Gezondheid

Zit er DNA van geaborteerde baby’s in vaccins, en zo ja is dat gevaarlijk? Wetenschapper schetst schokkend beeld

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccins bevatten weefsel van geaborteerde foetussen, zo bevestigt wetenschapper Teresa Deisher in een nieuwe video van The HighWire with Del Bigtree.

Onder meer de BMR-prik; het waterpokkenvaccin; Zostavax, het vaccin tegen gordelroos; alle vaccins tegen hepatitis A; het poliovaccin; en één van de vaccins tegen hondsdolheid bevatten volgens dr. Deisher foetale cellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoe komen vaccinmakers aan weefsel van foetussen? Ze werken in veel gevallen nauw samen met abortusklinieken.

Zonder verdoving

Hoe gaan ze te werk? Een foetus komt levend ter wereld en zonder verdoving wordt het hart eruit gesneden, waarna de foetus overlijdt, zei Deisher.

“Ik zou dit een muis of een rat nog niet eens aandoen,” reageerde ze.

Ze zei bovendien dat abortussen zo lang mogelijk worden uitgesteld zodat vaccinmakers beter weefsel kunnen bemachtigen.

Niet zonder gevaar

Velen beweren dat foetussen al sinds de jaren zeventig niet meer worden gebruikt voor het maken van vaccins.

Volgens dr. Deisher gebeurt dit echter nog iedere dag. En het is mogelijk omdat mensen massaal hun ogen hiervoor sluiten.

Het gebruik van geaborteerd weefsel is niet zonder gevaar, aangezien het DNA van de foetus terechtkomt in het bloed van baby’s die worden ingeënt.

Heftige immuunreactie

Dit lichaamsvreemde materiaal zorgt voor een heftige immuunreactie, waarbij toxische cytokines vrijkomen.

“Farmaceutische bedrijven hebben hier nog nooit onderzoek naar gedaan,” klonk het.

Bekijk de video hieronder:

[The HighWire with Del Bigtree]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
4 jaren geleden

Te luguber om waar te zijn, laat staan om je mee in te laten spuiten. Het wordt tijd dat we met zijn allen in protest te komen tegen deze waanzin.

rop
rop
4 jaren geleden

Het menselijke ras is nou eenmaal tot vele idioten dingen in staat,onder de mom van wetenschap is alles veroorlooft,om het ras te beschermen ,moet men van dezelfde ras experimenteren en proeven ondergaan,vele overleden mensen zijn al gedoneerd voor proeven met dankzij deze overledenen kan de wetenschap er rustig op zijn eigen soort wetenschappelijk onderzoek doen en zijn lusten erop botvieren.

freddy
freddy
4 jaren geleden

en wat zou de (medische) reden zijn dat er embryonaal weefsel in vaccins wordt gebruikt? Iemand?

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
4 jaren geleden

uitgesteld zodat vaccinmakers beter weefsel kunnen bemachtigen? we kunnen allang foetussen laten groeien in een reageerbuis en meer.. of ben ik nu alleen zo dom..
geaborteerd weefsel is niet zonder gevaar, aangezien het DNA van de foetus terechtkomt in het bloed van baby’s die worden ingeënt.
baby,s zijn geen foetussen De menselijke foetus is de vrucht in de periode van de 3e maand tot aan de geboorte. Het menselijk embryo is de vrucht in de 1e en de 2e maand van zijn ontwikkeling.
dat de volksmond foetus ook baby noemt laat de naïviteit van intresse zien van een uitstekende lading die de vrouw 9 manden in zich draagt tot het een baby wordt..( en dan weer een natuurlijk persoon binnen 3 dagen bla bla..)
dus een bloed transfusie is wel ok maar pas op er zijn verschilende bloed groepen..
zo is dat ook bij DNA (Duurder dan Nieuw Aanschaffen) er is verschillend en dat dient behandeld als het geven en ontvangen van bloed.. zo niet goed je beroep uitoefenen brengt schade..
schade die te verhalen valt, ten zij jij bewijzen kan..
dus blijf van mijn Autonomie af..

