CoronaBuitenland

Hierom spelen gedragspsychologen een cruciale rol bij de grote klimaathoax, net als tijdens corona

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

“Wij pleiten vanuit expertgroep psychologie en samenleving om urgentie, risicobesef en draagvlak voor verandering bij mensen te meten over klimaat. De methodiek die gebruikt is bij corona, kan hiervoor gebruikt worden,” zei hoogleraar ontwikkelings- en motivatiepsychologie Maarten Vansteenkiste van de Universiteit Gent in het tv-programma Terzake.

“Waarom zou de overheid de mening van de mensen moeten veranderen? Psychologen dienen niet om de mensen te helpen manipuleren door de regering. De overheid moet luisteren naar de mensen,” reageert advocaat Michael Verstraeten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Psycholoog Steve Van Herreweghe zegt: “Dit heerschappij noemt zich motivatiepsycholoog bij veranderingen. Door de staat betaalde Agendapsycholoog bij grootschalige totalitaire misleiding en kaping, dekt meer de lading. Er is geen klimaatproblematiek, er is een pestproblematiek, en de burgers zijn niet verantwoordelijk, maar het slachtoffer.”

Ga weg

Het Vlaamse parlementslid Sam van Rooy zegt tegen Vansteenkiste: “Ga weg.”

“We zien hier dezelfde systemen om de angst te verhogen in de samenleving zoals bij corona voor een fenomeen waar de mens amper of geen grip op heeft,” stelt huisarts Frank Peeters vast.

Data-analist Cees van den Bos wijst erop dat ook bij de grote klimaathoax gezond verstand onder de burgers de grootste bedreiging is. “Om die reden spelen de gedragspsychologen een cruciale rol, net als tijdens corona.”

“Motivatie was een groot succes. Het sleutelwoord was Coronaboete, politierepressie de methodiek om regels af te dwingen waar iedere geïnteresseerde leek van kon ontdekken dat het op machtswellust gebaseerde gekkigheden waren. Niet evalueren maar introduceren: de Klimaatboete!” schrijft arts en epidemioloog Luc Bonneux.

Aap komt uit de mouw

Ook te gast aan tafel: Valerie Trouet. “Om onder twee graden te blijven, gaan we technologie om koolstofdioxide uit de lucht te halen nodig hebben. Maar die staat nog nergens. We moeten sowieso van fossiele brandstoffen af. Want hoe minder uitstoot in de lucht, hoe minder je er moet uithalen,” zei ze.

Saillant detail: dr. Trouet is Scientific Director van het Belgian Climate Center en columnist van de krant De Morgen.

Advocaat Verstraeten: “Deze mevrouw is een expert in bomen en bossen. Er bestaat volgens haar nog geen technologie die CO2 uit de lucht haalt. Wel, die bestaat wel: bomen met name. Maar dan komt de aap uit de mouw: er moet nog heel veel geïnvesteerd worden! In experts in bomen uiteraard.”

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ludger
Ludger
9 maanden geleden

Vergeet Osama bin Laden, dat was een knuffelterrorist vergeleken met het WEF. Angst zaaien is hun wapen.

Jan.
Jan.
9 maanden geleden

Knettergek zijn die mensen die de zelfde methodiek gaan uitvoering als corona.

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Ik leef NU,ben dat gezeik allemaal spuugzat,Jetten n Frans timmermans .greetje Thunberg,etc etc,het leeft en vliegt erallemaal op los,nou ik laat het in die zin ook allemaal los” fuck-them”!!! Het is een grote gore Verdien-en-intimidatie-modus,uiteindelijk worden we allemaal gekist,Allemaal, Huppatee mensen ,Cheers!!

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Schijnbaar wordt er te weinig gebeden,zo zie je maar dat religie in deze ook geen oplossing is cq biedt,”dhr” zit al jaren vast in een file,er is weinig zicht op het retour komen…….op den aardkloot…..

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x