Great ResetBuitenland

Het is niet makkelijk om documenten te vinden waarin de machten hun plannen uiteenzetten, maar dit is er zeker één

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Britse politiek commentator en columnist Katie Hopkins plaatste in 2019 een filmpje op social media waarin ze uitlegt waarom er zoveel migranten naar Groot-Brittannië komen.

Ze leest voor uit overheidsdocumenten waaruit blijkt dat asielzoekers het volgende krijgen als ze naar Groot-Brittannië gaan: een plek om te wonen, leefgeld en je kunt kiezen tussen een appartement, een huis, een hostel of een bed and breakfast. Ze krijgen meer dan 37 pond per lid van het huishouden, aldus Hopkins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

En zelfs als ze afgewezen zijn, krijgen ze een plek om te wonen en meer dan 35 pond per persoon. Ze krijgen gratis zorg, gratis medicijnen, een gratis oogtest, een gratis bril, leest Hopkins voor. Het is volgens haar om die reden niet verwonderlijk dat ze komen.

In Nederland is de situatie vergelijkbaar. Wat is het doel hiervan?

Immigranten noodzakelijk voor digitale gevangenis

De massa-immigratie van kansloze apothekers en uitgevochten jihadisten hoort bij het plan, betoogt data-analist Cees van den Bos.

De immigranten accepteren de cadeautjes van de overheid onder voorwaarde van verregaande controle, vervolgens blijkt dat deze groep nieuwe Nederlanders het beter heeft dan de inheemse sociale onderklasse. Die inheemse laag van de bevolking wordt zo verleid om dezelfde voorwaarden (CBDC, social credits, et cetera) te accepteren, zegt Van den Bos.

Hij verwijst naar een rapport van het World Economic Forum waaruit blijkt dat de architecten van het nieuwe normaal (McKinsey) het zo hebben uitgedacht.

De immigranten zijn noodzakelijk om de digitale gevangenis te accepteren in ruil voor privileges, benadrukt Van den Bos.

Dit is er zeker één

En zo zullen de verschillende lagen van de bevolking stap voor stap ook accepteren om zich te laten oormerken.

In het rapport valt te lezen dat Europa vluchtelingen en asielzoekers bij binnenkomst zou kunnen registreren met behulp van een digitale identiteit. Dit is uiteraard bedoeld om te voorkomen dat mensen ‘vermist’ raken.

Politiek econoom Kees van der Pijl merkt op: “Het is niet altijd makkelijk om documenten te vinden waarin de heersende machten hun plannen uiteenzetten met de motieven erachter, maar dit is er zeker één.”


4.9 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kiekedief
Kiekedief
8 maanden geleden

Wat doodeng brrrr !!

Kato
Kato
8 maanden geleden

Onze gekozen democratische volksvertegenwoordigers , zijn volks verraders . 1 DING VERGETEN DEZE LUI , ZE HEBBEN DE VRIJE TOEKOMST VAN HUN KINDEREN OP HET SPEL GEZET .

Rombout
Rombout
8 maanden geleden

Het het een omvolkingsplan van het establishment. Verdeel en heers. Onze vijand zit in den Haag en niet in Moskou.

Kundalini
Kundalini
8 maanden geleden

Zolang het je goed gaat, laat maar lopen. Maar uiteindelijk komt iedereen aan de beurt. Ook de welgestelden onder ons.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x