Homepagina » Mens en Dier » Duizenden ouders stellen De Jonge persoonlijk aansprakelijk voor schade als gevolg van coronavaccinatie
ouders
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Duizenden ouders stellen De Jonge persoonlijk aansprakelijk voor schade als gevolg van coronavaccinatie

Stichting Wij de Ouders, een collectief van duizenden ouders die zich zorgen maken over de schadelijke effecten van de coronamaatregelen voor kinderen, stelt demissionair minister Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit het injecteren van kinderen met de coronavaccins.

“De Jonge stelt dat het vaccin veilig is, terwijl alleen al in Nederland 1287 ernstige bijwerkingen zijn gemeld na het toedienen van het Pfizer-vaccin. Dat de minister deze informatie achterhoudt en een propagandacampagne voert, is niet alleen onethisch, hij speelt met de gezondheid van kinderen,” zegt Niels Vanaken, de advocaat van Wij de Ouders.

Medisch experiment

Vanaken stelt dat de risico’s van het vaccin veel groter zijn dan de vermeende baten en dat niemand precies weet wat de langertermijneffecten zullen zijn, bijvoorbeeld op de vruchtbaarheid. “We praten over een compleet nieuwe technologie die niet eerder is toegepast op mensen. Zonder dat ouders en kinderen het weten, nemen ze deel aan een medisch experiment, want de onderzoeksfase loopt nog tot 2023.”

Initiator van deze juridische actie is Daan van Deursen. Hij zegt: “Je kunt simpelweg niet stellen dat iets veilig is als je het niet zeker weet en als er signalen zijn die het tegendeel laten zien. En al helemaal niet als het gaat om de gezondheid van honderdduizenden kinderen.”

Vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie

“De minister praat als een vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie. Daarom willen wij dat hij stopt met het verkondigen dat het vaccin veilig is, dat hij uitspraken over veiligheid en effectiviteit rectificeert en begint met het vertellen van het eerlijke verhaal aan ouders en kinderen. Als dat niet gebeurt, stellen we niet alleen de overheid aansprakelijk, we zullen ook de minister persoonlijk aansprakelijk stellen voor alle schade die voortvloeit uit de vaccinaties.”

[Wij de Ouders]
4.8 141 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
2 maanden geleden

Eindelijk iets wat veel eerder had moeten gebeuren maar toch goed dat het nu gebeurd Hugo zal nu wel heel nerveus en bang worden

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

De ouders hadden zelf ook wel kunnen nadenken, nu niet gaan klagen, zal wel om geld gaan….

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 maanden geleden

Van alle kanten aanpakken die hap. Zit die die fascisten zoveel mogelijk op de huid. Bevuur ze met alle rechtzaken die je kunt. Want hou de vijand bezig, ook al resulteert het niet meteen in resultaat. Als ze van alle kanten bevuurd worden kunnen ze zich niet voorbereiden op de grote Dday van de burgerij die eens zal komen.

Pieter
Pieter
2 maanden geleden

Altijd goed om de druk op de ketel te houden. Helaas is het wel zo dat Viruswaarheid al een dergelijke rechtszaak heeft gehad en verloren.

Het systeem van binnenuit veranderen is Utopia. En bloemetjes en vlaggetjes helpen ook niet.

x

Check Also

pathologen

Duitse pathologen onderzoeken sterfgevallen na covidprik en zijn verbaasd over de resultaten

Deze week presenteerden twee ervaren Duitse pathologen ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x