgemeesters hun buikje vol tijdens het Veiligheidsberaad in Utrecht, waar gezellig gekeuveld wordt over welke vrijheidsberovingen ze nu weer aan het volk zullen opleggen,” sprak Van Haga.

Ontsla deze falende minister van Volksgezondheid

Het FVD-Kamerlid haalde ook fel uit naar de coronaminister. “De Jonge zette laatst een half miljoen Nederlanders weg als wappies en hij zei dat hij ons geluid in de Tweede Kamer gevaarlijk vindt voor de volksgezondheid. Woedend nam hij mij hier de maat na een vraag over de bijwerkingen van vaccinaties om vervolgens lijdend aan statisticitis met de staart tussen de benen te stoppen met AstraZeneca vanwege bijwerkingen. Bijwerkingen die hij eerder nog bagatelliseerde als nepnieuws,” zei Van Haga.

“Deze minister gokte op de verkeerde vaccins, ontkende de bijwerkingen, zwabberde met betrekking tot het vaccineren en heeft nu tot overmaat van ramp AstraZeneca voor mensen onder de 60 jaar stopgezet, omdat dit vaccin een ernstige vorm van trombose kan veroorzaken,” vervolgde hij.

“We zitten nog steeds midden in een crisis, niet door een virus, maar wel door het catastrofale beleid van deze minister,” benadrukte Van Haga. Hij deed een oproep aan premier Rutte: “Dit is het moment om leiderschap te tonen. Ontsla deze falende minister van Volksgezondheid.”

Beste speech

Neuroloog Jan Bonte was zo onder de indruk van het optreden van het Kamerlid dat hij op Twitter schreef: “Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar.”

“Na deze speech stonden alleen de schoenen van Hugo de Jonge nog in de Tweede Kamer. Zelf is hij als een losgelaten ballon het raam uitgevlogen,” voegde hij toe.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
25 dagen geleden

Van Haga for president!

Klabaut ipp
Klabaut ipp
Reactie op  John
25 dagen geleden

Nee, van Haga zeker niet for president. Er wordt beweerdt dat hij ook behoort tot de marionetten-kliek en dat deze wolf in schaapskleren is maar voor 1 opdracht op deze positie neergezet, namelijk om de kritische denker achter zich te krijgen en daarmee op een dwaalspoor te zetten. Hij roept heel veel, maar benoemd niet de misdaad die begaan wordt. Dat is de bevolking laten denken dat virussen besmettelijk zijn, zo word er ook gezegd. Die berwering is ooit opgezet door de farmaceutische industrie. Wel met de nodige op onwaarheden gestoelde onderbouwing om het er zo waarheidsgetrouw uit te laten zien. Lees Pasteur, Bechamp, Lanka, germ-theory, terrain-theory.

JoeRi
JoeRi
Reactie op  Klabaut ipp
25 dagen geleden

Waarom krijg ik bij dit soort commentaren altijd het gevoel dat dit soort controlled oppositie betogen worden geroepen juíst om kritisch denkers op een dwaalspoor te brengen? Dit soort berichten maken het er naar dat het laatste restje hoop en strijdlust uit de wappie word gezogen , vind het bijzonder lijken op een manier om de kritisch denker monddood te maken en ik word er moe van ..Van Haga kan nu eenmaal niet de vinger excact op de zere plek leggen want loopt daarmee het risico weggezet te worden als complotdenker en verliest dan alle geloofwaardigheid, maar mijn vertrouwen heeft hij !!

