Binnenland

Vijftienminutensteden: gisteren een complottheorie, vandaag gewoon openlijk in de krant

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Voor één op de negen Nederlanders is de ‘vijftienminutengemeente’ ver weg, schrijft het AD, dat erop wijst dat ‘zelfs het World Economic Forum’ bereikbaarheid binnen een kwartier tot speerpunt heeft verheven.

Op de website van het WEF valt te lezen dat de vijftienminutenstad tijdens de coronalockdowns ineens veel meer werd dan een aardigheidje. “Het werd een zaak van leven en dood.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Een hoogleraar van de Universiteit Utrecht zegt tegen de krant dat het een utopie is om van elke gemeente een vijftienminutengemeente te maken.

Complot

Dat het WEF het idee heeft opgepikt, is voor sommigen hét signaal dat er aan een nieuwe lockdown wordt gewerkt: een complot om ons allemaal binnen een kwartier van ons huis ‘op te sluiten’, aldus de krant.

Hoewel Utrecht de enige Nederlandse gemeente is waar de ‘vijftienminutenstad’ wordt genoemd in beleidsdocumenten, is bekend dat D66 ook van Tilburg zo’n vijftienminutenstad wil maken.

“D66 rolt in Tilburg Agenda 2030 van de VN/het WEF uit, een totalitair regime met een sociaal kredietsysteem,” stelt onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans.

Openluchtgevangenis

“Het praatclubje WEF heeft aangegeven dat de VN-top 2023 in september overeenstemming zal bereiken over het versnellen van Agenda 2030,” voegt ze toe.

“Als je dacht dat 15-minutensteden (lees: openluchtgevangenis), digitale ID, persoonlijke CO2-limieten en digitale munt ver in de toekomst lagen, dan heb je het mis.”

Totalitarisme

“Flikker op met je 15-minutengemeente,” briest columnist Marianne Zwagerman. “Iedereen heeft een elektrische fiets tegenwoordig (nee, ik niet).”

FVD Zeeland diende al eens een motie in over 15-minutensteden. “Wij zullen ons tegen het totalitarisme blijven verzetten,” aldus de partij.


4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
9 maanden geleden

Ik denk dat het niet gaat lukken hoor.

Anja Heij
Anja Heij
9 maanden geleden

Volgens mij doet Halsema ook haar best om Amsterdam in een 15-minuten-stad te veranderen. Ik wacht met smart op de onverholen reaktie van Amsterdammers als ze erachter komen hoezeer ze genaaid worden.

Sto
Sto
9 maanden geleden

Het is te gek voor woorden.
Hoor vandaag al dat een grote keten met de M al geld vraagt op plastic kuipjes mayonaise 5 cent en op andere plastic veel hogere prijzen tot 0.50 cent extra !

Wil de regering nu alles kapot maken, friteszaken, horeca, etc. die al sinds de coronatijd tot aan hun nek in de problemen zitten.
Wanneer wordt er gestopt met maar steeds veel mensen NOG armer te maken als dat ze nu al zijn ?

Nu stoppen hiermee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerrit
Gerrit
9 maanden geleden

En nu gaan het net als met alles wat ze doen… ze faken alles en liegen alles aan elkaar en nu gaan we eindeloos praten tot ze hun zin hebben. Steeds hetzelfde kunstje. En wij gaan gewoon weer discussiëren met ze ipv paal en perk stellen en ze bij kop en kont te pakken en in kerkers te gooien. WIJ BLIJVEN MAAR MEEBEWEGEN… STEEDS EEN MILIMETER DICHTER NAAR ONS EINDE!!!

Praten en overleggen lost NIKS op, het maakt alles alleen maar erger. Maargoed… ik hoop dat de bewijzen en heterdaadjes zo groot worden, dat het algemene kennis en acceptatie wordt om deze verraders met snelrecht te veroordelen tot de dood of gebrandmerkt levenslange dwangarbeid. Kennelijk moet dit allemaal gebeuren en tot vlak voor ons einde worden uitgespeeld, zodat we ze echt kunnen opruimen ipv decennialang rechtzaken en tijd en energie te verspillen aan al deze verraders.

Het is heeeel simpel… iedereen moet een keuze maken… team verrader of team mensheid. Kies maar. Dus team verrader, blijf vooral lekker doorpakken, hoe sneller WIJ jullie straks kunnen opruimen nadat jullie het hele westen en ons land hebben verwoest. Geniet van jullie privileges en corruptie… geld is al waardeloos, kwestie van tijd voor jullie beseffen dat jullie alles voor niks hebben gedaan en dan worden jullie ook nog allemaal in tribunalen ter dood of dwangarbeid veroordeeld. Gelukkig is dat niey onze toekomst, de verraders gaan nog heel veel spijt krijgen van hun hebzucht en verraad.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x