Great ResetBinnenland

Great Reset gaat onder het nieuwe kabinet gewoon door: ‘Globalistische agenda blijft staan’

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Woensdag boden ministers Adriaansens, Schreinemacher en Harbers de Tweede Kamer de achtste nationale SDG-rapportage aan. Dat rapport gaat over de Sustainable Development Goals, ook wel Great Reset-doelen geheten.

Brede welvaart is een denkkader dat politici kunnen gebruiken om prioriteiten te stellen. De SDG’s zijn hier een concrete invulling van, schrijven de ministers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De SDG-rapportage licht toe in hoeverre we in Nederland de doelstellingen van de SDG’s hebben bereikt. De gezamenlijke boodschap is dat brede welvaart en de SDG’s houvast bieden bij het aanpakken van de ingewikkelde opgaven die op Nederland afkomen, aldus het drietal.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nu en in de toekomst

“De achtste nationale SDG-rapportage laat zien welke successen en belemmeringen overheden en sectoren ervaren bij het werken aan welvaart en welzijn waar iedereen in kan delen, nu en in de toekomst. Dit is de kern van de SDG’s.”

In de rapportage, waar het CBS aan heeft bijgedragen, wordt ook ingegaan op de langetermijnvisie van het kabinet voor de economie van Nederland, ‘zodat deze duurzaam, innovatief, sterk en sociaal blijft, en iedereen kan meeprofiteren van de brede welvaart die wordt gecreëerd’.

Dit zal helaas niet veranderen

De zogenaamde ‘Sustainable Development Goals’, oftewel de globalistische ‘Agenda 2030’, is richtinggevend voor vrijwel al het overheidsbeleid en dit zal, ook onder het nieuwe kabinet, helaas niet veranderen, constateert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

“En daar ligt die klimaatagenda weer onder. Daar zijn we zo ontzettend tegen. Die blijft staan, ook het nieuwe kabinet zal daar niks aan veranderen en gaat ook weer vertrekken en eindigen bij deze SDG-doelen,” benadrukt het Kamerlid.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Gaat gewoon niet gebeuren, ze kunnen zoveel willen.
Ik bepaal zelf wel daar heb ik deze smerige landverraders niet voor nodig.
En er komt een revolutie wereldwijd want dit gaat de wereldbevolking niet accepteren.
De wereld is niet van die smerige globalisten dat denken ze wel.

Werner
Werner
1 maand geleden

Na prikspijt nu ook stemspijt…

Marco
Marco
1 maand geleden
Vrijheidstrijder
Vrijheidstrijder
1 maand geleden

Wie had er anders verwacht met deze landverrader. Bij Rutte 1 dolk in de rug van de net niet gepensioneerde Aow maar 67. Nu geen nexit. Eens een vvd-er altijd een vvd-er. Ook een oorloghitser en pro gifspuit verkoper. In dienst van de zionistische pharma oorlogsindustrie mossad en illuminatie, mentor van Ruttler. Landverrader pur sang, die bovendien een partij heeft gebouwd rondom het 911 sprookje vam verdeel en heers nog meer.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x