Rob
Rob
Reactie op  JoeRi
25 dagen geleden

Waarom je daar zo’n gevoel bij krijgt? Omdat er wel een kern van waarheid in zit. Binnen de politiek zelf is het puur om de oppositie te doen. Er wordt al jaren gezegd dat zowel de coalitie als de oppositie in de zakken zit van dezelfde ‘eigenaren’. Het punt is dat je je niet afhankelijk van een politicus moet opstellen. Als je dat wel doet dan werkt oppositie hetzelfde als de coalitie. Partijen zijn er immers om stemmen te winnen, het volk te verdelen en de mond te snoeren. Zieltjes winnen is misschien de beste verwoording. Het gaat hem uiteindelijk niet om politiek en politici die elkaar bestrijden, daar heb je geen voedsel door op tafel of een dak boven je hoofd. Sterker nog, dat wordt intussen allemaal afgebroken, beperkt enz. Ookal heeft van Haga gelijk in het politieke debat, ze hebben het nooit over oplossingen waar je woonsituatie door verbetert, je inkomen op peil komt waardoor je fatsoenlijk voedsel op tafel blijft houden enz. Ze hebben het alleen steeds over zaken die over vermaak gaan en waar je straks een vaccinatiepaspoort voor nodig hebt. Maar ze hebben het nooit over de basisbehoeften die een recht voor iedereen zijn en hoe je die goed verzorgt. Iedereen zou gewoon elk vermaak, aangeboden door welk bedrijf dan ook die er een vaccinatiepaspoort voor wil zien, moeten boycotten. Moet je eens opletten hoe die bedrijven in paniek raken. Zij hebben ONS nodig om overeind te blijven, wij hebben hen niet nodig om overeind te blijven. Maar daar gaat het dus om: je basis behoften en je basis rechten. Daar vallen vanzelf de lichamelijke integriiteit, het recht op zelfbeschikking, het recht op eigen mening of gedachte enz onder. Wie zich moet vermaken staat niet in zijn eigen leven en maakt dan ook niets van het leven mee.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Klabaut ipp
25 dagen geleden

Ik ben je eens dat er steeds wordt ontweken waar het feitelijk aan mankeert. De misdaden en de mogelijke vervolging zijn steeds gemeden. De WHO en de VN. Machtsconcentraties, machtsmisbruik, manipulatie op wereldschaal. De nauwe verbanden met de EU en globalisatie. De betrokkenheid van China, en de invloed van de CCP op het leven in Nederland. Economische infiltratie van de CCP. Het zijn wellicht ongemakkelijke onderwerpen voor de volksvertegenwoordiging, maar de Nederlandse burger wordt ongeïnformeerd gehouden. Dat is onvergeeflijk. Dit is ook de blunder van de pers, die slechts nog gepolariseerde boodschappen weer geeft, gemakkelijk en oppervlakkig. Dit ten nadele van diegenen die wel echte informatie zoeken.
Steeds is de aandacht afgeleid geweest door anderen in de arena te zetten. Trump, BLM, Russiagate, demonstratie rellen, etc.. Maar waar het echt om gaat, onze autonomie en zelfbeschikking van de Nederlander, komt niet ter sprake.
Heel fundamenteel voor de toekomst van de Nederlandse burger op dit moment.

densie
densie
Reactie op  Herman de Graaf
25 dagen geleden

niet alleen Nederlanders…gewoon ALLE mensen op Aarde…
Gaan en staan….hoogsteigen weg gaan…Zelfbeschikkingsrecht…

namaste

Eric
Eric
Reactie op  Herman de Graaf
25 dagen geleden

Nou en dat is nou precies wat er mis is in het politieke systeem. Het niet durven te benoemen,al zegt van Haga veel.
Het enige wat je de hele dag hoort in het nieuws is “ik ben bezorgd”, “ik maak mij zorgen over”,
Als je bezorgt bent,doe er dan wat aan. Maar ga niet zitten draaikonten.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Klabaut ipp
25 dagen geleden

ALLE PARTIJEN behoren tot de marionetten-kliek. ALLE PARTIJEN zijn ooit opgericht door vrijmetselaars etc. Zij zitten daar enkel voor zichzelf en hun ‘Baas’, en echt niet voor de gewone man die zich in alle bochten moet wringen om een beetje fatsoenlijk door het leven te komen. Al dan niet met of zonder gezin. Het wordt dan ook tijd voor een FATSOENLIJKE overheid!!! IK stem al niet meer sinds 2002, (en het bevalt mij prima!) niet op de nationale verkiezingen, en ook niet op gemeentelijke/provinciale verkiezingen want die zijn het verlengstuk van de overheid!!

Dave
Dave
Reactie op  Klabaut ipp
25 dagen geleden

Sorry maar jij bent geradicaliseerd op vreemde wijze. Omdat van Haga niets zegt over virussen die naar algemeen gebruik zijn wat ze zijn, is hij een wolf in schaapskleren met zelfs een opdracht. Ik geloof er niks van. van Haga opereert gewoon vanuit het feit dat het virus wel bestaat maar minder schadelijk en dodelijk is dan wordt weergegeven via diverse bestuursorganen. Hij is zelfs van mening dat de maatregelen niets meer een een virus vandoen hebben. Daar is niks mis mee. Dat virussen bestaan is algemeen aanvaard. Door deze verdeel en heers reactie van jou ben ik eerder geneigd om te denken dat jij een trol bent of een onderdeel van de controlled opposition.

