Mens en Dier

Dit zei neergeschoten Slowaakse premier Fico enkele maanden geleden over de WHO en Big Pharma

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

De toestand van de neergeschoten Slowaakse premier Robert Fico is stabiel, maar nog steeds ernstig. Zijn verwondingen zijn gecompliceerd. Hij heeft meerdere schotwonden. Het gaat om de eerste moordaanslag op een Europese leider in meer dan 20 jaar.

De Slowaakse autoriteiten denken dat de man die Fico van dichtbij neerschoot een politiek motief had.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Enkele maanden geleden werd hij voor de vierde keer geïnstalleerd als premier. Op een partijcongres in het Kasteel van Bratislava deed de leider van Smer-SSD enkele opmerkelijke uitspraken.

Hij zei onder meer dat hij de uitbreiding van de bevoegdheden van de WHO niet steunt. Parlementsleden van zijn partij zullen internationale overeenkomsten met de WHO niet steunen, benadrukte hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewetenloze farmaceutische bedrijven

Dergelijke onzin kan enkel worden verzonnen door gewetenloze farmaceutische bedrijven die merken dat sommige overheden zich beginnen te verzetten tegen verplichte vaccinatie, citeerde de krant The Epoch Times de Slowaakse premier.

Er vinden onderhandelingen plaats over een ingrijpende herziening van de internationale gezondheidsrichtlijnen en een geheel nieuw te sluiten wereldwijd pandemieverdrag. Beide processen, die in mei moeten worden afgerond, zullen ertoe leiden dat de WHO veel meer macht krijgt om maatregelen op te leggen aan de lidstaten.

Oekraïne

Dat betekent dat de soevereiniteit van de lidstaten, dus ook van de Nederlandse regering, drastisch zal worden beperkt. Het Nederlandse parlement komt door de stapeling van nieuwe regelgeving – pandemiewet, internationale gezondheidsrichtlijnen, pandemieverdrag – vrijwel geheel buitenspel te staan.

Fico riep op het partijcongres ook opnieuw op tot vredesonderhandelingen in Oekraïne. Tijdens zijn campagne beloofde hij geen geld meer naar buurland Oekraïne te sturen. Hij zei te willen stoppen met de militaire steun aan het land.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 maand geleden

Wilders pas op. Links is zo teleurgesteld.

Mikkel
Mikkel
1 maand geleden

En de dader was, zo moeten wij geloven, was natuurlijk weer een eenling. Net als bij de Kennedy broers, Fortuyn en vele anderen. Allemaal staatsmoordaanslagen.

Rose
Rose
1 maand geleden

Dringend tijd om al die who, wef, NAVO enz aan de schandpaal te binden en de gevangenis in te gooien. Verschrikkelijke satanisten zijn het

Jean-Marie
Jean-Marie
1 maand geleden

Hij is de Slovaakse Pim Fortuin, de Slovaakse JFK, de Slovaakse Yitzchak Rabin, de Slovaakse John Lennon, enz.enz. enz………de lijst van vermoorde mensen die in de weg zijn van het cabaal is lang, te lang.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x