Mens en DierCorona

Duizenden ouders stellen De Jonge persoonlijk aansprakelijk voor schade als gevolg van coronavaccinatie

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stichting Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de schadelijke effecten van de coronamaatregelen voor kinderen, stelt demissionair minister Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit het injecteren van kinderen met de coronavaccins.

“De Jonge stelt dat het vaccin veilig is, terwijl alleen al in Nederland 1287 ernstige bijwerkingen zijn gemeld na het toedienen van het Pfizer-vaccin. Dat de minister deze informatie achterhoudt en een propagandacampagne voert, is niet alleen onethisch, hij speelt met de gezondheid van kinderen,” zegt Niels Vanaken, de advocaat van Wij de Ouders.

Medisch experiment

Vanaken stelt dat de risico’s van het vaccin veel groter zijn dan de vermeende baten en dat niemand precies weet wat de langertermijneffecten zullen zijn, bijvoorbeeld op de vruchtbaarheid. “We praten over een compleet nieuwe technologie die niet eerder is toegepast op mensen. Zonder dat ouders en kinderen het weten, nemen ze deel aan een medisch experiment, want de onderzoeksfase loopt nog tot 2023.”

Initiator van deze juridische actie is Daan van Deursen. Hij zegt: “Je kunt simpelweg niet stellen dat iets veilig is als je het niet zeker weet en als er signalen zijn die het tegendeel laten zien. En al helemaal niet als het gaat om de gezondheid van honderdduizenden kinderen.”

Vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie

“De minister praat als een vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie. Daarom willen wij dat hij stopt met het verkondigen dat het vaccin veilig is, dat hij uitspraken over veiligheid en effectiviteit rectificeert en begint met het vertellen van het eerlijke verhaal aan ouders en kinderen. Als dat niet gebeurt, stellen we niet alleen de overheid aansprakelijk, we zullen ook de minister persoonlijk aansprakelijk stellen voor alle schade die voortvloeit uit de vaccinaties.”

[Wij de Ouders]

4.8 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

Eindelijk iets wat veel eerder had moeten gebeuren maar toch goed dat het nu gebeurd Hugo zal nu wel heel nerveus en bang worden

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

De ouders hadden zelf ook wel kunnen nadenken, nu niet gaan klagen, zal wel om geld gaan….

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Van alle kanten aanpakken die hap. Zit die die fascisten zoveel mogelijk op de huid. Bevuur ze met alle rechtzaken die je kunt. Want hou de vijand bezig, ook al resulteert het niet meteen in resultaat. Als ze van alle kanten bevuurd worden kunnen ze zich niet voorbereiden op de grote Dday van de burgerij die eens zal komen.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Altijd goed om de druk op de ketel te houden. Helaas is het wel zo dat Viruswaarheid al een dergelijke rechtszaak heeft gehad en verloren.

Het systeem van binnenuit veranderen is Utopia. En bloemetjes en vlaggetjes helpen ook niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x