Locke
Locke
Reactie op  Dave
25 dagen geleden

Dat virussen bestaan is algemeen aanvaard, en Klabaut is geradicaliseerd jij bent de leukerd van de dag.

Dave
Dave
Reactie op  Locke
25 dagen geleden

Neen virussen zijn algemeen aanvaard. De consensus is dat virussen bestaan. Dat is een feit. Daar moet van Haga dus mee werken. Of virussen nu wel of niet bestaan heeft als zodanig weinig met het werk van van Haga van doen of denk jij dat als van Haga daar gaat staan vertellen dat virussen helemaal niet bestaan hij andere partijen mee gaat krijgen in de 2e kamer. Dat is nu al lastig en zeker als hij ook nog eens het bestaan van virussen gaat ontkennen. Dus wordt even wakker man. Het is een nutteloze reactie. Jij zou dus in zo’n situatie in de 2e kamer gaan uitleggen dat virussen niet bestaan… koek koek….

Locke
Locke
Reactie op  Dave
25 dagen geleden

Jouw geloof in het spel is koek koek in het kwadraat, De tijd zal je leren wie hier werkelijk de Showmasters zijn.

Joop
Joop
Reactie op  Dave
25 dagen geleden

Visussen bestaan niet, we worden al een eeuw bedonderd.

https://thebigvirushoax.com/viruses

https://andrewkaufmanmd.com/sovi/
Algemeen aanvaard wil niet zeggen dat het een feit of 100% zekerheid is.
500 jaar geleden dachten ze dat de aarde plat was (gek genoeg heb je nu weer een groep halve zolen die dat denkt).
Maar nu weten we beter.

Dave
Dave
Reactie op  Joop
25 dagen geleden

Of virussen wel of niet bestaan in totaal niet van belang op dit moment. Op dit moment is er in de wetenschap 99,9 % consensus over virussen. Het doel is nu die idiote maatregelen zo snel mogelijk op te heffen. Van Haga zou er niks mee bereiken om in de 2e kamer te gaan brullen dat virussen niet bestaan. Dat is een discussie voor later. Die discussie heeft in dit geval en in dit tijdsbestek totaal geen zin.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Dave
25 dagen geleden

@Dave. Dat zie je toch verkeerd. Wanneer er een uitgangspunt is dat niet goed is, klopt alles wat daarna komt ook niet.

Dat betekent dat wanneer er maatregelen genomen zijn op een verkeerde analyse of feiten die geen bestaansrecht hebben, er dus maar op los gefantaseerd wordt. Dat is dus geen discussie voor later, die discussie had begin vorig jaar al gevoerd moeten worden. Niet alleen de discussie, maar ook had dit door onze regering wetenschappelijk benaderd moeten en dat is niet gebeurd.

Hieruit blijkt dat er heel andere belangen meespelen. Het is 1 groot toneelstuk om mensen de duimschroeven aan te draaien. Het past allemaal in het plan dat de elite van de wereld met de mensheid voor heeft en dat is niet veel goeds.

De maatregelen zijn dus uit de duim gezogen en hebben geen bestaansrecht. Die moeten dus wel zo snel mogelijk de wereld worden uitgeholpen, dat zullen veel mensen hier wel met je eens zijn.

Wat van Haga betreft, wanneer je het beestje niet bij zijn naam noemt, blijf je achter de feiten aanlopen. Wat dat betreft stelt van Haga mij teleur en wat de reden daarvoor is weet ik niet. Het is wel zo dat volgens het plan van Rockefeller Lockstep 2010, alle politici onder druk zijn gezet en indien dat bij de FVD ook gebeurd is, dan kan dat de verklaring daarvoor zijn.