De plichtethiek van Kant
De Duitse filosoof Immanuel Kant (1724-1804) heeft een normatieve ethiek. Zijn filosofie heet de plichtethiek. Hij wil niet dat je uit plicht handelt. Je maakt dan zelf geen keuze, maar doet iets omdat je denkt dat het moet. Keuzes die je maakt, maak je omdat jij denkt dat ze nodig zijn. Je motivatie is dan intrinsiek. Zijn filosofie is een inspiratie geweest voor vele andere filosofen. Karl Popper, Karl Marx en Jean-Paul Sartre hebben ieder hun eigen filosofie gebouwd op de basis die Kant heeft gelegd.
Kritiek op het utilisme
Kant heeft kritiek op het utilisme. In deze filosofie staat genot en het grootste geluk centraal. Kant denkt daar heel anders over. In zijn optiek staat autonomie centraal. Als je kijkt naar geluk en genot, dan ben je niet bezig met wat jij zelf denkt. Volgens Kant ben je dan meer regels aan het volgen, dan doen wat jij denkt dat nodig is. Hij denkt dat het utilisme leidt tot heteronomie. Dit betekent dat er sprake is van een situatie waarin de ander de wet bepaalt.

Autonomie en redelijkheid
Kant vindt dat de autonomie van mensen het hoogste doel is. Daar gaat het om volgens hem. Dat betekent dat mensen zelf hun eigen wetten bepalen. Dat betekent echter niet dat mensen doen waar zij zelf zin in hebben. Als iedereen dit doet, wordt de wereld er namelijk niet beter op. Mensen moeten hun eigen wetten dan ook bepalen aan de hand van de rede. Dan wordt de mens pas vrij. Je moet je niet laten leiden door anderen, verlangens of nut. Wanneer je dit niet doet, spreekt Kant van de praktische rede. Alleen met de praktische rede kun je wetten voor jezelf opstellen.

De drie principes waarop Kant zijn ethiek baseert

Een handeling heeft pas morele waarde als deze als motivatie morele plicht heeft. Een persoon handelt dus alleen moreel als deze dat vanuit de juiste redenen doet. Als je toevallig zin hebt om goed te doen of omdat anderen dat van jou verwachten, handel je niet moreel volgens Kant.
De morele waarde van een handeling is afhankelijk van de regel die erachter zit. De waarde is dus niet afhankelijk van het doel. Met de juiste morele regel zorg je dus voor morele waarde in jouw handelingen.
Mensen zijn verplicht om zich te houden aan hun eigen morele wetten.

Categorische imperatief
Als iemand geconfronteerd wordt met een moreel probleem, moet deze persoon redelijk nadenken over de wet die hij zichzelf gaat opleggen. Wanneer hij deze regel in alle situaties toepast, is er sprake van een categorisch imperatief. Dit kan vertaald worden naar een ‘onvoorwaardelijk gebod’. Uitzonderingen mogen hierop niet gemaakt worden. Het categorisch imperatief is een wet die jezelf altijd oplegt in elke situatie. Alleen dan kun je zeggen dat je echt moreel handelt. Daarnaast hanteert Kant een aantal regels waaraan het categorische imperatief moet voldoen. Deze regels moeten worden nagestreefd, anders is er geen sprake van een goed categorisch imperatief.

Feiten en waarden
Kant onderscheidt net als filosoof Hume, feiten en waarden. Feiten geven volgens Kant aan hoe de wereld op dit moment is. Met normen en waarden kun je laten zien hoe de wereld er volgens jou uit zou moeten zien. Deze waarden zijn nooit afhankelijk van bijzondere omstandigheden. Daarom heeft een categorisch imperatief ook geen uitzonderingen.

Regels categorische imperatief

De ander is niet alleen een middel, maar ook altijd het doel. Mensen zijn niet alleen een middel om iets mee te bereiken. Ze moeten jouw doel zijn. Wat jij doet moet de ander beter maken. Je moet dan ook respect hebben voor de ander.
Als iedereen jouw categorische imperatief gebruikt, moet de wereld een betere plek worden. Je moet je altijd afvragen of de wet waardoor je jezelf laat leiden ethisch verantwoord is als iedereen zich aan die wet houdt. Alleen dan mag je spreken van een goed categorische imperatief.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x