Buitenaards

‘Holle aarde wordt bewoond door humanoïde wezens’

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs ging het internationale tijdschrift Vice in gesprek met Dianne Robbins, auteur van de boeken Messages from the Hollow Earth en Telos.

Beide boeken gaan over gesprekken die Robbins naar eigen zeggen heeft gehad met humanoïde wezens uit de holle aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De theorie van de holle aarde is geen theorie, de aarde is hol,” zegt ze. “De aarde is hol en in het centrum ervan bevindt zich een centrale zon die op zijn plaats wordt gehouden door de zwaartekracht. Alle planeten zijn hol. Zo worden ze gemaakt. Op een diepte van ongeveer 640 kilometer verandert de zwaartekracht zodat je in de holle aarde rechtop kunt staan.”

Agartha

In de boeken van Robbins wordt herhaaldelijk gesproken over de legendarische stad Agartha. Volgens de schrijfster vormt Agartha in feite een netwerk van 100 ondergrondse steden, waar Telos één van is. Er zijn fysieke mensen te vinden, maar zij leven in vrede en afzondering. Op deze manier zijn ze onsterfelijk geworden, aldus Robbins.

Robbins zegt regelmatig telepathisch contact te hebben met de wezens uit de ondergrondse steden. Volgens haar zijn deze steden erg mooi en doen ze denken aan een paradijs. Er is schone lucht en helder water. Bovendien heeft het water een puur bewustzijn. Er is geen dualiteit en alles is perfect.

De wezens die de holle aarde bewonen kwamen volgens Robbins uit een ander zonnestelsel. Ze zouden beschikken over een ruimtehaven waar sterrenschepen – die geen geluid maken en niet vervuilen – van en naar de Noord- en Zuidpool reizen. Ze kunnen de planeet verlaten en vliegen naar andere plekken in de Melkweg.

Satellietbeelden

Robbins legt uit dat gaten in de polen te zien zijn op satellietbeelden, maar dat NASA ze geheimhoudt. De openingen zijn gigantisch, maar ze zijn vanwege een krachtveld moeilijk te zien. Robbins heeft naar eigen zeggen al veel foto’s gezien waarop de gaten te zien zijn.

De schrijfster probeert niemand te overtuigen. “Alles is mogelijk op deze wereld,” zegt ze. “Stop de oorlogen. Voel vrede. We kunnen alleen evolueren vanuit vrede. De mensen in de holle aarde zijn al klaar om naar een hogere dimensie te gaan.”

Bron: Vice.com Foto: Denver Museum of Nature & Science

Gerelateerd:

  

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sparkie
Sparkie
10 jaren geleden

Ik kan bevestigen dat dit verhaal geheel op waarheid berust, ook ik ben diverse malen telepathisch in contact geweest met deze inwoners en heb bij diverse nachtelijke uittredingen een paar van hun steden bezocht.
Ik moet bekennen dat dit al enige jaren plaats vind maar ik het nooit heb durven te vertellen omdat ik bang was dat ik niet helemaal serieus genomen zou worden, maar met deze onthullingen van Dianne Robbins heb ik dit taboe voor mijzelf doorbroken, wat een verademing, alles wat zij schrijft is waar.

hampie
hampie
10 jaren geleden

Natuurlijk jongen, heb je je pilletjes wel ingenomen?

nellan
nellan
10 jaren geleden

Tja wat moet je daar nou van denken???

Johan
Johan
10 jaren geleden

En ze leefde nog lang en gelukkig……

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x