Zie Rumble: Prophetic vision: THE SNAKE OF THE CABAL IS ALMOST CUT IN HALF

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  serieuze aangelegenheid
25 dagen geleden

Dave heeft een punt. Als jezietdat de 2e kamer zich al een jaar onder hypnose bevindt moet je dat vraagstuk laten in een debat tussen virologen voor en tegenstanders. Ik volg je helemaal hoor. Ook Rockefeller lockstep ed en dan nog te denken van een boek van Satan Klaus uitgebracht in juni vorig jaar. By likktmij dat het schrijven van een boek wat langer duurt dan 3 maanden. Maar wat is er in godsnaam voor nodig om mensen te laten inzien dat sarscov2 qua mortaliteit hetzelfde dan wel minder in dan een zware influenza. Het is beslist geen Ebola waar mensen gewoon massaal dood in de goot liggen. Ondertussen blijven alle mensen getrouw alle maatregelen uitvoeren. Onbegrijpelijk als je het mij vraagt. Waneer zet 80% van onze medelanders eens voor 1week de televisie uit, face nappy af en gooien winkeliers en horeca hun zaken massaal open zonder beperkingen. Waneer komen alle ouders in opstand door hun kinderen massaal twee weken thuis te houden of langer totdat scholen ophouden met all maatregelen toe te passen welke gewoon gelijk zijn aan kindermishandeling? Als je dit scenario twee jaar geleden had geschetst op een verjaardags feestje had men je per direct gedwongen laten opnemen in een psychiatrische kliniek for sure!
Alleen gezamenlijk krijgen we de maatregelen uit de maatschappij. Maar zoals de zaken er nu voor staan lijkt dat een utopie. Dus elk parlementslid die zich uitspreekt tegen deze fascistische maatregelen moeten we koesteren. Ondanks dat we weten wie er allemaal achter zitten en op welke plekken. Wybren zelf is “schoon” daar durf ik mijn leven om te verwedden.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Crazyworldupsidedown
25 dagen geleden

De intenties bij van Haga zijn goed, daar twijfel ik niet aan. Maar wanneer hij de kennis zou hebben die ik inmiddels heb vergaard en die openlijk zou uitspreken, dan is de pandemie heel snel ten einde. Dat is maar wat ik bedoel.

Virologen als van Dissel en Koopmans zijn geen echte virologen. Zij zijn marionetten van de WHO, dus daar heb ik al helemaal geen vertrouwen in. De virologen die het wel goed bedoelen komen niet aan het woord en worden niet gehoord, denk aan Stefan Lanka. Maar dat staat allemaal beschreven in het plan van Lockstep 2010. Daarom zou Wybren dit maar eens gaan bestuderen, dan heeft hij een idee wat er hier aan de hand is.

Ga er maar van uit dat ook EBOLA uit hetzelfde laboratorium komt als Covid-19 en als biowapen is ontworpen.

Joop
Joop
Reactie op  Dave
25 dagen geleden

Mee eens dat heeft nu ook geen zin, maar het is wel heel belangerijk dat de 99,8 oveleveingkans op cor.. ehh de griep naar voren komt.
Anders komen we nog nergens.
Maar ik hoor deze Van Haga ook over *vaccineren* dus eigenlijk snapt hij er ook geen reet van, waarom vaccineren als er geen pandemie is? alle IC’s zijn zo goed als leeg, verklaar dat maar eens.
Dus of een *virus* bestaat is zeker wel belangerijk, want dit is de deur die miljoenen mensen gevangen houd in eindeloze maatregelen.
Geen virus is geen noodzaak tot vaccineren en noodmaatregels, reisbelemmering, vacspaspoorten, mondkapjes enzovoort. Kijk maar hoe 1 leugen de wereld op slot gooit en de mensheid terug in de tijden van de inquisitie zet.
De brandstapels voor niet gevaccineerden zijn misschien ook niet heel ver weg.
Want wij zijn een *besmettings gevaar* voor de gevaccineerden die een *vaccin* hebben gehad.. is dat logisch of waanzin.
Van Haga en de FvD krijgen ook nooit meer mijn stem, ik stem bij deze ook nooit meer.

hans
hans
Reactie op  Dave
21 dagen geleden

Virussen bestaan, alleen dat corona virus NIET!

Tom
Tom
Reactie op  Klabaut ipp
25 dagen geleden

Nee, van Haga is (nog) niet controlled opposition, juist het beweren ervan is bedoeld om verwarring te zaaien. van Haga heeft het al ‘ns duidelijk gezegd: ik geloof niet in complotten, maar ik geloof wel in machtsmisbruik, in perverse belangen en incompetentie. En dat brengt ie nu in de 2de kamer steeds naar boven. Dat doet hij zeer goed.

