CoronaBuitenland

Dit zei de nieuwe premier van Nieuw-Zeeland over ongevaccineerden

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Chris Hipkins is benoemd tot opvolger van de aftredende premier Jacinda Ardern, die afgelopen week haar vertrek aankondigde. De 44-jarige Hipkins was de enige kandidaat en gaat de regering van Nieuw-Zeeland leiden.

Hij zei zich te zullen focussen op het herstel van de economie na de coronacrisis en wil daarnaast de toenemende criminaliteit aanpakken. Hipkins, de huidige minister van Onderwijs, wordt ‘geroemd’ voor de manier waarop hij het coronavirus aanpakte.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Naar buiten jagen

In juli 2021 waarschuwde de toenmalige coronaminister dat de overheid actief zou gaan zoeken naar mensen die nog geen coronavaccin hadden gehaald.

“Ik denk dat we ons begin volgend jaar bevinden in de fase waarin we mensen naar buiten zullen jagen die zich nog niet hebben gemeld om hun vaccinatie te halen of die hun afspraak hebben gemist,” zei Hipkins tijdens een coronapersconferentie tegen journalisten.

Opzoeken

Hij zei daarmee dat de overheid ongevaccineerde mensen gaat opsporen. Op dat moment was slechts 10 procent van de Nieuw-Zeelanders volledig gevaccineerd.

“Iedereen zal voor het einde van dit jaar de kans krijgen om een vaccin te halen. Ik wil natuurlijk dat iedere Nieuw-Zeelander zich meldt, maar het lijkt erop dat we sommige mensen echt moeten gaan opzoeken,” aldus Hipkins.

4.6 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
193 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
15 dagen geleden

De ene idioot wordt vervangen voor een andere idioot. Houdt dit dan nooit op?

watermolen
watermolen
15 dagen geleden

in en in triest. Waar blijft je eigen keuze.

Loisss
Loisss
15 dagen geleden

Zelfde reactie als onze Hugo. Dikke middelvinger kan hij krijgen!

Charlotte
Charlotte
15 dagen geleden

Van de regen in de drup 💧 daar, weinig opgeschoten pffff 😳 😡

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

193
0
We lezen graag je reactie!x