Great ResetMens en Dier

FDF-voorman Mark van den Oever haalt snoeihard uit: ‘De top is doordrongen van al die WEF-fuckers’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

LTO Nederland, de Nederlandse Zuivelorganisatie, Natuurweide en het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) hebben een plan opgesteld om uit de ‘mestcrisis’ te komen.

In het crisisplan stellen de landbouworganisaties een pakket aan ingrijpende maatregelen voor, waaronder verlaging van het eiwitgehalte in koeienvoer, tijdelijk versnelde daling van het aantal stuks melkvee en uitbreiding van de brede opkoopregeling.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Slaafjes van LNV en de ngo’s

Voorman van Farmers Defence Force Mark van den Oever heeft geen goed woord over voor de plannen. “En nou moeten jullie halsoverkop de veekrimp-D66-agenda nog eventjes uitrollen voor een demissionair kabinet. Jullie zijn de slaafjes van LNV (het ministerie van Landbouw, red.) en de slaafjes van de ngo’s hier in Nederland.”

“In plaats van dat ze zich met z’n allen achter onze acties scharen op 4 juni om ook in Europa een andere wind te laten waaien, gaan ze vrolijk met die oude wind door,” vervolgt Van den Oever.

WEF-fuckers

De good old CDA-boys fixen het wel even, zegt hij over Henk Bleker en Roy Meijer van NAJK. “Alle CDA’ers bij elkaar om nog net even die koeien en die boeren op te ruimen.”

“Er is geen draagvlak en toch doorduwen.”

Waarom schaar je je achter dit idee? Het kan maar één ding zijn en dat is dat de top doordrongen is van al die WEF-fuckers die alleen maar de veehouderij om zeep willen helpen, briest Van den Oever.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Snappie nr 1
Snappie nr 1
6 uren geleden

Tristate-city is coming ! 😬

charlie
charlie
6 uren geleden

totale controle willen ze, het volk de slavernij in onder hun god satan , maar niet lang meer Yeshua komt eraan met alle ellende steeds dichterbij totdat ….

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
6 uren geleden

Het doel is om de voedselindustrie aan banden te leggen en mensen te verhongeren, want er zijn niet genoeg mensen door de prikken ziek of dood gegaan.

Het betreft een totaalplan om de wereldbevolking te reduceren.

manon
manon
6 uren geleden

Hier wordt in ieder geval duidelijk dat Mark wel wakker is en weet hoe de hazen lopen, Boeren wordt wakker en sluit je aan ij FDF want die weet wat de bedoeling is. Ga weer demonstreren, gooi de heleboel plat maar dan ook alle boeren en niet zeggen ik ben Biologisch want ook die pakken ze, ze pakken alles want zij willen alles regeren, zij menen dat zij de natuur en de mens kunnen sturen en proberen God te zijn, wat bezielt de mens om dit te doen, dat zijn in mijn ogen satanisten/narcisten en daar zit de wereld schijnbaar, onder de elite, vol mee

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x