Sleen
Sleen
Reactie op  Tom
25 dagen geleden

Beste Tom, je omschrijft hier zelf de precieze definitie van controlled oppostion. Hij schopt tegen alle leugens en onwaarheden aan. De meesten denken dan, mooi en terecht. Maar hij doet dat binnenin de leugen van de germ theorie. Zolang hij hier niet over begint, voldoet hij optimaal aan deze definitie.

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  Tom
25 dagen geleden

Hij is zelf geen voorstander van vaccinatie, maar als mensen perse dat prikje vrijwillig willen nemen -zoals de jaarlijkse griepprik- dan moet eenieder die afweging maken. Wybren is pertinent tegen verplichte vaccinatie en tegen de op handen zijnde testmaatschappij

Baropelo
Baropelo
Reactie op  Klabaut ipp
25 dagen geleden

Regeringen overal te wereld zijn er niet voor het volk dat is ook nooit geweest ,de kamerleden geen uitgezonderd het zijn acteurs die hun script krijgen uitgedeeld door hen achter de schermen die alles op deze aardkloot sedert mensheugenis bestieren,de waarheid zit in je die voel je,gebruik je guts je hebt ze niet voor niets.

prov
prov
Reactie op  John
25 dagen geleden

Hij is het ook, indien de echte stemmen geteld zouden worden.

wolfje168
wolfje168
25 dagen geleden

Op staande voet ontslaan deze narcist. Meneer de zelfvoldane, incapabele onderwijzer had nooit voor deze functie in aanmerking mogen komen.

salvar
salvar
Reactie op  wolfje168
25 dagen geleden

hij staat er wel jan met de korte achternaam.

D.R. V S D C D B
D.R. V S D C D B
Reactie op  wolfje168
25 dagen geleden

Hola:

Perdóname ¿waarom moet het vroegere beroep van deze man gebruikt worden?

De feiten waarop de politieke figuur door de h. Van Haga wordt aangepakt, slaan op zijn incapabele functie als minister … en niet op zijn job (weet niet eens of hij ze heeft uitgeoefend, misschien was hij niet slecht en diploma als onderwijzer. ¿Niet?

Allicht – en dat is de vrijheid doe ik me gun, mijn instinctief aanvoelen – is hij niet afgestudeerd in het Vrije Onderwijs. Noch bezield door de Waldorfpedagogie, bvb.

Bueno … ik ga ervan uit dat u me begrijpt en dat u niet één beroepsgroep viseerde. Ook ik maak soms nog die fout.

12:45

¡Tashi Delek!

salvar
salvar
Reactie op  D.R. V S D C D B
25 dagen geleden

twee onderwijzers die niet capabel zijn?
wel toevallig.
twee onderwijzers die de dienst uitmaken hoe jij moet springen.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
25 dagen geleden

Wat mij betreft kan Wybren zo meteen ook markje vervangen.
markje, het jongetje dat voor iedere oplossing een probleem heeft.

Tiny
Tiny
Reactie op  Rob Bentvelzen
25 dagen geleden

Dat kan hij heel makkelijk heel veel lof voor Wibren van Haga

Emphyrio
Emphyrio
25 dagen geleden

Hoppa en wat gaan alle nep kranten hiervan overnemen? Niks natuurlijk, build back BAGGER! Blijf ontkennen MSM, ik koop jullie rotzooi toch niet.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

Blij dat ik op van Haga heb gestemd..

Arnold
Arnold
Reactie op  Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

Mijn vrouw en ik ook. Goed zo Wybren.

Elske
Elske
Reactie op  Arnold
25 dagen geleden

Wij onze hele familie ook

dna
dna
25 dagen geleden

Wat een vertoning die anderen met hun meest bizarre interupties. Overduidelijk verraad

Kavé
Kavé
25 dagen geleden

Een topspeech van Wybren
Ga zo door FvD 👍👍

Christien
Christien
25 dagen geleden

Goed zo Wybren.

Ga door, wij staan achter je.

Het is tijd dat de blinden gaan zien en de doven horen.

Een groot deel van de Nederlanders nemen samen met jou het voortouw.

NN Nieuw Nederland staat in heel Nederland op.

