Buitenland

Boem! Bedrijf achter digitale vaccinpaspoorten gelinkt aan prominente nazifamilie

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Polly St. George, beter bekend als Amazing Polly, heeft een video gemaakt over haar onderzoek naar Entrust, een bedrijf dat onlangs een deal heeft gesloten met de Britse overheid voor de levering van vaccinpaspoorten.

Polly ontdekte dat de familie die het bedrijf bezit niet alleen naziwortels heeft, maar ook een hele prominente nazifamilie is. Het gaat hier om de familie Quandt. Günther Quandt deed grote zaken met de nazi’s: zijn Deutsche Waffen- und Munitionsfabriken, indertijd één van de grootste wapenfabrikanten in Duitsland, verdiende goed aan de Duitse herbewapening.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Günthers tweede vrouw, Magda Ritschel, hertrouwde met Joseph Goebbels, waarna ze wereldbekend werd als Magda Goebbels. Adolf Hitler trad op als getuige bij het huwelijk, dat werd voltrokken op een landgoed van Günther Quandt. Beide families raakten nauw met elkaar verweven.

Ze wisten hun straf te ontlopen

In 1933 sloot Günther zich officieel aan bij de nazipartij en mocht hij slavenarbeiders inzetten. Hij zette meer dan 50.000 oorlogs- en concentratiekampgevangenen aan het werk in zijn fabrieken. Eén van de fabrieken had zelfs een eigen concentratiekamp en executieplaats.

Het einde van de Tweede Wereldoorlog had weinig effect op de familie Quandt. Hoewel er meer dan genoeg bewijs was om de familie te vervolgen, wisten ze hun straf te ontlopen.

Deutsche Bank, BMW

Günthers zoon Herbert kaapte in 1960 met behulp van Deutsche Bank BMW weg voor de neus van Daimler-Benz, waar hij nota bene commissaris was. In datzelfde jaar trouwde hij met Johanna Bruhn, tot haar overlijden in 2015 grootaandeelhouder van BMW en één van de rijkste mensen van Duitsland. Het stel kreeg twee kinderen, waaronder Susanne Klatten, de rijkste vrouw van Duitsland.

De familie kocht het bedrijf Entrust in 1987. Uitgerekend dit bedrijf gaat nu digitale vaccinpaspoorten leveren aan Groot-Brittannië.

4.6 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bibi
Bibi
2 jaren geleden

Tja het bloed kruipt waar het niet gaan kan . . . . . .

Er wordt toch niets mee gedaan!
WOIII is al heel lang bezig
De nazi’s zijn niet terug van weg geweest maar NOOIT weg geweest

En de schapen willen het niet zien

Annette
Annette
2 jaren geleden

En zo zie je maar weer…. de nazi’s zijn NOOIT weggeweest! Het past ook precies in het beeld, dat wij inmiddels hebben van ALLE criminele globalisten, die NOG het wereldbeeld bepalen.
Maar… er beginnen gelukkig steeds meer scheuren te ontstaan. En als er maar genoeg scheuren zijn, dan stort het hele frauduleuze bouwwerk in elkaar.
Zum kotzen, als je hier weer leest dat zo’n nazistisch bedrijf zo’n opdracht binnenhaalt. Nu moet ik wel zeggen, dat ik mij niet kan voorstellen, dat een fatsoenlijk bedrijf met een fatsoenlijke directeur en raad van bestuur überhaupt aan zoiets zou willen meewerken. Doe je dat WEL, dan ben je net zo’n grote klootzak als alle anderen, die meeheulen met de vijand.
En ofschoon wij vele vijanden hebben (inmiddels dus ook gevaccineerde mensen die opgeroepen worden om ONS aan te vallen waar ze maar kunnen), ga ik er nog steeds van uit, dat wij met MEER zijn.
En als dan straks veel gevaccineerde mensen uitvallen door ziekte of erger, dan gaat de wereld er voor ONS weer wat zonniger uitzien.

Marie
Marie
2 jaren geleden

Heden ten dage…75 jaar na dato…een realiteit:

Auschweis bitte!!!!

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Dan zullen ze net als de farmacie flink pieken gaan verdienen. Massa plus monopolie en kassaaaaaaa. De regeringen zullen ook wat kruimels en beloftes krijgen.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x