Ondernemers STA OP .
schoolbesturen STA OP.
zorginstellingen STA OP.

Elk weldenkend mens STA OP.

Laat je mondkapje thuis, het doet je geen goed.

Toon je allermooiste glimlach EN LEEF.

Laat onzinnige opgelegd regels los.

Storm
Storm
Reactie op  Christien
25 dagen geleden

We staan op en willen dat ook laten zien door binnenkort door heel Nederland met een grote kolonne auto’s te gaan rijden als protest tegen de coronamaatregelen. Het is de bedoeling dat we vanuit elke provinciestad starten en dat zoveel mogelijk mensen zich bij ons aansluiten. Het is hierbij de bedoeling dat we ook de wat kleinere plaatsen bezoeken. Het valt mij steeds vaker op dat mensen eigenlijk niets weten over de achtergronden van deze plandemie. Wie wil helpen dit te realiseren en te organiseren?
Opstaan. Opstaan. Opstaan. Opstaan. Nu het nog kan.

Elske
Elske
Reactie op  Storm
25 dagen geleden

Wij willen helpen

salvar
salvar
Reactie op  Storm
25 dagen geleden

zodra ik hoor wanneer rij ik mee.

Artemis
Artemis
Reactie op  Storm
25 dagen geleden

Ik doe ook mee. En denk nog meer hier vandaan. Hebben een groep die steeds groter wordt tegen al deze onzin. … Hoe komen wij aan datum en tijd?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Christien
25 dagen geleden

Helemaal mee eens..En DOE het voor de toekomst van de kinderen !!

Elske
Elske
Reactie op  Joyce Ramgatie
25 dagen geleden

👍👍

ster
ster
25 dagen geleden

Wybren van Haga is behoorlijk wat ruiten daar aan het ingooien. Prachtig! Ga zo door.

Annette
Annette
25 dagen geleden

Ik heb eerst het stukje gelezen en toen het filmpje gezien van Wybren van Haga. Meer dan geweldig! Ik dacht bij de laatste keer, toen hij Hugo de Jonge het vuur zo aan de schenen legde, dat hij maximaal had gepresteerd. Maar…. hij kan nog beter. Hij zet het kabinet, met in de eerste plaats de falende minister van Volksgezondheid en de burgemeesters totaal voor gek. Wat ben ik blij dat ik dit jaar ook weer heb gestemd op deze partij. Oorspronkelijk had Geert Wilders mijn sympathie, maar door zijn opstelling t.o.v. corona ben ik daarmee gestopt. Wat is het jammer dat Forum niet 20 zetels heeft kunnen bemachtigen. Helaas, als ik om mij heen kijk, zie ik voornamelijk blatende schapen, die nog steeds het goede van alle maatregelen zien. Als ik in de supermarkt loop, ben ik de enige ZONDER mondkapje. Af en toe word ik zelfs op een agressieve manier aangesproken, ondanks het feit dat ik het speciale uitzonderingskaartje zeer duidelijk opgespeld heb. Ik word er zo moedeloos van, maar ik geef NOOIT op.

salvar
salvar
Reactie op  Annette
25 dagen geleden

misschien hadden ze wel 20 zetels weten wij veel?
liegen en jatten is de elite niet vreemd.

Joop
Joop
Reactie op  Annette
25 dagen geleden

Ik heb nooit een monkapje gedragen in een supermarkt en winkels die dit wel eisen negeer ik – ik heb geen uitzondering en zal hier ook niet over liegen.

Nee is nee bij mij, ik heb het RECHT om vrij te ademen en NIEMAND ontneemd mij dat recht.
Het moet afgelopen zijn met dit onmenselijke gedrag, als 90% van de mensen slaapt moeten ze zelf weten maar ik ga niet mee in de massa hysterie en onwetendheid.

En voor de jaarlijkse GRIEP hebben we nooit miljoenen mensen in lockdown gegooid of maskers laten dragen dus nu is dat ook waanzin.

https://1776reloaded.org/joomla30/images/GOVID_1984/107077573_10158526726122959_4430892863056530040_n.jpg

Elske
Elske
Reactie op  Joop
25 dagen geleden

Wij ook niet geen muilkorf en alle andere zoals afstand geen bezoek doen we niet aan mee, tot nu toe nergens geweigerd en als ik ergens word geweigerd kom ik er nooit meer .

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x